- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
ver şu mendili be ver:mymeka:şutarafagittiperformansın çok düşük ama olmazki böyle kanka:umursamaz:minik hiçmi öğretemedi sana!halay çekiyosan yorulmak nedir bilmiceksin hacı:lepi: aheeyy aheyy aheeyyyy:teytey: :teytey: tey tey teeey:teytey: :teytey: de gidi de gidi zalım eheeeyy:teytey: :teytey:sen bilmiyor musun minik tatile giderkene bana el verdi delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hadi elime kuvvet :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kızlar gözün sevem biri alsın şu mendili kol koptu kopacak ehe ehe :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ehe ehe :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok şükür YaRabbiniko çatladı bugüne gelmek için, patron yolu gözledi hamdolsun angaradan geldi ayanan tozuynan :mymeka:
aprilime şafak nasip eden Allaha hamdolsun patronumu gönderdi bağasenağlama
puhahahah:roflol: :roflol: :roflol: neşeli günler filminde,adile naşit kızları içerken yakalıyo,diyoki:hiiii içki içiyolar,hemde nane likörü:1shok:bayılırım:içelim:diyip kafaya dikiyo şişeyi:roflol:Bir de şampanya almış hii pek severim hihoyyyt :içelim:
Tanrıça kankam ula havai fişek dediğin 2000 yıllık bi teknoloji,ne bakıyon havaya dünkü kızan gibi, benneyaptımki önüne baksana olum! :mymeka: sempatiksalakcinni
Bak erzuya sünker gibi çekti anında kadehi denyo[/B] :içelim:
:roflol: :roflol: :roflol:yemin ediyom bi salon karısı olamadın ya kuzi ona yanıyom yaaa
heryerde de rakı balık olmaz ki anam
köpek öldüren içtiğimiz günleri unutmuıyom tamam ama az sosyetik bişe içek ne var pikaçum:içelim:
He valla kanka :lepi:
Ondan tırstığıma not belirttim ula ne zeki hatunsun ya
Ohoo el veren verene maşallah işalla...(artık devamını yazamıyom zaar) sempatiksalakcinni
Olum gidin başka yerde hasret giderin :dilcikar:
Sora ardınızdan çer çöp, kadeh ne varsa biz topluyoz...
Yok erzucanım o illa rakıya bağlicak sora leş gibin kokiyi sabah kadar. :sinifsinif:
Bu gece gene suratında çamur maskesiylen sızıp kalmassa ben de April değilim. sırnaşık şey
Yok bişey değil, mimik kırışığı olucak genç yaşta yavrum...
:roflol::roflol::roflol:
boşver kanka klozete kusarken ordan akan suylan yıkarık. mineralli falan iyi gelir
puhahahah:roflol: :roflol: :roflol: neşeli günler filminde,adile naşit kızları içerken yakalıyo,diyoki:hiiii içki içiyolar,hemde nane likörü:1shok:bayılırım:içelim:diyip kafaya dikiyo şişeyi:roflol:
buda o hesap.şampanya almış,pek severim..götüüüürrr:içelim::dance: :roflol:
olum nereye bakıcam başka,yukarı bakmıcaksam avel avel,havai pişeklerin ne alamı var:dilcikar:
arzu karısı anasından içerken çıkmış mübarek,fondüp yapıyo hatun,su niyetine..yakışıııır:hooray:
kahrımı çek nolmuş:mymeka:boşamı kankamsınlülülülülülü
çok zekiyimdir övünmek gibi olmasınbayanssulusmile:1closedeyes:nası havaya girdim ama:jeyyar:
:roflol:
maske sürünce dünyayla iletişimimi kesip aha böyle:1shok:duruyorum artık kanka..botokslu gibinsempatiksalakcinni
ula bi rakı keyfimiz var madara ettiniz adamı belaelaelaelaelae
allah belanı vermesin taaammı:roflol: :roflol: :roflollum kafam güzel diye bana neler yapıyosunuzmafoldumbenhiç birini hatırlamıyorumbilmiyorumkismile
dahada sizle içmem:umursamaz:
Aaa hangi arada açıldı da bu topik bu kadar yazıldı?
Gözün aydın Aprilim hasret bitti.
Bir daha hiç ayrılmazsınız inşallah...
Nane likorü, bayılırım sempatiksalakcinni aha da gözleri bu cinni gibi oluyo sempatiksalakcinni
havalı zekam benim yahu...
taam ula vir parayı iç rakıyı kanke alkisalkisalkis
bişi demiyoz...benneyaptımki
kanka eyvahedigeldismile valla ben yapmayalım dedim ama erzucan dedi, eyvahedigeldismile yapalım dedi, hatırlamıyo sora dedi, eyvahedigeldismile maden suyuyla yıkadık tonikledik deriz dedi kanka. ben demedim o dedi... eyvahedigeldismile akannehir
kanka eyvahedigeldismile valla ben yapmayalım dedim ama erzucan dedi, eyvahedigeldismile yapalım dedi, hatırlamıyo sora dedi, eyvahedigeldismile maden suyuyla yıkadık tonikledik deriz dedi kanka. ben demedim o dedi... eyvahedigeldismile akannehir
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:kafamçokkarıştı Yok be erzum, yapmayalım öyle şey...eyvahedigeldismile
Sonra intikamı fenalı oluyor bu hatunun mistik güçleri de var üstelik. eyvahedigeldismile
Bi beddua ederse,
Senin elin eyeliner tutmaz olur, :1no2:
Benim dilim falan kopar naniknanik veya kesin gerizekalı olurum -tatlicadiarzu- bi sabah uyanıp ta...
Allah maafaza. CADIARZU ohaoldumsmile
Artık etiket te yapamıyoz yaa :çok üzgünüm:
Hep Nikonum ve 15li tayfası yüzünden benneyaptımki sempatiksalakcinni
etikent yapamıyorum!!!:1shok: mafoldumben mafoldumben
bilemedim ben onuuumafoldumben
sarrissa çene bol olunca böle olyor:)))
kuzi gel la tamam tamam kızma sen rakı iç temem ben de rakıylan devam edem (mide değil işkembe benimkisi)
mezeler nerde ooollmm şii baksana biraz ooo aloo kaptaannn (garsona yakarış)
Kankaa çok duygulandım yaa en iyi yaşayan biliyor.
Allahım başka ayrılık vermesin yeniden doğdunuz şimdi birbirinize daha sıkı sarılınolumunekankayizsmile tabi dünya ahiret kankam diyip sarılma çocuğakaydirigubbakcemile3
Sonra da :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: anadın sen kankadelikafadulden
yusuf yusuf senimi andı
bayılırsın öyle işte...ipliğiniz pazara çıktı kızaaamkötükedihüsobundan sonra olucaklardan ben sorumlu değilem:1ninca:
Benim bildiğim April şarapçıdır ama :içelim:
Gözün aydin güzelim !
ya şu masayı donatsanıza bilader
heeh şöylekuru kuru içiyoruz sabahtan beri..içim kıyıldı merefsizim:içelim:açın ordan gel gel teskere gel teskereyide..heeehhh..tutmayın benii:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
getirin sarissama ordan bi ince belli çay bardağı:1closedeyes:Anaaa :1shok: çilingir sofrasını kurmuşlar.
Açılın ben de geliyorum. cokacimcoook :içelim:
bu ne yha ? :)))
(oglumun son günlerde kullandigi tek cümle :)) anne bu ne yaD)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?