• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apt da genel ev

Sınır bozucu ve urkutucu yan dairedekı tek kalan kız olmak ıstemezdım
Gece yarısı neoldugu bellı olmayan ama nıyetı bellı bı adam kapımı calsa herhalde korkudan olurdum
Ihbar edın
Bugece varmı bı hareket merak ettım bızede yazın lutfen

ay rezalet ya.apartmanda genel ev mi olur mus.izinleri varsa bisey yapmazlar mi tobe yarabbi mubarek gunde karakoy mu orasi ya beyoglumu hemen cagirin polisi igrenc yaratiklar ne mide bulandirici ya...

Allah aşkına böyle işin çalışma izni mi olur ya mide bulandırcı polise şikayet edin takibe alsınlar yada polislerden biri müşteri gibi gitsin oraya anlaşılır :kahve::KK53:
Tabiki calisma izni var hatta toplum sagligi merkezinde calisiyorum esim oralara doktor olarak görevlendirildi muayeneleri icin... neyseki kapandi burada hatta 1 tane kadin kalmis onu da Diyarbakır a atadikar atadılar kulaga absüŕt geliyor ama öyle... polise gizli ihbar yapin recep miydi adamin adi o ismi kullanip iceri girsin zaten belli olur.

Tabiki calisma izni var hatta toplum sagligi merkezinde calisiyorum esim oralara doktor olarak görevlendirildi muayeneleri icin... neyseki kapandi burada hatta 1 tane kadin kalmis onu da Diyarbakır a atadikar atadılar kulaga absüŕt geliyor ama öyle... polise gizli ihbar yapin recep miydi adamin adi o ismi kullanip iceri girsin zaten belli olur.
Evlerden irak esimin oyle bir yerde calistigini dusunmek bile ostemem. Allah kurtarmiş. (Esime guvenmedigimden degil midem kaldirmaz)

Annem dun aksam kapiciya sormus. Niye polisi aramiyorsunuz diye. Abla bunlar tasinirken iki polis ile geldiler yani bilgilerinvar galiba yasal izinleri var demis :-O
Ev sahibi ile gorusulmus adam demis en fazla 10 gune kadar cikacaklar...

ortam kötü naparsın rabbim kötü insanlardan korusun

Evlerden irak esimin oyle bir yerde calistigini dusunmek bile ostemem. Allah kurtarmiş. (Esime guvenmedigimden degil midem kaldirmaz)
Valla sorma zaten hastanede calistigu donemde tsm den hastaneye sevk ederlerdi odada toplu muayene kendim de ebeyim mahrem yerlerine biz bakardik bisey varmi hani gozle görülür tarzda ama toplum sagliginda genelde evrak islerine bakiyordu. Dava acikacak suan kapatildigi icin sanirim tekrar açacaklar o diger illere nakledilen kadinlar geri gelecek galiba bakalim nasil olacak... Saglik çalışanı olmak boyle bisey din dil ırk meslek ayirt etmeden bakmak gerekiyor hamd olsun bizde bunun bilincindeyiz. Yapacak bisey yok :)

Valla sorma zaten hastanede calistigu donemde tsm den hastaneye sevk ederlerdi odada toplu muayene kendim de ebeyim mahrem yerlerine biz bakardik bisey varmi hani gozle görülür tarzda ama toplum sagliginda genelde evrak islerine bakiyordu. Dava acikacak suan kapatildigi icin sanirim tekrar açacaklar o diger illere nakledilen kadinlar geri gelecek galiba bakalim nasil olacak... Saglik çalışanı olmak boyle bisey din dil ırk meslek ayirt etmeden bakmak gerekiyor hamd olsun bizde bunun bilincindeyiz. Yapacak bisey yok :)
Allah yardimciniz olsun ne diyim cok dikkat edin hastalik bulasmasin. Gerci siz bizdrn iyi bilirsiniz ama ister istemez tiksiniyorum ben

Allah yardimciniz olsun ne diyim cok dikkat edin hastalik bulasmasin. Gerci siz bizdrn iyi bilirsiniz ama ister istemez tiksiniyorum ben
Yok bebegim eldiven ve maskeyle muayene ediliyor bide cinsel organ muayenesi icin kadin doğumcu gerekli o durumda bile bulasma ihtimali cok cok az yani gerekli şekilde koruyucu onlemler alindiysa sıkıntı yok. Ben Ardahanda calistim bi dönem orada inanilmaz derece de var yaklasik sehir merkezinde -ki küçük bi yerdir ilce gibi düşün - en az 6 7 tane yer var asıl mesele kuaföre gitmekti uzunca bi dönem kuaföre gidemedim ki hala manikür yaptiramam orada kuaforlerde hep hayat kadinlarini gormekten. Yazik onlarin da durumu kötü. Hatta bi tanesiyle konustuk Çocuk Hastaliklari Uzmaniymis Gürcistan mi yalan olmasin Nahcivanda okumus denklik vericez diye getirmisler buraya daha sonrada kendi ulkesinden daha fazla kazanmaya baslamis ve cikamamis mi diyeyim cikmamis mi dilini tam anlayamadim haliyle... yani sınır illerde ki hayatt kadinlarinin icinde muhendis de var doktorda

Konudaki bazı yorumlar :kusmuk:

Size ne (fuhuş yapan/yaptırılan kadınlar değil yasal çalışanlardan bahsediyorum)

Siz misiniz seks işçilerinin ahlak bekçileri

Sizden farklı olan herkes ahlaksız zaten

Devlet izin vermiş, böyle yapılanmalar kurmuş, kontrollerini vs yaptırıyor

Sıradan insanlar gibi vergilerini ödüyorlar

Yazık

Kadınlar da birbirini bilmem ne olarak etiketliyorsa

Kimsenin hayatını, şartlarını bilmeden kendi mutlu pembe baloncuğunuz içindeki hayatınızdan yargıları atıveriyorsunuz :işsiz:

direk evin sahibi olan eski komşularınızı arayın durumu izah edin gereken işlemleri onlar yürütsün.
bu işlerin izinle falan yapıldıgını düşünmüyorum.sonuçta apartmanda oturan diğer insanlar da rahatsız ise izinli dahi olsa evden çıkarılmamılar.

Konudaki bazı yorumlar :kusmuk:

Size ne (fuhuş yapan/yaptırılan kadınlar değil yasal çalışanlardan bahsediyorum)

Siz misiniz seks işçilerinin ahlak bekçileri

Sizden farklı olan herkes ahlaksız zaten

Devlet izin vermiş, böyle yapılanmalar kurmuş, kontrollerini vs yaptırıyor

Sıradan insanlar gibi vergilerini ödüyorlar

Yazık

Kadınlar da birbirini bilmem ne olarak etiketliyorsa

Kimsenin hayatını, şartlarını bilmeden kendi mutlu pembe baloncuğunuz içindeki hayatınızdan yargıları atıveriyorsunuz :işsiz:

sanırım kadınlardan değil gelen giden tiplerden rahatsız konu sahibi. hırlı mı hırsız mı her akşam başka adamlar girip çıkıyosa bize de zarar verir mi diye endişe ediliyor olabilir.

kadınlara yapılan yorumları okumadım ama milletçe çok severiz herkese bi etiket yapıştırmayı

sanırım kadınlardan değil gelen giden tiplerden rahatsız konu sahibi. hırlı mı hırsız mı her akşam başka adamlar girip çıkıyosa bize de zarar verir mi diye endişe ediliyor olabilir.

kadınlara yapılan yorumları okumadım ama milletçe çok severiz herkese bi etiket yapıştırmayı

Yok apartmandakilere ben de sinir oldum

Hatta polise şikayet edin dedim

Çalışma izni yok bir şey yok

Zorla mı tuttular, yurtdışından mı getirdiler kadınları belli değil

Ev sahibi eski komşunuz madem. Onunla görüşün çıkarsın evden.

Bizim apartmanda da oldu bu,60 daire var normalde kimse anlamazdı ama kendi salaklıkları sonucu herkes öğrendi, aşağıdan bizim zile basılıyodu ama saat sabaha karşı 4 5 6 falan e zaten 7de kalkıp işe giden insanlarız çocuk var sese uyanıyo, açmıyoduk tabi, ama ekrandan izliyoruz telefonla arıyo aç kapıyı diye, bir oldu iki oldu derken yöneticiye durumu anlattım meğer çok şikayet varmış görüntülerden baktık bu abuk saatlerde başka başka adamlar elde telefon kapı açılmayınca konuşuyorlar falan, bunların numara 23, 2de tutukluk yapıyormuş diyafon o sebeple başka başka dairelere basıyorlar

Bikac seferde ben kapıda arabalar gördüm şahin de geliyo bmw de, iş ayyuka çıkınca gittiler

Back