APTAL NİŞANLILIK SÜRECİ YARDIM :(

Acele etmiş olabiliriz ikimizde ama. Bana ve aileme değer verildi. Şuana kadar Bir sıkıntımız olmadı. Bayramda çıkıp geldiler Antalya dan İstanbul a bileziğimide getirdiler tatlısını da. Ama Tek korkum ilk nişanım gibi hüsran la bitmesin.. Başka biri olamaz değil mi kızlar hayatında bazen düşünmüyor değilim ?

Evet çevremde o kadar kötü niyetli insanlar varki. Kötü bir şey olsada sevinelim diye bekleyen. Onlara bu istediklerini vermek istemiyorum. Anneme babama birdaha mahcup olmak istemiyorum.
başkaları yüzünden sakın mutsuz olmayın...o tarz insanlar siz naparsanız yapın bir şey bulup söylerler...sizin içiniz rahat mı o yeter

başkaları yüzünden sakın mutsuz olmayın...o tarz insanlar siz naparsanız yapın bir şey bulup söylerler...sizin içiniz rahat mı o yeter

OF KIZLAR HİÇ BİLMİYORUM. UMARIM BENDE MUTLU Bİ ANIMDA TEKRAR YENİ Bİ KONU AÇABİLİRİM BURDA. BUNLARIN HEPSİ ESKİDE KALIR.

Beni bunaltiyorsun demis. Gercekten bunaltiyorsan biraz rahat birak. Hem kacan kovalanir unutma.

E="cirdigis, post: 42130800, member: 366026"]Beni bunaltiyorsun demis. Gercekten bunaltiyorsan biraz rahat birak. Hem kacan kovalanir unutma.[/QUOTE]

Bugün 2. günü artık aranamdıkça aramıyorum. Rutin şeyler dışında ve soru sormuyorum . Bakalım Böyle ne gelişecek.

Ya imkanınız yoksa düğün şart mı? Belki bu sebeple abise mahçup ve stresli. Sonuçta ikiniz de çalışıyorsanız her halükarda bir evi döşerseniz. Ama düğün yapacak paranız yoksa ya bir süre bekleyip biriktirin, ya da nikah yapın bence.

SÖYLEDİM DEDİM Kİ GEREK YOK. HATTA ŞÖYLE DİYOR. EVİN İLK EVLENENİ BENİM VE ERKEĞİM DÜĞÜN YEMEKLİ OLCAKMIŞ. Abi avukat avukatlık kredisi mi ne çekicekmiş 70.000 onla evi döşeyip benimde düğünde takılanlarımdan alçakmış. Neyse ona sesimiz çıkmıyor. Ama şu 10 gündür soğuk takılmalar. Sanki telefonda konuşcak birşeylerimiz kalmamış. ee başka ne var ne yok diye diye takılıyoruz. İnş. başkası yoktur. Soğumamıştır. ZATEN UZAKTAYIM 2 AY DA BİR ANCAK GÖRÜŞÜYORUZ. MESAFELER DE ETKİLİYOR MALESEF.

nisanliniz ne is yapiyor da bu kadar SIkInti yapiyor.
biraz daha bekleyip bi süre para biriktirip öyle evlenseniz
siz calisiyormusunuz?

nisanliniz ne is yapiyor da bu kadar SIkInti yapiyor.
biraz daha bekleyip bi süre para biriktirip öyle evlenseniz
siz calisiyormusunuz?

KENDİSİ KURUMSAL BİR ŞİRKETTE UZMAN. Ben çalışıyorum ama o Antalya ben İstanbul. Evlenince beni çalıştırmak istemiyor. Bunun gibi şeyler... KIzlar düğünü mi sıkıntı yapıyor. başka bişeyi mi bilmiyorum ama ben bu duruma ne kadar katlanabilirim bilmiyorm. Şuan için sessizce bekliyorum. İnş çabucak düzelir bu durum. ;(

Senin psikolojini en iyi ben anlarım.
Bu nişanda atarsan millet hep bu kız mı iyi eller kotude Die konuşurlar die düşünüyor ve nişanı atmak isteyende alamayacağını sanıyorsun..
Bu arada bende nişan atmış sonra eşimle seninkine benzer olaylar yaşamış ama oyle mantık yürüttüğümden eşimle olan nişanımı atamamıştım
Cnm ben eşimle kendi düğünümüzü kendimiz yaptık eşimin ailesi dairelerden birine oturttu birde altın aldı geri kalan tüm masrafları ailem ve eşim karşıladı böyle durumlarda erkekler bunalıp atarlanabiliyor ewlilik öncesi stresi gayet normal korkma.
Fakat hiç olmayacak gibiyse millet konuşur diye nişan atmaktanda korkma.
Kesme eşeğin kuyruğunu kimi kısa değer kimi uzun demişler millet her halukarda konuşur.
Bu hayat senin kime ne ki..

bende evlenmeden önce nişanlandım ve ayrıldım. mutsuz olacağına inanıyorsan elalem ne der diye düşünme dünyaya bir kez geliyoruz

Canım benim çok saol. Dua et bana lütfen bu aralar ondan başka içimi açan bişey yok. Umarım herşey düzelir ve aileme karşı mahcup olup düşmanlarımı da sevindirmem

1. Ben sizin yerinizde olsam, kendi eşyanızı madem altınlarınızla veya abiye kredi öder gibi ödeyeceksiniz, kendim alırım.

Hem kimseye laf da ettirmemiş olurum.

2. Nişanlınız evlilik arefesinde iş değiştirmek istemeyip sevmediği bir işte çalışıyorsa samimi söylüyorum evliliği erteler, onun mutlu olacağı bir işe girmesi için onu teşvik eder ve öyle evlendirdim.

Bende sürekli tutturuyorum. Aman işine devam et. İş bulmadan ayrılma vs. vs. Bana geçende istifa etcektim ama kayınvalidem le kayınbabam geldi aklıma .. Şimdi dicekelr bi yerde tutunamıyor. O yüzden eyvallah ettim dedi. Bende sürekli istekliyim bi an önce olsun da tüm stresimden kurtulayım diye.

Tanışalı henüz 1 yıl olmuş. Yüz yüze ilk kez 2015 ocak ayında görüşmüşsünüz. Telefonda veya internet ortamında birbirinizi gerçekten tanıyabildiğinizi düşünüyor musunuz ?

Sinirlenince tepkisi ne olur , merhametli , vicdanlı bir insan mı biliyor musunuz mesela ?

Evlenince çalışmanızı istemiyor ancak düğün yemekli olacak 70 bin tl lik borca gireceksiniz , gelen altınlar ne kadar tutacak ki ? Tek başına 50-60 bin tl borcu nasıl ödeyecek ? Bunlar huzursuzluğa yol açmayacak mı ?

Siz o borcu geri ödeseniz de adı hep " abisi düğününü yaptı " olacak biliyorsunuz değil mi ?

Çok acele edilmiş geldi bana.

Aman adı 2.kez nişan bozdu olmasın diye tanımadığınız bir insanla bir ömür yaşamayı göze alacak mısınız gerçekten ?

Bence yanlış yapıyorsunuz..

Yaşınız kaç bu arada? Yani beklemek istememenizin yaşla ilgisi var mı?

Daha çok maddi kaynaklı olarak korkuyordur burda onu stresli yapıyordur çok üstüne gitmeyin benim erkek arkadaşımda şu an bana ilgisiz bende aynı durumdayım çok zor oluyor onu önemsediğinizi belli etmeye çalışın

23 YAŞINDAYIM. YOK SADECE BELKİ YANYANA OLURSAK BU SORUNLAR ORTADAN KALKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. O YÜZDEN. HATTA İNANIN ŞU YÜZÜK OLMASA EYVALLAH ETMEM HAYATTA. DUA ETSİN O YÜZÜK PARMAGIMDA.. EVET ONA BUGÜN SÖYLİCEM İSTERSEN SEN KAFANDAKİ SORUNLARI ATANA KADAR BEKLEYELİM.. ERTELENSİN HERSEY

maalesef bende ikinci nişanım atmayayım diye mutsuz mutsuz evlendim olan bana oldu iyi düşünün evliliği aceleye getirmeyin ama iş ve düğün stresinden bunalmış da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…