- 3 Ağustos 2014
- 628
- 169
- 83
Dogru soyluyorsunuzucuz atlatmıssın ..
sükret kurtuldun ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru soyluyorsunuzucuz atlatmıssın ..
sükret kurtuldun ..
Ay allah korusun cok kotu bisey ailemin yuzune nasil bakarim[/QUOTE]Yasanmasi gerekiyodu belkide ucuz atlattin hadi seninde oyle fotograflarini cekseydo daha.kotu olacaktin suan sukretmelisin valla
Şeref yoksunu haysiyetsiz. Ay elim ayağım titriyor manyak herif. Adi. Bak işte bunu harbiden sallandırıcan. Ne ağlaması kızım deli misin bunla geçen günlerini maziye göm iki göbek at üstüne kurtulduğun için. Allah uzak etsin böylelerini hepimizden. Ne karaktersizmiş ya. Demek böyle insanlar da varmış.
Cok utaniyorum cok uzuluyorum. Kendimi cok aciz hissediyorum.Sağlam bir hayat dersi almışsın, Allahın sevdiği kuluymuşsun. Sevmeden, güvenmeden önce iyi tanıman gerektiğini öğrenmişsindir artık.
Bişey soracağım hiç mi anlamadın yani şüpheli bi hareketi tavrı bişeyi olmadı mı? Ne güzel oynamış rolünü ya. Pislik şerefsiz herif. Ya karakter diye bişey yok adamda. Olabilir uğraşır yani. Nasıl duygusuz bu insanlar ya. Ay en sonunda forumu terk etcem valla psikolojim bozuluyo yaBenim.anlamadigim bi adam bi kzii eve atmak.icin aylarca ugrasir.mi allasen bu nasil bisey
Bişey soracağım hiç mi anlamadın yani şüpheli bi hareketi tavrı bişeyi olmadı mı? Ne güzel oynamış rolünü ya. Pislik şerefsiz herif. Ya karakter diye bişey yok adamda. Olabilir uğraşır yani. Nasıl duygusuz bu insanlar ya. Ay en sonunda forumu terk etcem valla psikolojim bozuluyo ya![]()
Hic uzulme. Su an senin uzuntun o serefsizden ziyade kendin icin, kendine kiziyorsun biliyorum, nasil fark edemedim nasil kandirildim boyle, nasil goremedim diye. Ama hic uzulme, iyi tarafindan bak. Bu adam bir gun yedigine ictigine bir sey katip sen bilincsizken bile ne igrenclikler yapabilirdi. Yine hicbir sucun yokken basina cok kotu seyler de gelebilirdi. Bu hayatta senin karsilasip aci cekerek ogrendigin bu gercegi, yani insanlarin her zaman gorundugu gibi olmayabilecegi, kimseye kolay kolay guvenmemek gerektigi gercegini hayati boyunca ogrenemeyen ve bu yuzden hayati mahvolan o kadar cok insan var ki..
Gecti. Gecti, bitti gitti.![]()
Anlamadim gorusuyorduk ama tatil falam girmisti araya ama yine de gorusuyoduk zatsn sinava birlikte hazirlandik ayni dersanedeydik hep birlikteydikcanım hiç mi anlamadın ya 1 değil 2 değil kaç kızla görüşmüş
nadir mi buluşuyordunuz
kurtulmuşsun üzülme hiççççç
Yok canim kesinlikle.ıyyyy pislik heriff...
senin de fotografın falan yoktur di mi
aman ha!
hiç üzülme daha kötü şeyler olabilirdiAnlamadim gorusuyorduk ama tatil falam girmisti araya ama yine de gorusuyoduk zatsn sinava birlikte hazirlandik ayni dersanedeydik hep birlikteydik
Gercekten oyleTüylerim diken diken oldu. Gerçekten ucuz yırtmışsın.
iyi o zaman, verilmiş sadakan varmış. oh kurtuldun bu aptal heriftenYok canim kesinlikle.
Allah koruduhiç üzülme daha kötü şeyler olabilirdi