Apt da genel ev

Allah aşkına böyle işin çalışma izni mi olur ya mide bulandırcı polise şikayet edin takibe alsınlar yada polislerden biri müşteri gibi gitsin oraya anlaşılır

Varmış, bende onlarla öğrendim. Belge göstermişler. Herhalde biri gelmemişti o an. Polisler neye göre tutukluyor bilmiyorum ama komşular perde açıkken yapıyorlar pisliklerini falan diyordu. Çok araba geliyordu zaten sanırım kızları alıp gidiyolardı :/ Bu söylediğim olay 2011 de oldu zaten. Çoktan gittiler. Buradan önceki evlerine saldırmışlar. Ondan buraya gelmiştir. Artık buradan nereye gittiler bilemiyorum.

oda kesin yabancı uyruklular ya kaçak mı izinli mi kalıyolar diye bakıyolardır iğrenç Allah ıslah etsin

Ben once ev sahibiyle konusulmasina katilmiyorum.

Fuhus bir suctur.

Oradaki kadinlarin baskasinin zoruyla calistirilmadigini da bilmiyorsunuz ki.

Polise ihbar edin.

Mal sahibinin olan bitenden haberi olması şarttır.
Uzlaşarak mı çıkarır yoksa polisi mi arar o karar vermeli.

mevzu o değil,ne olursa olsun her şeye bizi ilgilendirmez beni ilgilendirmez,seni ilgilendirmez diyenler..
direk sana değil lafım,bu şekılde yaklaşılmasına

Bystander effect (seyirci etkisi) diye geçer literatürde. "Ben şikayet etmeyim nasılsa benden başkası eder." 1964 yılında Kitty Genovese adında bir hemşire gece saat 10'da evine dönerken bir adam tarafından sırtından 2 kez bıçaklanır. Kız çığlık atar, komşunun teki çıkıp bağırınca saldırgan kaçar. Kız 10 dakika boyunca bağırır, yardım ister, kimse yardımına koşmaz. Saldırgan 10 dakika sonra geri döner, kızı öldüresiye bıçaklar, tecavüz eder ve parasını gasp eder. Saldırı yarım saat boyunca sürer ama 38 görgü tanığı yarım saat boyunca haber vermez. Bir olayda ne kadar görgü tanığı varsa yardım edilme olasılığı o kadar azalıyor özetle, kimse sorumluluğu kendi üzerine almıyor. Ama tek bir görgü tanığı varsa o sorumluluğu üstüne alıyor ve daha çok yardım alma olasılığı artıyor, böyle özetlenebilir.

Konu sahibi, size gelince kimse istemez bunu elbette. en mantıklısı polise direkt ihbar etmek gibi duruyor. Sivil olarak müşteri gibi gidip basıyorlar bazen. Ama şikayetin ciddiye alınması önemli tabi, umarım alınır. Birkaç komşu bir arada şikayet ederseniz daha etkili olur. Zaten bunlar bir yerde uzun süre kalmaz, sürekli ev değiştirirler.

erkek arkadaşım der çıkar işin içinden ülkemizde zina suç sayılmıyor kadın da erkek arkadaşım derse polis napabilir ki karışık bi durum

erkek arkadaşım der çıkar işin içinden ülkemizde zina suç sayılmıyor kadın da erkek arkadaşım derse polis napabilir ki karışık bi durum

mevzu o değil,ne olursa olsun her şeye bizi ilgilendirmez beni ilgilendirmez,seni ilgilendirmez diyenler..
direk sana değil lafım,bu şekılde yaklaşılmasına

elbette eminseniz sizi kesinlikle ilgilendirir zaten suç sonuçta izinsiz yapıldığında bunlar.

Önce ev sahibine bildirin aynı apartmandaysanız apartman kurulunu toplayıp imza toplayarak attırabilirsiniz. Çünkü diğerleri de sizin gibi huzursuz olmuş Polis fuhuş operasyonu düzenler önce direk girmez takip eder şüphe duyarsa baskın yapıp evi muhurler. Benim ev aldıgım apartmanda da öyle bi kaç ev muhurlendi.

Kusura bakmayın da kimse bizi ilgirendirmez diyemez.

Bir arkadaş yazmış ona katılıyorum : Fuhuş bir suçtur !!!! Düşünsenize zorla kimsesiz kadınları satıyorlarsa ? Hiç kimse tepkisiz kalamaz böyle bir duruma.

Kesinlikle polisi arayın ve ihbar edin.
Emin olmayı beklemeyin. Gece arayın polisleri, suç üstü baskın yapsınlar.

Mal sahibinin olan bitenden haberi olması şarttır.
Uzlaşarak mı çıkarır yoksa polisi mi arar o karar vermeli.

Mal sahibinin de haberi olsun

Ancak ortada bir suç varsa

Ben, ben karışmam diyemem.

Oradaki kadınların kendi isteğiyle çalıştığını bile bilmiyoruz.

Once ev sahibiyle konusun , ev sahibi birsey yapmiyorsa fuhus ihbari yapin
Bizim de basimiza gelmisti ev sahibine soylemistik hemen cikarmisti kiracilari ev sahibi
Cok fena bir durum ya inanilmaz rahatsiz edici

Benimde kapım çalınmıştı önceki konumda yazdım apartmanda bağırdım bu ya gelen x hanım aç lütfen diyor diye daha gelen Yok ama cidden çok rahatsız edici bir durum

14 yıl önce oturduğuğumuz yer aklıma geldi biz gecekonduda oturmuştuk bi akrabamızın evini kiralamışlardı tabi durumu öceden farketmedik akşam süslenip püsleip gidiyolardı biz sormadan düğüne gidiyoz derlerdi sonra yoldan geçen erkeklerle kouşuyoyorlardı bi gece taşındılar hatta kadının köpeği vardı kadın 1 hafta gelmedi köpeği açlıktan havlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…