April'im 'can dostum' nişanlısına kavuşuyor.Yedik seni askerlik:)

canim arkadasim benim cok ama cok sevindim,
topigini de daha yeni gördügüm icin özür dilerim.... gözün aydin allahim mutlulugunuzu daim eder insallah allahim tamamini erdirir insallah
herzaman mutlu olun bunu cok hakediyorsun sen

gzünüzaydın olsun
darısı bizim gibi asker yolu bekleyenlere inşallah..

Canım darısı tüm asker sevdalılarının başına...opuyorumnanaktan

Açılııııınn bir dona kalan var , kanka girer girmez topiki aradım buldum ,

bitanecik ev arkadaşım , kankam , canımmm kardeşiiiimmmmmm ,
gözün gözümüz aydın , Allahım bi daha sizi ayırmasın, güzel yüzün solmasın , ancelina dudakların çatlamasın inşalllaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen duymadın ama ben kendi kendime zılgıt çekmiştim tatildeyken , yine de bir zılgıt çekmeliyim ev arkadaşıma :
lilililililililililililiilililiiliililililililillllllllllllililililiililililililililililililililliilililililililililililllllilililililiililililililililililililililililiililililililililililililiililililililililililililillilililililililililililiilililiiliililililililillllllllllllililililiililililililililililililililliilililililililililililllllilililililiililililililililililililililililiililililililililililililiililililililililililililillilililililililililililiilililiiliililililililillllllllllllililililiililililililililililililililliilililililililililililllllilililililiililililililililililililililililiililililililililililililiililililililililililililil delikafadulden
:delphin:

Allaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh sırnaşık şey
Maşallaaahhhhh süpanallaaaaaaaahhhhhhhh delikafadulden
Lililililililililil sırnaşık şey
roommate kankam gelmiş ciğerini yediğim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Ben duydum o zılgıtları kankam ayıpsınnn
:lepi:

canim arkadasim benim cok ama cok sevindim,
topigini de daha yeni gördügüm icin özür dilerim.... gözün aydin allahim mutlulugunuzu daim eder insallah allahim tamamini erdirir insallah
herzaman mutlu olun bunu cok hakediyorsun sen

Canımıniçi çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
Özür ne demek aşk olsun tatlım...opuyorumnanaktan
Dileklerimiz karşılıklı Hulicim çok öpüyorum seni
kaydirigubbakcemile5

Back