- Konu Sahibi __TanRIcA__
ver şu mendili be ver:mymeka:şutarafagittiperformansın çok düşük ama olmazki böyle kanka:umursamaz:minik hiçmi öğretemedi sana!halay çekiyosan yorulmak nedir bilmiceksin hacı:lepi: aheeyy aheyy aheeyyyy:teytey: :teytey: tey tey teeey:teytey: :teytey: de gidi de gidi zalım eheeeyy:teytey: :teytey:sen bilmiyor musun minik tatile giderkene bana el verdi delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hadi elime kuvvet :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kızlar gözün sevem biri alsın şu mendili kol koptu kopacak ehe ehe :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ehe ehe :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok şükür YaRabbiniko çatladı bugüne gelmek için, patron yolu gözledi hamdolsun angaradan geldi ayanan tozuynan :mymeka:
aprilime şafak nasip eden Allaha hamdolsun patronumu gönderdi bağasenağlama
seninlede ayrı hasret gidericez..bekle beni nikom:jeyyar:
puhahahah:roflol: :roflol: :roflol: neşeli günler filminde,adile naşit kızları içerken yakalıyo,diyoki:hiiii içki içiyolar,hemde nane likörü:1shok:bayılırım:içelim:diyip kafaya dikiyo şişeyi:roflol:Bir de şampanya almış hii pek severim hihoyyyt :içelim:
Tanrıça kankam ula havai fişek dediğin 2000 yıllık bi teknoloji,ne bakıyon havaya dünkü kızan gibi, benneyaptımki önüne baksana olum! :mymeka: sempatiksalakcinni
Bak erzuya sünker gibi çekti anında kadehi denyo[/B] :içelim:
buda o hesap.şampanya almış,pek severim..götüüüürrr:içelim::dance: :roflol:
olum nereye bakıcam başka,yukarı bakmıcaksam avel avel,havai pişeklerin ne alamı var:dilcikar:
arzu karısı anasından içerken çıkmış mübarek,fondüp yapıyo hatun,su niyetine..yakışıııır:hooray:
:roflol: :roflol: :roflol:yemin ediyom bi salon karısı olamadın ya kuzi ona yanıyom yaaa
heryerde de rakı balık olmaz ki anam
köpek öldüren içtiğimiz günleri unutmuıyom tamam ama az sosyetik bişe içek ne var pikaçum:içelim:
kuzi ruhum varoş napim
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
He valla kanka :lepi:
Ondan tırstığıma not belirttim ula ne zeki hatunsun ya![]()
Ohoo el veren verene maşallah işalla...(artık devamını yazamıyom zaar) sempatiksalakcinni
Olum gidin başka yerde hasret giderin :dilcikar:
Sora ardınızdan çer çöp, kadeh ne varsa biz topluyoz...![]()
kahrımı çek nolmuş:mymeka:boşamı kankamsınlülülülülülü
çok zekiyimdir övünmek gibi olmasınbayanssulusmile:1closedeyes:nası havaya girdim ama:jeyyar:
Yok erzucanım o illa rakıya bağlicak sora leş gibin kokiyi sabah kadar. :sinifsinif:
Bu gece gene suratında çamur maskesiylen sızıp kalmassa ben de April değilim. sırnaşık şey
Yok bişey değil, mimik kırışığı olucak genç yaşta yavrum...![]()
:roflol:
maske sürünce dünyayla iletişimimi kesip aha böyle:1shok:duruyorum artık kanka..botokslu gibinsempatiksalakcinni
ula bi rakı keyfimiz var madara ettiniz adamı belaelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol:
boşver kanka klozete kusarken ordan akan suylan yıkarık. mineralli falan iyi gelir
allah belanı vermesin taaammı:roflol: :roflol: :roflol
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
dahada sizle içmem:umursamaz:
Son düzenleme: