- 3 Ağustos 2014
- 628
- 169
- 83
Onceki konulardan bazi arkadaslarim tanirlar. Eski erkek arkadasimla ilgili bi cok sey yazdim. 5 aydir suren tartisma kavga ve genelde alttan alan tarafin sakin kalan tarafin o oldugu bi 5 ay. Hersey acikti aslinda ama oynayan iyi oynamis demek ki. Hala 'yok ya yapmamistir yapmaz' diyebilcek kadar guveniyodum cunku. Bilen arkadaslar vardir dun dogum gunumdu ve beni 5 gun aramayip dogum gunu gecemde bulusmak istedigini soyledi. Once reddettim sona kabul ettim. Ertesi gun apar topar gittim yanina. Konusmalari da az cok biliyosunuz. Yanimdayken aradigi kizla buluscagini dusunmek beni yeterince yipratmisti zaten. eve geldigimde mesaj atmisti . Bende ona bana mesaj atmamasini artik gorusmek istemedigimi bugun kimi aradiysa onunla konusmasini soyledim. Oda ben seni sinirlendirmek icin yaptim yok oyle bisey dedi. Tabi inanmadim cunku kizi yanimda aramisti. O an anlamaliydim aslinda bu kizin teklifi bu kadar cabuk kabul etmesinin altinda bisey oldugunu. Neyse. Ardindan bulusmicam dedim dedi ve ben artik beni ilgilendirmez istediginle bulusabilirsin bugunki konusmandan anladim zaten kim bilir kac kez bu sekilde kizlarla telefonda sozlestin de haberim yok dedim. Allah bu ya soyletti iste. O anda hic beklemedigim bisey oldu. Bi anda telefonuma dunya kadar fotograf video yigilmaya basladi oyle ki whats app bi an dondu. Fotograflari gorunce ayakta durmakta ne kadar zorlandigimi tahmin etmissiniz cunku fotograflarin her birinde degisik kizlar var ve igrenc haldeler fotograflarda tek bi kisi ayni "sevgilim". Ardindan bi video geldi bi kizla ustu ciplak dans ediyolar daha fazlasini izleyemedim. Ben 5 aydir bu adamla birlikteyim daha benim onunla bi tane bile onu operken fotografim yok. Fotograflardaki pozlari ve kizlari anlatamam size. Hepsini o an sildim zaten. Sonra gelen mesajla kendime geldim '5 aydir neler yaptigimi merak ediyosan iste sana kanitlari hee yok bunlar kesmediyse konusma donemimize ait olanlarda var. Bu arada benim 3 yillik bi sevgilim.var hala birlikteyiz seni de o fotograflardaki kizlardan yapacaktim iste iyi kurtuldun guzelim verilmis sadakan varmis hadi simdi yol al" o anda o.mesaji kac kez okudum kac dakika oylece kaldim bilmiyorum. Sonra coktum yere saatlerce agladim hickira hickira bagira bgira. Neden bilmiyorum ama beni hep evine cagirirdi bi aksilik cikardi yada ben gitmek istemezdim hep bisey tutardi beni. Ona guveniyodum ama gitmek gelmiyodu icimden. Meger ben gitmedigim.her gun icin bi kiz gitmis zaten. Suan hala olayin sokundayim hic bisey diyemedim sadece igrenc bi herifsin sen yazip engelledim. Sonrada hep.agladim saatlerce agladim bagira bagira icimdekileri kusarcasina agladim ihaneti boyle tattigim icin agladim cok erken tattigim icin agladim . Hala agliyorum. Kendime gelemiyorum. Bi yandan o kizlardan olmadigim icin seviyorum diger yandan 5 ayima ve aptalligima uzuluyorum. Hatta uzulmuyorum dogum gunumu mahvettigi icin ondan ve ona ait herseyden nefret ediyorum. Asil onemli olan ona inanip guvendigim icin kendimden nefret ediyorum