APTAL NİŞANLILIK SÜRECİ YARDIM :(

Evlilik oncesi is sorunu erkekleri geriyor. Bizde nisanliyken esim isinden memnun degildi ama dugun masraflari var diye rest cekemiyordu. Tabi bana yansiyordu kavga ediyorduk. Gecti gitti o gunler cok sukur isini degistirdi rahatladi. Simdi mutluyum. Biraz sabredin ve alttan alin. Bugunler gecince unutulup gidiyor tartisma sebeplerini bile hatirlamiyorsunuz.

PİŞMANLIK DUYUYOR MUSUNUZ ŞUAN ?
pişmanlık duyduğum hissin yanında devede kulak kalır :) ama herşey insanlar için.. ben ayrıldıktan sonra ilk fırsatta nişan yaptım hiç tanımadan neredeyse ama ailesine felan çok iyi dediler düşünmeden kabul ettim sonra da boşanmak istedim ama hep vazgeçirdi eşim bi yolunu bularak .. şimdi bi de hamileyim

Bence karşınızdaki adama zaman tanıyın... Acele yüzünden iyi giden şeyleri de kabusa çevirebilirsiniz. Anlayışlı olun, düzelecektir. Düzelmezse o zaman düşünürsünüz ayrılığı... Mutluluklar...

Evlilik oncesi is sorunu erkekleri geriyor. Bizde nisanliyken esim isinden memnun degildi ama dugun masraflari var diye rest cekemiyordu. Tabi bana yansiyordu kavga ediyorduk. Gecti gitti o gunler cok sukur isini degistirdi rahatladi. Simdi mutluyum. Biraz sabredin ve alttan alin. Bugunler gecince unutulup gidiyor tartisma sebeplerini bile hatirlamiyorsunuz.

İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ BENDE İLERDE BUGÜNLERİ UNUTURUM.. HATTA GÜLÜMSEYEREK HATIRLARIM..

pişmanlık duyduğum hissin yanında devede kulak kalır :) ama herşey insanlar için.. ben ayrıldıktan sonra ilk fırsatta nişan yaptım hiç tanımadan neredeyse ama ailesine felan çok iyi dediler düşünmeden kabul ettim sonra da boşanmak istedim ama hep vazgeçirdi eşim bi yolunu bularak .. şimdi bi de hamileyim

ALLAH BAĞIŞLASIN İNŞ. :)

KIZLAR DEDİĞİNİZ GİBİ BİRAZ ZAMAN TANIYCAM. SABRIN SONU SELAMET OLUR İNŞ ..

Çok saol canım benim. Bakalım zaman bana ne gösterecek. Bu erkeklerin hepsi mi aynı bir tek ben mi sorunluları çekiyorum. Anlamıyorum.

herkez bi takım şeyler yaşıyor tatışıyor bizde sözlümle birbirimizden uzakta yaşıyoruz bende 19 temmuzdan beri göremiyorum çok özledik özledikçe birbirimize sarabiliyoz.sevgisine güveniosan kendi sevginede güveniosan sabret anlayışlı ol

23 YAŞINDAYIM. YOK SADECE BELKİ YANYANA OLURSAK BU SORUNLAR ORTADAN KALKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. O YÜZDEN. HATTA İNANIN ŞU YÜZÜK OLMASA EYVALLAH ETMEM HAYATTA. DUA ETSİN O YÜZÜK PARMAGIMDA.. EVET ONA BUGÜN SÖYLİCEM İSTERSEN SEN KAFANDAKİ SORUNLARI ATANA KADAR BEKLEYELİM.. ERTELENSİN HERSEY
23 yasindasindasiniz ve ikinci defa cok ani nisanlaniyorsunuz ins mutlu olursunuz.
Lakin sizin yerinizde olsam abisine hicbirsey yaptirmazdim.biraz birikim yapardim birkac yil nisanlimla oyle evlilige girerdim.
Biz esimle herseyi kendimiz yaptik.borc oduyoruz belki ama alnimiz ak..kimse yorum yapamadi hicbirseye.gonlumuze gore herseyi karsiladik..
Esas sorunlariniz abisi esyalari dugunu yapacagi zaman baslayacak

23 yasindasindasiniz ve ikinci defa cok ani nisanlaniyorsunuz ins mutlu olursunuz.
Lakin sizin yerinizde olsam abisine hicbirsey yaptirmazdim.biraz birikim yapardim birkac yil nisanlimla oyle evlilige girerdim.
Biz esimle herseyi kendimiz yaptik.borc oduyoruz belki ama alnimiz ak..kimse yorum yapamadi hicbirseye.gonlumuze gore herseyi karsiladik..
Esas sorunlariniz abisi esyalari dugunu yapacagi zaman baslayacak

BENİMKİSİNİ BEKLETSEM AİLESİ BEKLEMEZ. ABİMİZ BİRAZ HAKİMİYETÇİ. KIZLAR BENDE DEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN İSTERDİM AMA ARTIK YÜZÜK PARMAĞIMDA. ARTI BEN İLK NİŞANI ATTIKTAN 2 YIL SONRA TEKRAR BU YOLA GİRDİM. ESKİ NİŞANLIM BENDEN Bİ 6 AY SONRA NİŞANLANDI.DÜŞÜNÜN ARTIK :)

Sıkma canını evlilik öncesi stresten olur öyle şeyler. Gözle görülür bi sorununuz yoksa üzerine gitme derim

BENİMKİSİNİ BEKLETSEM AİLESİ BEKLEMEZ. ABİMİZ BİRAZ HAKİMİYETÇİ. KIZLAR BENDE DEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN İSTERDİM AMA ARTIK YÜZÜK PARMAĞIMDA. ARTI BEN İLK NİŞANI ATTIKTAN 2 YIL SONRA TEKRAR BU YOLA GİRDİM. ESKİ NİŞANLIM BENDEN Bİ 6 AY SONRA NİŞANLANDI.DÜŞÜNÜN ARTIK :)
Canım inşallah hayırlı olur her şey. Bazen insanın elinden sabır ve duadan başka şey gelmiyor. İçine siniyorsa sabret anlayış göster ama sırf ele güne karşı devam ediyorsan iyi düşün derim. Kimsenin değil o hayat senin. Dua et. Allahtan hayırlısını iste

SAGOLUN KIZLAR İÇİMİ RAHATLATTIRDINIZ BİRAZ. BAKALIM ALLAH GÖNLÜMÜZE RAZI OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI ETSİN İNŞ :)

is stresi
evlilik heyecani
maddi skinti v.s daha bi cok sebep olabilir. drilip kusmek yerine destek olmaya calisin bence,ikiniz icinde en.dogrusu bu olacaktir

Hemen evlenmeyin. .
İyice tanıyın derim. .
Nişanlıyken Bunalan adam evlenince nolur ..
Evlilikten dönmek daha zor. .

Kızlar Merhaba,

Nişanlım la 2014 ağustosta kuzenim vasıtasıyla tanıştım. Tanıştığımızda ayrı ayrı şehirlerdeydik. O başka sehirde yaşıyordu. Ben başka sehirde. Facebook ta konuşmaları ilerletip telefonlarımızı aldık. Ocak 2015 te İstanbul a yanıma geldi bir haftasonu geçirdik. Herşey çok güzel sıkıntı yok. Daha sonra ben teyzeme gitcem diip Nisan ayında onun yaşadığı şehre gittim. Orda akrabalarım da var tabi. Gittim ve beni ilk abisiyle daha sonraki gün eve götürüp annesi ve ablasıyla tanıştırdı. Sonra çıkıp geldim tabi. Artık ikimiz de parmaklarımıza yüzük takmak istiyorduk. 25 mayıs 2015 te nişanlandık. Ekim ayı gibi de düğün düşünüyoruz. Allah kısmet ederse inşallah. AMA son 10 gündür. Bunalımda gibi. Bana ilgisiz soğuk. Bir laf söylesem bin tane işitiyorum. İş yerinde sıkıntıları var bölüm değiştirdi. Çıkmak istiyor ama evlilik arefesi die korkuyor işsiz kalıcak diye pekte bir şey anlatmıyor aslında. Birde bizim düğünü tek basına abisi bütün masraflarımızı karşılayacak . Onlarda maddi durumda sızlanıyorsa acaba bunlar mı onu sıktı. Bana beni bunaltarak soğutuyorsun gibi onur kırıcı kelimeler söyledi 2 gün önce. Nasıl davrancagımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şuan isteyim ama çalışamıyorum bile hep ağlamak istiyorum. Bide bu benim 2. nişanım .:-)(
İlk nisan neden bitti

Ilk nisanlim.benle nisanliyken nisanlandigimizin ertesi günü anasinin taktigi bitanecik bilezigi borcum var ver satiim sana bidaha alirim desi. Benleyken arada kacamaklarda yapmış vs vs öyle bitti saka gibi ama gercek

Bakalim kizlar. Bunamasi gecmezse mecburen yol alcak.. yapcak bisey yok. Zorla güzellik olmaz.

Canım benim çok saol. Dua et bana lütfen bu aralar ondan başka içimi açan bişey yok. Umarım herşey düzelir ve aileme karşı mahcup olup düşmanlarımı da sevindirmem :KK43:
Muhtemelen düzelir erkekler evlenmek ister fakat istedikleri halde korkaklarda.
Sadece stresten öyle aksidir muhtemelen,sen ortalığı velveleye verme herkesi idare etmek sana düşüyor sakin ve yapıcı davran herşey rayına girer.. Ve bir tavsiye daha ailene öyle davrandığını söyleme aileler cocuklarına kıyamadıgından o tarz davranışları büyüte biliyor ozaman işler içinden cıkınca bir hal alıyor.

X