- 27 Haziran 2022
- 809
- 1.567
Gercegi asla ogrenemeyecemacaba gey mi baskasi mi var ve sizi mi kullanmis. skandal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercegi asla ogrenemeyecemacaba gey mi baskasi mi var ve sizi mi kullanmis. skandal
Neden?Gercegi asla ogrenemeyecem
Ayrıyız aylar oldu.annesinjn evinde Bir mesaj en ufak bir çaba dahi göstermedi. Sanki suclarini biliyomus gibi ailesi de aramadi sormadi.Boşanmak için mahkemeyi bekliyorum. Bana aylarca tek kelime etmeden yaptigi psikolojik şiddeti bende boşanma sürecinde yasatacam kendisine hic iletisime gecmeyecem avukatim gorusecek sadece. O yüzden hiçbir zaman öğrenemeyecem gay miydi baska birisi mi vardi vs diyeNeden?
Var mı bir gelişme? Son durumunuz nedir?
Merhaba üzüldüm okurken yaşadıklarınıza. Cinsel birliktelik yaşamamak yargıtay kararlarında erkeği kusurlu yapar, takılar yine yargıtaya göre sizin hakkınız. Boşanma protokolüne bunlar eklenir, evlilik masraflarının tazminini isteyip bir de tazminat davası açarsınız. Donuna kadar alırsınız makul bir şekilde.. geçmiş olsun bu da bana çok şey öğretti deyip yolunuza mutlu mesut devam edersiniz.. uzatıp canınızı sıkmayın. Hayat çok kıymetli.Ayy nasıl iyi geldi bu mesajı okumak aşırı canım da sıkkın bir günümdeydim.. yok canım ne anlaşmalı boşanirim ne de yanina parayı kar birakirim maymun gozunu acti artik yasattiklarinin bedelini odeyecek. Allahim razi olsun cok tesekkur ederim.. mutlulugunuz daim olsun sizin de insallah
Bir süreç diyor herkes üzülüyorum kaygılanıyorum bir güçlü durup bir ağlıyorum bagira bagira ama gecer heralde. Çok teşekkür ederim güzel niyetiniz icinMerhaba üzüldüm okurken yaşadıklarınıza. Cinsel birliktelik yaşamamak yargıtay kararlarında erkeği kusurlu yapar, takılar yine yargıtaya göre sizin hakkınız. Boşanma protokolüne bunlar eklenir, evlilik masraflarının tazminini isteyip bir de tazminat davası açarsınız. Donuna kadar alırsınız makul bir şekilde.. geçmiş olsun bu da bana çok şey öğretti deyip yolunuza mutlu mesut devam edersiniz.. uzatıp canınızı sıkmayın. Hayat çok kıymetli.
Evet bu bir süreç evliliğiniz bitiyor, ağlamak yas tutmakta bir süreç önemli olan bu sürece odaklanıp kalmamak. 10 çocukla ortada kalmadınız ya. Sizin suçunuz değil, öyle düşünün. Zaten elinizden geleni yapmışsınız, böyle insanlar değişmez. Uğraşmayın.Bir süreç diyor herkes üzülüyorum kaygılanıyorum bir güçlü durup bir ağlıyorum bagira bagira ama gecer heralde. Çok teşekkür ederim güzel niyetiniz icin
Tamam her insan boyle bir konuda yipranabilir ama uzulmeyin en azindan yol yakinken boyle birseyi yasamis oldugunuz icin sevinin ya cocuk sahibi olsaydinix yada cok gec bir zamanda biseylerin farkina varip bosuna gecen senelerinizs yansaydiniz rabbim hakkinizda hayirli kapilar acar insAllah icinizi ferah tutun hersey olacagina varir kendinizi asla hafife alip ezdirmeyin mutlu olmadiginiz olamadiginiz yerdexe inanin bir dakika bile durmayin. .Merhabalar sırf bu konuda fikirlerinizi de dinlemek için açtım biraz uzun olacak kusura bakmayin. Çalısan bi kadınim 27 yasindayim. esim de 33 benimle ayni meslekten.Eşimle 8 ay ayri şehirlerde sevgililik gecirdikten sonra nişanlandık 6 ay sonra da evlendik. Sevgililigin başında her şey güzeldi. Bir telefondan verilebilecek ilgiyi veriyordu. Ama yan yana geldigimiz zamanlarda çok sıcak davranmıyordu,sürekli elinde telefonu arkadaşlarına yaziyordu ya da başka şeylerle meşguldu. 2 günlugune beni görmeye geldiyse 1 gününü mutlaka benim sehrimdeki arkadaslariyla buluşmaya ayiriyordu. Beni fazla özlemedigini de hissediyodum. Çok önemsemedim açikcası başta. Sonra nişan dönemi fazla altin alamayacagini,kuaforu odemicegini,eve eşya almayacagini söyledi. Benim kendi bekar evimin esyalari vardi. Onlarla bi sure idare edelim dedi. Tamam sorun degil dedim. Nişanda annesi o an kendisine anne demedim diye büyük bir sorun çıkardı, ki sonrasında tabiki diyecektim sadece o an heyecanla aklima gelmedi. Bu arada sürekli aradığım,hediyeler gönderdigim bir kadindi asla uzak duran bir gelin olmadım. Diger 4 görumceme de öyle davrandim. Fikirlerini alıp sürekli iletisimdeydim ki kirilmasinlar.Düğün zamanı yaklaşırken eşim bana düğün salonu tutmak düğün yapmak istemedigini köyde evlerinin önunde sadece erkek kınası yapacaklarını söyledi. Annesi de böyle istiyormuş. Kabul etmedim. Bir kiz dugunu olsun gelinlik giysin ister.Bu sürecte herseyle ben ilgilendim fotografci,kuaforler,balayi vs herseyi ben ayarladim. Eşim kuaforume bile laf etti çok pahaliymiş kuaforler diye ama aldirmadim. Düğun salonu tutuldugu için annesi bana dusman kesildi. Velhasıl öyle ya da böyle evlendik. Eve girdigimiz ilk an esim evlilige hazir miydim falan gibi konusmaya başladı. İlk 4 ay kendisinin istememesi yanasmamasi sebebiyle hicbir cinsel birliktelik yasamadik. Benden ayri odalarda oturuyodu isten eve geldiginde soguk ve uzak gecti. Neden dedigimde bana biraz zaman ver zaman ver evlilige alisayim diyip duruyordu.Surekli arkadaslaeigla telefonda mesajlasiyor ya da bulusuyordu. Çok düşkun arkadaslarina.Sık sık benden ayrı uyuyordu hastaym üsüyorum bahaneleriyle.Ben hep ev iş gidip geliyordum. Hicbir yeri gezmedik guzel bi film izleyemedik hatta 5 dk sohbet bile edemedik..Bu sabir 6 ay kadar surdu en sonunda dayanamadim patladim agir kavgalar etmeye basladık. Ben aileme sureclerde hicbir sorunumu anlatmazken kendisi tartisma esnasinda soyledigim sözleri cimbizlayip kendi ailesine beni karalamiş. Annesi benim annemi arayip ogluna kötü sözler söyledigimden kulagimi cekmeleri gerektiginden bahsetmis. Oğlu ayni evde iki ayri hayat yasamak istiyordu kimse farkinda degil. Yine ben çabaladım kendisine cok ugrastim ama nafile evlilik terapistine goturdum 1 kere tek geldi sonra birakti. Tek bir kelime etmeden gecen haftalar oldu. Geceleri eve 3 te 4 te gelmeler basladi. Her gun hemde. Artık dayanamadım iki kisilik yalnizliga ben böyleyim kabul edersen et etmezsen ayrilalim dedi hicbir adimi yok bende ayrilik karari aldim. Simdi de bana dugundeki takilardan hakkim olani vermemek icin ugrasiyor. 10 yillik mi evliyim sana para vereyim diyerekten. Kalbim cok kırık..
Evlendikten sonraki ilk 4 ay hiç olmadı. Sonrasında yaşandı. 1 yıllık evlilikte 5 i gecmez o da hep benim israrimla. İnşallah canım inan sabır taşı olsa çatlardı bende bu kadar dayanabildim artikEşinizde cinsel birlikteliğiniz hiç mi olmadı? Yoksa belli süreden sonra oldu mi burayi anlamadim özur dilerim.
Telefon şifresi felan benim asla kabullenmiyeceğim seyler.. herkese göre değisir. Hayir benden ne sakliyorsunn derler adama..
Çok bile sabretmissin bacim vur tekmeyi böyle adam mi olur ayyyyy okurken fenalik geçirdim. Sevginde bi sure sonra bitecek zaten, aradan az bi zaman gecince ohhh be diyeceksin
Evet çok şükür ki.. Allah razı olsunTamam her insan boyle bir konuda yipranabilir ama uzulmeyin en azindan yol yakinken boyle birseyi yasamis oldugunuz icin sevinin ya cocuk sahibi olsaydinix yada cok gec bir zamanda biseylerin farkina varip bosuna gecen senelerinizs yansaydiniz rabbim hakkinizda hayirli kapilar acar insAllah icinizi ferah tutun hersey olacagina varir kendinizi asla hafife alip ezdirmeyin mutlu olmadiginiz olamadiginiz yerdexe inanin bir dakika bile durmayin. .
Herşey mümkün,bende bunu dusunuyorum bazdnÇok özür dilerim ama esinizde eşcinsellik olabilir mi? Yani en azından cinsel birleşme vs olmaması ya da istemiyor olması bana bunu düşündürdü. Yani kırmak uzmekte jstemem ama yani alla geliyor bu. En iyisi olmuş, daha gencsiniz. Bu da enteresan ama bir tecrübe işte. Eşinizin yapısı baştan belliymiş ama olacağı varmış. Allah kurtarsın tez zamanda inşallah
yorumları okumadan kendi yorumumu yapıyorum, ilk izlenimim eşinizin gay olduğu yönünde ve sevgilisi de var yüksek ihtimalle.Merhabalar sırf bu konuda fikirlerinizi de dinlemek için açtım biraz uzun olacak kusura bakmayin. Çalısan bi kadınim 27 yasindayim. esim de 33 benimle ayni meslekten.Eşimle 8 ay ayri şehirlerde sevgililik gecirdikten sonra nişanlandık 6 ay sonra da evlendik. Sevgililigin başında her şey güzeldi. Bir telefondan verilebilecek ilgiyi veriyordu. Ama yan yana geldigimiz zamanlarda çok sıcak davranmıyordu,sürekli elinde telefonu arkadaşlarına yaziyordu ya da başka şeylerle meşguldu. 2 günlugune beni görmeye geldiyse 1 gününü mutlaka benim sehrimdeki arkadaslariyla buluşmaya ayiriyordu. Beni fazla özlemedigini de hissediyodum. Çok önemsemedim açikcası başta. Sonra nişan dönemi fazla altin alamayacagini,kuaforu odemicegini,eve eşya almayacagini söyledi. Benim kendi bekar evimin esyalari vardi. Onlarla bi sure idare edelim dedi. Tamam sorun degil dedim. Nişanda annesi o an kendisine anne demedim diye büyük bir sorun çıkardı, ki sonrasında tabiki diyecektim sadece o an heyecanla aklima gelmedi. Bu arada sürekli aradığım,hediyeler gönderdigim bir kadindi asla uzak duran bir gelin olmadım. Diger 4 görumceme de öyle davrandim. Fikirlerini alıp sürekli iletisimdeydim ki kirilmasinlar.Düğün zamanı yaklaşırken eşim bana düğün salonu tutmak düğün yapmak istemedigini köyde evlerinin önunde sadece erkek kınası yapacaklarını söyledi. Annesi de böyle istiyormuş. Kabul etmedim. Bir kiz dugunu olsun gelinlik giysin ister.Bu sürecte herseyle ben ilgilendim fotografci,kuaforler,balayi vs herseyi ben ayarladim. Eşim kuaforume bile laf etti çok pahaliymiş kuaforler diye ama aldirmadim. Düğun salonu tutuldugu için annesi bana dusman kesildi. Velhasıl öyle ya da böyle evlendik. Eve girdigimiz ilk an esim evlilige hazir miydim falan gibi konusmaya başladı. İlk 4 ay kendisinin istememesi yanasmamasi sebebiyle hicbir cinsel birliktelik yasamadik. Benden ayri odalarda oturuyodu isten eve geldiginde soguk ve uzak gecti. Neden dedigimde bana biraz zaman ver zaman ver evlilige alisayim diyip duruyordu.Surekli arkadaslaeigla telefonda mesajlasiyor ya da bulusuyordu. Çok düşkun arkadaslarina.Sık sık benden ayrı uyuyordu hastaym üsüyorum bahaneleriyle.Ben hep ev iş gidip geliyordum. Hicbir yeri gezmedik guzel bi film izleyemedik hatta 5 dk sohbet bile edemedik..Bu sabir 6 ay kadar surdu en sonunda dayanamadim patladim agir kavgalar etmeye basladık. Ben aileme sureclerde hicbir sorunumu anlatmazken kendisi tartisma esnasinda soyledigim sözleri cimbizlayip kendi ailesine beni karalamiş. Annesi benim annemi arayip ogluna kötü sözler söyledigimden kulagimi cekmeleri gerektiginden bahsetmis. Oğlu ayni evde iki ayri hayat yasamak istiyordu kimse farkinda degil. Yine ben çabaladım kendisine cok ugrastim ama nafile evlilik terapistine goturdum 1 kere tek geldi sonra birakti. Tek bir kelime etmeden gecen haftalar oldu. Geceleri eve 3 te 4 te gelmeler basladi. Her gun hemde. Artık dayanamadım iki kisilik yalnizliga ben böyleyim kabul edersen et etmezsen ayrilalim dedi hicbir adimi yok bende ayrilik karari aldim. Simdi de bana dugundeki takilardan hakkim olani vermemek icin ugrasiyor. 10 yillik mi evliyim sana para vereyim diyerekten. Kalbim cok kırık..
Aynen de öyle dosyada yer alacak bunlarAdam paravan evlilik yapmış. Geçmiş olsun inşallah kabul sonuçlanır mahkeme süreçleriniz. Ben olsam mahkemede adamın gay olduğunu da söylerim bana ne,o altın derdinde düşünce ayıp olmuyor da ben yönelimlerinin farklı olduğunu söyleyince mi ayıp olcak sanki.
D DeltavealfaMerhabalar sırf bu konuda fikirlerinizi de dinlemek için açtım biraz uzun olacak kusura bakmayin. Çalısan bi kadınim 27 yasindayim. esim de 33 benimle ayni meslekten.Eşimle 8 ay ayri şehirlerde sevgililik gecirdikten sonra nişanlandık 6 ay sonra da evlendik. Sevgililigin başında her şey güzeldi. Bir telefondan verilebilecek ilgiyi veriyordu. Ama yan yana geldigimiz zamanlarda çok sıcak davranmıyordu,sürekli elinde telefonu arkadaşlarına yaziyordu ya da başka şeylerle meşguldu. 2 günlugune beni görmeye geldiyse 1 gününü mutlaka benim sehrimdeki arkadaslariyla buluşmaya ayiriyordu. Beni fazla özlemedigini de hissediyodum. Çok önemsemedim açikcası başta. Sonra nişan dönemi fazla altin alamayacagini,kuaforu odemicegini,eve eşya almayacagini söyledi. Benim kendi bekar evimin esyalari vardi. Onlarla bi sure idare edelim dedi. Tamam sorun degil dedim. Nişanda annesi o an kendisine anne demedim diye büyük bir sorun çıkardı, ki sonrasında tabiki diyecektim sadece o an heyecanla aklima gelmedi. Bu arada sürekli aradığım,hediyeler gönderdigim bir kadindi asla uzak duran bir gelin olmadım. Diger 4 görumceme de öyle davrandim. Fikirlerini alıp sürekli iletisimdeydim ki kirilmasinlar.Düğün zamanı yaklaşırken eşim bana düğün salonu tutmak düğün yapmak istemedigini köyde evlerinin önunde sadece erkek kınası yapacaklarını söyledi. Annesi de böyle istiyormuş. Kabul etmedim. Bir kiz dugunu olsun gelinlik giysin ister.Bu sürecte herseyle ben ilgilendim fotografci,kuaforler,balayi vs herseyi ben ayarladim. Eşim kuaforume bile laf etti çok pahaliymiş kuaforler diye ama aldirmadim. Düğun salonu tutuldugu için annesi bana dusman kesildi. Velhasıl öyle ya da böyle evlendik. Eve girdigimiz ilk an esim evlilige hazir miydim falan gibi konusmaya başladı. İlk 4 ay kendisinin istememesi yanasmamasi sebebiyle hicbir cinsel birliktelik yasamadik. Benden ayri odalarda oturuyodu isten eve geldiginde soguk ve uzak gecti. Neden dedigimde bana biraz zaman ver zaman ver evlilige alisayim diyip duruyordu.Surekli arkadaslaeigla telefonda mesajlasiyor ya da bulusuyordu. Çok düşkun arkadaslarina.Sık sık benden ayrı uyuyordu hastaym üsüyorum bahaneleriyle.Ben hep ev iş gidip geliyordum. Hicbir yeri gezmedik guzel bi film izleyemedik hatta 5 dk sohbet bile edemedik..Bu sabir 6 ay kadar surdu en sonunda dayanamadim patladim agir kavgalar etmeye basladık. Ben aileme sureclerde hicbir sorunumu anlatmazken kendisi tartisma esnasinda soyledigim sözleri cimbizlayip kendi ailesine beni karalamiş. Annesi benim annemi arayip ogluna kötü sözler söyledigimden kulagimi cekmeleri gerektiginden bahsetmis. Oğlu ayni evde iki ayri hayat yasamak istiyordu kimse farkinda degil. Yine ben çabaladım kendisine cok ugrastim ama nafile evlilik terapistine goturdum 1 kere tek geldi sonra birakti. Tek bir kelime etmeden gecen haftalar oldu. Geceleri eve 3 te 4 te gelmeler basladi. Her gun hemde. Artık dayanamadım iki kisilik yalnizliga ben böyleyim kabul edersen et etmezsen ayrilalim dedi hicbir adimi yok bende ayrilik karari aldim. Simdi de bana dugundeki takilardan hakkim olani vermemek icin ugrasiyor. 10 yillik mi evliyim sana para vereyim diyerekten. Kalbim cok kırık..
Paravan evlilik yapmış herhalde eski eşinMerhabalar sırf bu konuda fikirlerinizi de dinlemek için açtım biraz uzun olacak kusura bakmayin. Çalısan bi kadınim 27 yasindayim. esim de 33 benimle ayni meslekten.Eşimle 8 ay ayri şehirlerde sevgililik gecirdikten sonra nişanlandık 6 ay sonra da evlendik. Sevgililigin başında her şey güzeldi. Bir telefondan verilebilecek ilgiyi veriyordu. Ama yan yana geldigimiz zamanlarda çok sıcak davranmıyordu,sürekli elinde telefonu arkadaşlarına yaziyordu ya da başka şeylerle meşguldu. 2 günlugune beni görmeye geldiyse 1 gününü mutlaka benim sehrimdeki arkadaslariyla buluşmaya ayiriyordu. Beni fazla özlemedigini de hissediyodum. Çok önemsemedim açikcası başta. Sonra nişan dönemi fazla altin alamayacagini,kuaforu odemicegini,eve eşya almayacagini söyledi. Benim kendi bekar evimin esyalari vardi. Onlarla bi sure idare edelim dedi. Tamam sorun degil dedim. Nişanda annesi o an kendisine anne demedim diye büyük bir sorun çıkardı, ki sonrasında tabiki diyecektim sadece o an heyecanla aklima gelmedi. Bu arada sürekli aradığım,hediyeler gönderdigim bir kadindi asla uzak duran bir gelin olmadım. Diger 4 görumceme de öyle davrandim. Fikirlerini alıp sürekli iletisimdeydim ki kirilmasinlar.Düğün zamanı yaklaşırken eşim bana düğün salonu tutmak düğün yapmak istemedigini köyde evlerinin önunde sadece erkek kınası yapacaklarını söyledi. Annesi de böyle istiyormuş. Kabul etmedim. Bir kiz dugunu olsun gelinlik giysin ister.Bu sürecte herseyle ben ilgilendim fotografci,kuaforler,balayi vs herseyi ben ayarladim. Eşim kuaforume bile laf etti çok pahaliymiş kuaforler diye ama aldirmadim. Düğun salonu tutuldugu için annesi bana dusman kesildi. Velhasıl öyle ya da böyle evlendik. Eve girdigimiz ilk an esim evlilige hazir miydim falan gibi konusmaya başladı. İlk 4 ay kendisinin istememesi yanasmamasi sebebiyle hicbir cinsel birliktelik yasamadik. Benden ayri odalarda oturuyodu isten eve geldiginde soguk ve uzak gecti. Neden dedigimde bana biraz zaman ver zaman ver evlilige alisayim diyip duruyordu.Surekli arkadaslaeigla telefonda mesajlasiyor ya da bulusuyordu. Çok düşkun arkadaslarina.Sık sık benden ayrı uyuyordu hastaym üsüyorum bahaneleriyle.Ben hep ev iş gidip geliyordum. Hicbir yeri gezmedik guzel bi film izleyemedik hatta 5 dk sohbet bile edemedik..Bu sabir 6 ay kadar surdu en sonunda dayanamadim patladim agir kavgalar etmeye basladık. Ben aileme sureclerde hicbir sorunumu anlatmazken kendisi tartisma esnasinda soyledigim sözleri cimbizlayip kendi ailesine beni karalamiş. Annesi benim annemi arayip ogluna kötü sözler söyledigimden kulagimi cekmeleri gerektiginden bahsetmis. Oğlu ayni evde iki ayri hayat yasamak istiyordu kimse farkinda degil. Yine ben çabaladım kendisine cok ugrastim ama nafile evlilik terapistine goturdum 1 kere tek geldi sonra birakti. Tek bir kelime etmeden gecen haftalar oldu. Geceleri eve 3 te 4 te gelmeler basladi. Her gun hemde. Artık dayanamadım iki kisilik yalnizliga ben böyleyim kabul edersen et etmezsen ayrilalim dedi hicbir adimi yok bende ayrilik karari aldim. Simdi de bana dugundeki takilardan hakkim olani vermemek icin ugrasiyor. 10 yillik mi evliyim sana para vereyim diyerekten. Kalbim cok kırık..
Nisanliyken biseyler ters gidiyorsa evlilikden sonra hep ters gider zamanında tekmeyi koyacakdin hiç hayatını onunla bir gün bile gecirmiycekdin deymez cunki.Merhabalar sırf bu konuda fikirlerinizi de dinlemek için açtım biraz uzun olacak kusura bakmayin. Çalısan bi kadınim 27 yasindayim. esim de 33 benimle ayni meslekten.Eşimle 8 ay ayri şehirlerde sevgililik gecirdikten sonra nişanlandık 6 ay sonra da evlendik. Sevgililigin başında her şey güzeldi. Bir telefondan verilebilecek ilgiyi veriyordu. Ama yan yana geldigimiz zamanlarda çok sıcak davranmıyordu,sürekli elinde telefonu arkadaşlarına yaziyordu ya da başka şeylerle meşguldu. 2 günlugune beni görmeye geldiyse 1 gününü mutlaka benim sehrimdeki arkadaslariyla buluşmaya ayiriyordu. Beni fazla özlemedigini de hissediyodum. Çok önemsemedim açikcası başta. Sonra nişan dönemi fazla altin alamayacagini,kuaforu odemicegini,eve eşya almayacagini söyledi. Benim kendi bekar evimin esyalari vardi. Onlarla bi sure idare edelim dedi. Tamam sorun degil dedim. Nişanda annesi o an kendisine anne demedim diye büyük bir sorun çıkardı, ki sonrasında tabiki diyecektim sadece o an heyecanla aklima gelmedi. Bu arada sürekli aradığım,hediyeler gönderdigim bir kadindi asla uzak duran bir gelin olmadım. Diger 4 görumceme de öyle davrandim. Fikirlerini alıp sürekli iletisimdeydim ki kirilmasinlar.Düğün zamanı yaklaşırken eşim bana düğün salonu tutmak düğün yapmak istemedigini köyde evlerinin önunde sadece erkek kınası yapacaklarını söyledi. Annesi de böyle istiyormuş. Kabul etmedim. Bir kiz dugunu olsun gelinlik giysin ister.Bu sürecte herseyle ben ilgilendim fotografci,kuaforler,balayi vs herseyi ben ayarladim. Eşim kuaforume bile laf etti çok pahaliymiş kuaforler diye ama aldirmadim. Düğun salonu tutuldugu için annesi bana dusman kesildi. Velhasıl öyle ya da böyle evlendik. Eve girdigimiz ilk an esim evlilige hazir miydim falan gibi konusmaya başladı. İlk 4 ay kendisinin istememesi yanasmamasi sebebiyle hicbir cinsel birliktelik yasamadik. Benden ayri odalarda oturuyodu isten eve geldiginde soguk ve uzak gecti. Neden dedigimde bana biraz zaman ver zaman ver evlilige alisayim diyip duruyordu.Surekli arkadaslaeigla telefonda mesajlasiyor ya da bulusuyordu. Çok düşkun arkadaslarina.Sık sık benden ayrı uyuyordu hastaym üsüyorum bahaneleriyle.Ben hep ev iş gidip geliyordum. Hicbir yeri gezmedik guzel bi film izleyemedik hatta 5 dk sohbet bile edemedik..Bu sabir 6 ay kadar surdu en sonunda dayanamadim patladim agir kavgalar etmeye basladık. Ben aileme sureclerde hicbir sorunumu anlatmazken kendisi tartisma esnasinda soyledigim sözleri cimbizlayip kendi ailesine beni karalamiş. Annesi benim annemi arayip ogluna kötü sözler söyledigimden kulagimi cekmeleri gerektiginden bahsetmis. Oğlu ayni evde iki ayri hayat yasamak istiyordu kimse farkinda degil. Yine ben çabaladım kendisine cok ugrastim ama nafile evlilik terapistine goturdum 1 kere tek geldi sonra birakti. Tek bir kelime etmeden gecen haftalar oldu. Geceleri eve 3 te 4 te gelmeler basladi. Her gun hemde. Artık dayanamadım iki kisilik yalnizliga ben böyleyim kabul edersen et etmezsen ayrilalim dedi hicbir adimi yok bende ayrilik karari aldim. Simdi de bana dugundeki takilardan hakkim olani vermemek icin ugrasiyor. 10 yillik mi evliyim sana para vereyim diyerekten. Kalbim cok kırık..
Hmm anladım sanırım gay