Aptallığım yüzünden hayalim ellerimden kayip gidecek gibi görünüyor:(

redpinkyellow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
328
187
103
36
Okul oncesi ogr olmayi oyle cok istiyordum ki... Bekarken bile hatta cocukken bile, gazetelerde çocuk psikolojisi ile ilgili yazıları keser defterime yapistrrdim. Çocuklarla ilgili kitaplari hep okudum ve su an anneyim hala okurum... Cok asiri ilgim vardi... Çocuk ruhluyum ve bir gun bu cocuk ruhum gider mi diye hep düşünüyorum ama hala bende.. kumaslardan oyuncaklar tasarlardim, etkinlikler tasarlardim.... bu kadar istediğim meslegi bir cok engel yuzunden okuyamadim. Evlendim esim destek oldu oku istersen yaşa takilma dedi. Ve katsayi magduruydum ayrica, kat sayi da kalkmış bunlardan ötürü acaba yapabilir miyim derken kazandim ve kaydoldum. Farkli sehir kazandigim icin tasindik. Esim tayin isteyecek bekliyoruz hazirani. İki haftada bir gel git yapıyoruz. Maddi acidan da zor oluyor. Annem yanimda ogluma bakiyor ben okula gidince.. Yaş 32 bu arada... Elimden geleni yapiyorum ama geçmişte yaptigim bi hata yuzunden boşa mi kurek cekiyorum diyorum :(
5 yil once, bekarken yakin bi arkadasim o zaman yeni evliydi. Esi aciga alınmış o zamanlar bu siyasi mevzular yoktu. Bana "esim uniformaliyken bi adami dovmus ve allolle ilgili problemlerden aciga alindi" dedi. Bana rica etti soruşturma geçiriyor yeni hat alcam senin ustune alayim mi dedi. Cok iyi tanidigim duzgun aile kızıydı ve kendi son derece güvenilirdi bende kabul ettim. Aslinda boyle bir seyi kabul etmem hataydi guvensen bile boyle bir sey yapmamaliydim, ne kadar cahilmisim diye kendime cok kızıyorum. Arkadasim 4 yil kullandi ve kendisiyle konusup iki ay once kapattırdim. Esimde duyunca bana biraz kızdı hakli olarak :( "nasil boyle bir sey yaparsin, kimbilir neyden ihrac oldu, o zamanlarda oyle seyler vardi bilinmiyodu belki oyle şeylerden oldu" diye hakli olarak soylendi. Ama esi kullandi adam degil desemde hakli seyler ileri sürüyor :( eşinin telinden kimbilir ne yaptı diyo. Okul bitince mulakat sonrasi soruşturmada herseye bakiyorlarmis bu yuzden elenirsin gbt olumsuz gelir diyor :(
Gece gündüz konustugum bi arkadssim kendisi ve zannetmiyorum ama neden benim ustume hat çıkarmış olabilir diye düşünüyorum :( kendisine soramiyorum çünkü hala sorusturmadalar geri donme durumu varmış telefonda boyle bisey sormam dogru olmaz ve ayni sehirde değiliz yuzyuze gorusunce bu konulari soracağım ona ama su an elim kolum bagli :( arkadasimi cok seviyorum hala ona guvenim var ama icimde de suphe var :( unoformaliyken adam dövmekten ve alkolle ilgili seylerden ihrac olur mu emin degilim yoksa malum orgutle bağlantılıydi ondan mi :( bana sicrar mi su an cok mutsuzum :( hatyi kapattim. Okul bitecek mulakata gireceğim derken en az 4 yil var ama kafam karmakarışık :( hungur hungur ağlamak istyorum keske yapmasaydim ksske... Bu yasta hayalim icin maddi ve manevi bir sürü emek harcıyoruz, fedakarlıklar yapiyoruz :( eger sonu yoksa yol yakınken vaz mi gececegim :( cok cok mutsuzum...

Kendisi ihraç edildiği halde eşi ihraç olmayan bir sürü insan var, siz niye etkilenesiniz ki bundan ? Hem bir sıkıntı olsaydı size çoktan ulaşırlardı, demek ki arkadaşınızın telefonunda bir şey yok.
Arkadasim atanamadi ev hanimi oldu. Esi polisti. Kocasi arkadaşın telinden bir seyler yaptiysa ben su an devlet kurumunda çalışmıyorum yinede bana ulaşırlardi değil mi? Kafaya cok taktim inanın cok asiri taktim :(

Kendisi ihraç edildiği halde eşi ihraç olmayan bir sürü insan var, siz niye etkilenesiniz ki bundan ? Hem bir sıkıntı olsaydı size çoktan ulaşırlardı, demek ki arkadaşınızın telefonunda bir şey yok.
Izlemeye almis olabilirler
Umarim bir sorun cikmaz Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin

Arkadasim atanamadi ev hanimi oldu. Esi polisti. Kocasi arkadaşın telinden bir seyler yaptiysa ben su an devlet kurumunda çalışmıyorum yinede bana ulaşırlardi değil mi? Kafaya cok taktim inanın cok asiri taktim :KK43:

Emin olun yasa dışı birşey bulunsa telefonda ulaşırlardı. Bence de hayalinizden vazgeçmeyin en kötü özelde öğretmenlik yaparsınız o zaman da mı güvenlik soruşturması yapılıyor?

Ortada fol yok yumurta yok niye vazgeciyosunuz. Bişey olmaz korkmayın. Eşi, kardesi ihrac olup atananlar var. Hem siz okulu bitirene kadar ohooo bakalim siyasi konjonktür ne durumda olacak

Emin olun yasa dışı birşey bulunsa telefonda ulaşırlardı. Bence de hayalinizden vazgeçmeyin en kötü özelde öğretmenlik yaparsınız o zaman da mı güvenlik soruşturması yapılıyor?
Gbt olumsuz gelirse ozel de de sikinti olur mu bilmiyorum. Aptalligima cok kiziyorum. 35 yasinda mezun olcam nasipse.. anaokuluna gencler varken beni alirlar mi bilemiyorum. Hayırlısı artik..

Gbt olumsuz gelirse ozel de de sikinti olur mu bilmiyorum. Aptalligima cok kiziyorum. 35 yasinda mezun olcam nasipse.. anaokuluna gencler varken beni alirlar mi bilemiyorum. Hayırlısı artik..

Kendinize kızıp durmayın bence. Bir zamanlar devletin en ileri kademelerinde görev yapan insanlar bir günde terörist olabiliyorlar. Nereden bileceksiniz ki?
Bugün çok iyi yerlerde olanlar da yarın terörist ilan edilebilirler. Bence kafanıza çok takmayın eğitiminizi tamamlayın. Zaman gösterir ne olacağını

Arkadasim atanamadi ev hanimi oldu. Esi polisti. Kocasi arkadaşın telinden bir seyler yaptiysa ben su an devlet kurumunda çalışmıyorum yinede bana ulaşırlardi değil mi? Kafaya cok taktim inanın cok asiri taktim :(
Ulaşırlardı, bylock falan kullansaydı çoktan hakkınızda işlem yaparlardı, kuruntu yapmayın boşuna.

Kaçıncı siniftasiniz? Eğer birinci sinifta iseniz 4 yıl içinde herşey değişebilir.Azminizi de tebrik ederim.ayrıca.Ne olursa olsun vaz geçmeyin.Suçunuz günahınız yok Rabbim yardimciniz olacaktır eminim.

Kaçıncı siniftasiniz? Eğer birinci sinifta iseniz 4 yıl içinde herşey değişebilir.Azminizi de tebrik ederim.ayrıca.Ne olursa olsun vaz geçmeyin.Suçunuz günahınız yok Rabbim yardimciniz olacaktır eminim.
Tesekkur edrrim. Birinci sinifim. Evet sucum gunahim yok tek sucum kendi üstüme olan hatti kullandirmak.

Ulaşırlardı, bylock falan kullansaydı çoktan hakkınızda işlem yaparlardı, kuruntu yapmayın boşuna.
İns kuruntu yapiyorumdur :( memurlar nette falan okudum kendi ustune olan hattini boyle birisi kullanmis sikinti olmus diye :( guvenlik sorusturmasini ufak seyden gecemeyenleride duyuyorum :( evliyim esim o kadar emek veriyor sonucu oyle husran olursa en cok eşime karsi mahcup olurum diye kafamda kuruyorum evham yapiyorum. Belki arkadaşımın eşinin o malum orgutle alakasi yoktur dedigi gibi adam dövmeden alinmistir. Galiba akışına bıraksam iyi olacak.

Ne kadar oldu hatırlamıyorum ama iki hafta filan güvenlik soruşturmasında yeni bir düzenlemeye gidildi. Bir araştırın olumlu bir düzenleme. Bırakmayın okulu 4 yılda neler değişmiyor. Devlette calismasaniz ne olacak siz sonunda kendi hayalinizi gerçekleştirmiş olacaksınız.

o kadar kolay değil o işler
burası türkiye yarın sabaha her şey değişiyor
siz okuyup bitirene kadar bakalım daha neler olacak
daha on gün önce güvenlik soruşturması şartları değişti sadece sabıka kaydına bakacaklar
kaldı ki kocası hapiste olup kendi çalışan vs nice insan var
ne olacağı belli bile olmayan bi durum için şimdiden üzülmek hayallerinden vazgeçmek çok saçma
üstelik şehir değiştirip tayin olacak kadar destek olan bi eşiniz varken bu şansı itmeyin elinizle

Ne kadar oldu hatırlamıyorum ama iki hafta filan güvenlik soruşturmasında yeni bir düzenlemeye gidildi. Bir araştırın olumlu bir düzenleme. Bırakmayın okulu 4 yılda neler değişmiyor. Devlette calismasaniz ne olacak siz sonunda kendi hayalinizi gerçekleştirmiş olacaksınız.
Tesekkur ederim hemen degisen sartlara bakacağım. Cok halksınız :KK200:

Back
X