başkaları yüzünden sakın mutsuz olmayın...o tarz insanlar siz naparsanız yapın bir şey bulup söylerler...sizin içiniz rahat mı o yeterEvet çevremde o kadar kötü niyetli insanlar varki. Kötü bir şey olsada sevinelim diye bekleyen. Onlara bu istediklerini vermek istemiyorum. Anneme babama birdaha mahcup olmak istemiyorum.
başkaları yüzünden sakın mutsuz olmayın...o tarz insanlar siz naparsanız yapın bir şey bulup söylerler...sizin içiniz rahat mı o yeter
nisanliniz ne is yapiyor da bu kadar SIkInti yapiyor.
biraz daha bekleyip bi süre para biriktirip öyle evlenseniz
siz calisiyormusunuz?
Senin psikolojini en iyi ben anlarım.
Bu nişanda atarsan millet hep bu kız mı iyi eller kotude Die konuşurlar die düşünüyor ve nişanı atmak isteyende alamayacağını sanıyorsun..
Bu arada bende nişan atmış sonra eşimle seninkine benzer olaylar yaşamış ama oyle mantık yürüttüğümden eşimle olan nişanımı atamamıştım
Cnm ben eşimle kendi düğünümüzü kendimiz yaptık eşimin ailesi dairelerden birine oturttu birde altın aldı geri kalan tüm masrafları ailem ve eşim karşıladı böyle durumlarda erkekler bunalıp atarlanabiliyor ewlilik öncesi stresi gayet normal korkma.
Fakat hiç olmayacak gibiyse millet konuşur diye nişan atmaktanda korkma.
Kesme eşeğin kuyruğunu kimi kısa değer kimi uzun demişler millet her halukarda konuşur.
Bu hayat senin kime ne ki..
Kızlar Merhaba,
Nişanlım la 2014 ağustosta kuzenim vasıtasıyla tanıştım. Tanıştığımızda ayrı ayrı şehirlerdeydik. O başka sehirde yaşıyordu. Ben başka sehirde. Facebook ta konuşmaları ilerletip telefonlarımızı aldık. Ocak 2015 te İstanbul a yanıma geldi bir haftasonu geçirdik. Herşey çok güzel sıkıntı yok. Daha sonra ben teyzeme gitcem diip Nisan ayında onun yaşadığı şehre gittim. Orda akrabalarım da var tabi. Gittim ve beni ilk abisiyle daha sonraki gün eve götürüp annesi ve ablasıyla tanıştırdı. Sonra çıkıp geldim tabi. Artık ikimiz de parmaklarımıza yüzük takmak istiyorduk. 25 mayıs 2015 te nişanlandık. Ekim ayı gibi de düğün düşünüyoruz. Allah kısmet ederse inşallah. AMA son 10 gündür. Bunalımda gibi. Bana ilgisiz soğuk. Bir laf söylesem bin tane işitiyorum. İş yerinde sıkıntıları var bölüm değiştirdi. Çıkmak istiyor ama evlilik arefesi die korkuyor işsiz kalıcak diye pekte bir şey anlatmıyor aslında. Birde bizim düğünü tek basına abisi bütün masraflarımızı karşılayacak . Onlarda maddi durumda sızlanıyorsa acaba bunlar mı onu sıktı. Bana beni bunaltarak soğutuyorsun gibi onur kırıcı kelimeler söyledi 2 gün önce. Nasıl davrancagımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şuan isteyim ama çalışamıyorum bile hep ağlamak istiyorum. Bide bu benim 2. nişanım .(
SÖYLEDİM DEDİM Kİ GEREK YOK. HATTA ŞÖYLE DİYOR. EVİN İLK EVLENENİ BENİM VE ERKEĞİM DÜĞÜN YEMEKLİ OLCAKMIŞ. Abi avukat avukatlık kredisi mi ne çekicekmiş 70.000 onla evi döşeyip benimde düğünde takılanlarımdan alçakmış. Neyse ona sesimiz çıkmıyor. Ama şu 10 gündür soğuk takılmalar. Sanki telefonda konuşcak birşeylerimiz kalmamış. ee başka ne var ne yok diye diye takılıyoruz. İnş. başkası yoktur. Soğumamıştır. ZATEN UZAKTAYIM 2 AY DA BİR ANCAK GÖRÜŞÜYORUZ. MESAFELER DE ETKİLİYOR MALESEF.
KENDİSİ KURUMSAL BİR ŞİRKETTE UZMAN. Ben çalışıyorum ama o Antalya ben İstanbul. Evlenince beni çalıştırmak istemiyor. Bunun gibi şeyler... KIzlar düğünü mi sıkıntı yapıyor. başka bişeyi mi bilmiyorum ama ben bu duruma ne kadar katlanabilirim bilmiyorm. Şuan için sessizce bekliyorum. İnş çabucak düzelir bu durum. ;(
Bende sürekli tutturuyorum. Aman işine devam et. İş bulmadan ayrılma vs. vs. Bana geçende istifa etcektim ama kayınvalidem le kayınbabam geldi aklıma .. Şimdi dicekelr bi yerde tutunamıyor. O yüzden eyvallah ettim dedi. Bende sürekli istekliyim bi an önce olsun da tüm stresimden kurtulayım diye.