- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah aşkına böyle işin çalışma izni mi olur ya mide bulandırcı polise şikayet edin takibe alsınlar yada polislerden biri müşteri gibi gitsin oraya anlaşılır
oda kesin yabancı uyruklular ya kaçak mı izinli mi kalıyolar diye bakıyolardır iğrenç Allah ıslah etsin
Varmış, bende onlarla öğrendim. Belge göstermişler. Herhalde biri gelmemişti o an. Polisler neye göre tutukluyor bilmiyorum ama komşular perde açıkken yapıyorlar pisliklerini falan diyordu. Çok araba geliyordu zaten sanırım kızları alıp gidiyolardı :/ Bu söylediğim olay 2011 de oldu zaten. Çoktan gittiler. Buradan önceki evlerine saldırmışlar. Ondan buraya gelmiştir. Artık buradan nereye gittiler bilemiyorum.
Ben once ev sahibiyle konusulmasina katilmiyorum.
Fuhus bir suctur.
Oradaki kadinlarin baskasinin zoruyla calistirilmadigini da bilmiyorsunuz ki.
Polise ihbar edin.
bir kadının evine aldığı insanlarla birinin dövülmesini,bıçaklanmasını nasıl bir torbaya sokabildiniz inanamıyorum.siz kesin emin olmadığınız sürece evine kim saat kaçta girmiş sizi hiç ilgilendirmiyor kusura bakmayın.rahatsızlığınız varsa yapılacak en mantıklı şey şüphelerinizle birlikte ev sahibine söylemek.
aynen fazla kira parası verirler susar odaev sahibine haber vermek anlamsız. onun haberi olabilir bu işlerden. direk polisi arayın olay anında.
o benı ılgılendırmez,buı benı ılgılendırmez diye diye bu hale geldık..
milletin gözü önünde kadın bıçaklıyolar,benı ılgılendırmez,
2 kişi birbirini yaralıyo öldürüyo trafikte,beni ilgilendirmez,
komşu çocugunu öldüresiye dövüyo benı ılgılendırmez
yan komşu fuhuş yapıyo, benı ilgilendirmez..
nedir bu kafalar anlamıyorum??
mevzu o değil,ne olursa olsun her şeye bizi ilgilendirmez beni ilgilendirmez,seni ilgilendirmez diyenler..
direk sana değil lafım,bu şekılde yaklaşılmasına
Mal sahibinin olan bitenden haberi olması şarttır.
Uzlaşarak mı çıkarır yoksa polisi mi arar o karar vermeli.
Benimde kapım çalınmıştı önceki konumda yazdım apartmanda bağırdım bu ya gelen x hanım aç lütfen diyor diye daha gelen Yok ama cidden çok rahatsız edici bir durumMerhaba simdi anneme geldim. Yakladik 20 yildir oturdugumuz bina. Karsi komsumuz da bir okadar komsuluk yapmisligimiz var. Bir kac ay once tasinip evlerini kiraya verdiler. 1 qya yakindir yeni birileri tasinmis.
Ilk basta pek dikkat cekmemisler ama son gunlerde ozellikle geceleri eve girenin cikanin hesabi yokmus.
Gecen gece 3 te kapimiz calmis annem kapiyi acmadan konusmus, adamin biri ben recep gecen gelmistim ya demis anneme. Annem kizinca kosarak asagi kacmis. Bir sure sonra karsi kapi acilmis ve adami iceri almis. Bunu benzeri bitisik komsumuzun da basina gelmis.
Bir ornek daha verecek olursam erkek kardesim gece birde eve gelmis. Binanin onunde iki adam duruyormus onu gorunce gecip gitmesini beklemisler. Kardesim yukari cikinca kadin kapi aralik bekliyormus kiyafetleri hicte uygun degilmis ve kardesimi gorunce hemen kapiyi kapatmis. ( bu arada kac kadin var bir kisi mi bilmiyoruz)
Babam sinirli biri uykusuda agir oldigundan gece kapiniz caldigindan haberi yok.
Soruma gelecek olursak bu konuda ne yapabiliriz. Bitisik komsumuz bekar ve sabah ise giden genc kiz i var cok korkuyorlar polisi arasak yardimci olurlar mi? Bunu nasil kanitlayabiliriz?
Merhaba simdi anneme geldim. Yakladik 20 yildir oturdugumuz bina. Karsi komsumuz da bir okadar komsuluk yapmisligimiz var. Bir kac ay once tasinip evlerini kiraya verdiler. 1 qya yakindir yeni birileri tasinmis.
Ilk basta pek dikkat cekmemisler ama son gunlerde ozellikle geceleri eve girenin cikanin hesabi yokmus.
Gecen gece 3 te kapimiz calmis annem kapiyi acmadan konusmus, adamin biri ben recep gecen gelmistim ya demis anneme. Annem kizinca kosarak asagi kacmis. Bir sure sonra karsi kapi acilmis ve adami iceri almis. Bunu benzeri bitisik komsumuzun da basina gelmis.
Bir ornek daha verecek olursam erkek kardesim gece birde eve gelmis. Binanin onunde iki adam duruyormus onu gorunce gecip gitmesini beklemisler. Kardesim yukari cikinca kadin kapi aralik bekliyormus kiyafetleri hicte uygun degilmis ve kardesimi gorunce hemen kapiyi kapatmis. ( bu arada kac kadin var bir kisi mi bilmiyoruz)
Babam sinirli biri uykusuda agir oldigundan gece kapiniz caldigindan haberi yok.
Soruma gelecek olursak bu konuda ne yapabiliriz. Bitisik komsumuz bekar ve sabah ise giden genc kiz i var cok korkuyorlar polisi arasak yardimci olurlar mi? Bunu nasil kanitlayabiliriz?