Apt da genel ev

Aynen katılıyorum
Apartmana giren çıkan iti kopuğu çekmek zorunda değilsiniz

Ev sahibine söyleyin evden çıkarsın

Nasıl ya, apartmana kimin girip çıktığı nasıl beni ilgilendirmez? yani sokakta yürürken tacizlere tahammül edemiyoruz bir de bunlar insaların kapılarını mı çalsın yanlışlıkla.. konu sahibi izin işini falan bilmiyorum ama olmaz yahu apartmanda, gerekirse imza toplayıp çıkarttırın..

Eski komşumuzun arasaniz belki evden çıkartır sonuçta zina parası yemek istemez heralde

Size ne diyen arkadasin kafasi guzel herhalde.
Benim yasadigim olayda gece yan duvardan iki erkekle bir kadinin bagirtilari geliyordu.
Ben onlarin hayvan gibi ciftlesmesini dinlemek zorunda miyim? Adamlar gruo yapiyor resmen icip icip haykiriyorlar ben de ustune sigara mi yakacagim ohh diye
Colugumuz cocugumuz var niye boyle bir ortamda buyusunler?

Yok oyle bir durum. Onlar disarida yaptiklari icin polis suc ustu yapamiyor o sebeple islem yapamamistir. Calisma izni var diye fuhus suc olmaktan cikmiyor. Calisma izni fuhus icin gecerli degil. Normal ahlakli isler icin gecerli.

Yuhh bu ahlaksizligindami calisma izni var..

Maybe tam bir bilgim yok. Başta da belirttim o apartmanla aramızda bayağı mesafe var. Gelenin gidenin afedersiniz öküz gibi bakması canımı sıkınca yanımdaki komşuma dert yanarken öğrendim. Dedim ya suçüstü olmazsa almıyorlar gibi görünüyor. Benimde tahmin ettiğim kadarıyla o g. evlerde çalışabilmek için geçerli bir izin. Adamlar arabasıyla alıp götürdüğü için iş bizde uzadı biraz Ama kurtulduk çok şükür...

Geçenlerde bir tanıdığın oturduğu apartmanı polis basmış hemen kapi komşusu taşındı evini kiraya vermis , tasinanlar aile gibi görünüyormuş basta sonra gelen giden belli değilmiş apartmandan mi ettiler ihbar mi bilmiyorum ama uyuşturcu baskıniymis ,kim.ister apartmana giren cikanin belli.olmamasini adam daha geldiği evi bilmiyor bişey olsa polise şikayet edin

Oha yani, önceden uyarsanız? Sürekli gelen giden oluyor rahatsız oluyoruz diye. Ay çok zor bir durum bilemedim.

Olayları tam net bilmesemde aynı durum bizim apartmanımızda olmuştu.Hem de 2 daireymiş ben pek dışarıyla haşır neşir değilim hiç farketmedim bizim komşumuz şüheleniyor kocasıda kızıyor bir tek sen mi görüyorsun diye o kızcağız sesini çıkarmamış.Birgün bu komşumuzun polis kapısını çalıyor ve pislik kapıcımızı soruyor.O da bu işin içindeymiş sanırım uyuşturucu falanda varmış.Polis kızıyor biz 1 haftadır bunları izliyoruz sizler hiç mi farketmediniz diyor nerdeyse 1 seneden fazla oturuyorlardı.Biz attırdık mühürlediker ev sahibide bir süre kiraya veremedi hatta halen kiraya veremedi.Polise danışın böyle bir durum var ama şikayetden korkuyoruz gizlilik var mı aslında topluca bir hareket yapın sonuçta kimse ailesinin olduğu bir ortamda böyle birşey istemez ya da ev sahibine söyle

Polis çok şikayet aldığı için birşey yapmıyor
Mahalle baskısı yapacaksınız gençler toplanıp adamları dövecek sularını elektriklerin keseceksin genelde evsahiplerileri çok lira aldığı için dokınmuyor

Ev sahibine soyleyin ilk etapta.. sonra apartmanca kamera yerlestirinki ispat edilebilinsin... tabiki hemen polise ihbar edin... annemlerin apartmaninda da vardi... 3 ay kalabildiler ancak... cunku apartmanca imza toplanildi atildilar... 2 yil sonra baska bi daire de fuhus yapiliyidu.. ondada 6 ay ay kalabildiler.. polis baskin yapti.. sepetlediler onlarida (annemlerin apartmani 44 daireli buarada) hemen ev sahibini arayin muhakkak.. sonrada polisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…