April'im 'can dostum' nişanlısına kavuşuyor.Yedik seni askerlik:)

canım benim yaaaa şimdi yazdığım için çok üzülüyorum :a015:
Valla hasta olduğumu sen biliyorsun... Gelicektim herşeye rağmen ama ilaçlar öyle bir halsizlik yapıyor ki uyuya kalmışım :mafoldumben:
Özür dilerim canımsın....
Kavuşmana çok ama çok seviniyorum... Tanrıcamın dediği gibi son ayrılığınıızıda özleminizide böyle atlattınız elleriniizi bir daha hiç ayırmayın çooooooooooooooook mutlu oolunnnn ömrünüz boyuncaaaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

vuuuuuuuuuuuuuu çok mutlu oldum görünce eprılımmmmmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
darısı asker yolu bekleyen ve bekleyecek olan tüm hatın milletinin başısınaaa.. hihoyyyt
artık düğün dernek kurar nikahın imamınıda , hökümetinide yaparsınızz :teytey:
eee oynarız bizde kız tarafı olaraktan cıngır cıngırdakkkkkkkkkkkkkk

452npmn1.gif

eprılııımmmmmm:teytey::teytey::teytey:

megommmmmmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım benim yaaaa şimdi yazdığım için çok üzülüyorum :a015:
Valla hasta olduğumu sen biliyorsun... Gelicektim herşeye rağmen ama ilaçlar öyle bir halsizlik yapıyor ki uyuya kalmışım :mafoldumben:
Özür dilerim canımsın....
Kavuşmana çok ama çok seviniyorum... Tanrıcamın dediği gibi son ayrılığınıızıda özleminizide böyle atlattınız elleriniizi bir daha hiç ayırmayın çooooooooooooooook mutlu oolunnnn ömrünüz boyuncaaaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Birtanem benim kıyamam sana opuyorumnanaktan :teselli:
Biliyorum tabii ki hasta olduğunu çiçeğim aşk olsun...:1hug:
Çok ama çok teşekkür ederim minik kuzum ballı sütüm
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

vuuuuuuuuuuuuuu çok mutlu oldum görünce eprılımmmmmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
darısı asker yolu bekleyen ve bekleyecek olan tüm hatın milletinin başısınaaa.. hihoyyyt
artık düğün dernek kurar nikahın imamınıda , hökümetinide yaparsınızz :teytey:
eee oynarız bizde kız tarafı olaraktan cıngır cıngırdakkkkkkkkkkkkkk

452npmn1.gif

:roflol: :roflol: :roflol:
Puahhahahha :roflol:
George Bush mu o ? sempatiksalakcinni Harbiden o! akannehir
Mayyahsın Barbitom yaa...:roflol:
Nikahları da sıralamış denyo :roflol:
Ben sade hökümet nikahı yapacam...:umursamaz: :lepi:

Allaaah yandan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

gözün aydın canım

Çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan

Canımmm :dance: :dance: :dance:
Ya inanamıyorum kendime giremedim kaç gündür nete ortak olamadım mutluluğuna bitanem affet nolur :çok üzgünüm: :a015:
Ama aklım hep sendeydi canım bi yandan mego bi yandan sen ne kadar mutlulardır diyordum kendi kendime.
Canım arkadaşım benim sonunda bitirdiniz acısıyla tatlısıyla alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Bu son ayrılığınız olur inşallah sırada da düğün şafağı var ona göre :teytey:
Seni çoook seviyorum bitanem Şeniz Şeniz

kaydirigubbakcemile4Hevommmmm opuyorumnanaktan
canımın içi çok teşekkür ederim biriciğim opuyorumnanaktan

Şimdi sevdiceğimle birlikteyim, çok mutluyuz :asigim:
Hepinizi çok çok öpüyorummm
! opuyorumnanaktan

Canımın içi bitanecik kankam aprilimmm çok mutlu oldum ya mutluluğunuz hep daim olsun bütün güzellikler sizinle olsun. Canımsın benim ya :1hug:

Ne mutlu size Allah başka ayrılık vermesin işallah :Saruboceq:
Yüzünüzden gülücük mutluluk hiç eksik olmasın Darısı diğer
arkadaşların başına işallah :Saruboceq:

:asigim::asigim:
:asigim::asigim:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar:
Rabbim nazardan korusun sizi:nazar:

:asigim: :asigim: :asigim:
Canımsın olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Canımın içi bitanecik kankam aprilimmm çok mutlu oldum ya mutluluğunuz hep daim olsun bütün güzellikler sizinle olsun. Canımsın benim ya :1hug:

Bibertommmm kankalarım en kıvırcığıııı delikafadulden olumunekankayizsmile Şeniz
Güceller gücelimmm
Şeniz

ohhhhhhhh aprilim'de kavuştu sevdiğine:dance:daha ölsemde gam yemem:delphin:
:lepi:
Kankam yaa olumunekankayizsmile benim sana açtığım konunun silinmesine durup durup sinir oluyorum yeminle...:çok üzgünüm:

Ne mutlu size Allah başka ayrılık vermesin işallah :Saruboceq:
Yüzünüzden gülücük mutluluk hiç eksik olmasın Darısı diğer
arkadaşların başına işallah :Saruboceq:

Canım çok çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
Amin her asker bekleyen bu sevinci yaşasın inşallah Eylülcüm...
boshayallersmile

gzünüzaydın olsun
darısı bizim gibi asker yolu bekleyenlere inşallah..

Açılııııınn bir dona kalan var , kanka girer girmez topiki aradım buldum ,

bitanecik ev arkadaşım , kankam , canımmm kardeşiiiimmmmmm ,
gözün gözümüz aydın , Allahım bi daha sizi ayırmasın, güzel yüzün solmasın , ancelina dudakların çatlamasın inşalllaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sen duymadın ama ben kendi kendime zılgıt çekmiştim tatildeyken , yine de bir zılgıt çekmeliyim ev arkadaşıma :
lilililililililililililiilililiiliililililililillllllllllllililililiililililililililililililililliilililililililililililllllilililililiililililililililililililililililiililililililililililililiililililililililililililillilililililililililililiilililiiliililililililillllllllllllililililiililililililililililililililliilililililililililililllllilililililiililililililililililililililililiililililililililililililiililililililililililililillilililililililililililiilililiiliililililililillllllllllllililililiililililililililililililililliilililililililililililllllilililililiililililililililililililililililiililililililililililililiililililililililililililil delikafadulden
:delphin:

Back