- 24 Haziran 2012
- 1.895
- 57
- Konu Sahibi Butterfly9020
- #2.841
alsak ne icraat önemliii biliosunnnnn bibiimmm
çember daralıyoo zorlada olsa çalışcaz :26:
Aynen öyle bebik
Bende iyice zorluyorum artık kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alsak ne icraat önemliii biliosunnnnn bibiimmm
çember daralıyoo zorlada olsa çalışcaz :26:
Aboo dün ne kadan kalabalık olmuş buralar
şimdi nerdesiniz
hi everybody
naparsınız:26:benim çok işim vardı 2 gün boyunca yarından itibaren rahatlıcam inşallah:26:
şimci sibeliko ben tüm konuları bir defa bitirdim baştan sona
sonra başa sardım ama zayıf olduğum konulara dersanede tekrar mahiyetinde olduğundan en baştan almıyorum artık
anlamadığım yerlerin üstünden geçiyorum..
öyle işte
ama giderek korkuyorum
hi everybody
naparsınız:26:benim çok işim vardı 2 gün boyunca yarından itibaren rahatlıcam inşallah:26:
şimci sibeliko ben tüm konuları bir defa bitirdim baştan sona
sonra başa sardım ama zayıf olduğum konulara dersanede tekrar mahiyetinde olduğundan en baştan almıyorum artık
anlamadığım yerlerin üstünden geçiyorum..
öyle işte
ama giderek korkuyorum
selam kızlar
pınar tebrik ederim maşALLAH iyi gidiyorsun.. konularını bitirmişsin.. eger soru çözerkende verimli isen maşALLAH..
tarih çoğ anayasa 1kere çalışmakla olmuyor zaten. sürekli tekrarla yerine oturan şeyler..
ben 1gün yasama 1gün yürütme 1gün de yargıyı bitirdim. bol bol soru çözdüm..
ama yasama bitti hopp diyemem.. sürekli tekrarla oturdu. her minik tekrarımda birkez daha taşlar oturdu...
sakında korkma.. sen kpss iyi puan almıştın.. bu sene çalıştıkça üstüne koyduğunu düşün.. kendine güven başarının yarısıdır ben mesela 2010 çok korkarak girdim sınava. elim ayagım titredi. ama 2012 de kendime güveniyodum... çok ii çalışimıştım çünkü.. atandım binlerçe şükür ama beklediğim puan deildi daha iyi alabilmem lazımdı
sağol berfin yaaarada gelip gazlasana bizi böyle
benim türkçe coğrafyada sorun kalmadı diyebilirim denemeler de yanlış gelmiyor sayılır artık
ama tarih vatandaşlık ve matematiğin bazı sorunlu konuları
zamanla olacak inşallah onlarda öyle umud ediyorum,istiyorum
sen dersaneye gitmişmiydin:26:daha önce sormuş olabilirim ama kusura bakma hatırlayamadım
pınarcım maşallahh ya darısı bize artık bakalım
tubik senin nasıl gidiyo bakim çalışmalar
bende bugün pek işim yoktu ama çalışamadım keyifsizim isteksizim tuhafım ne bilim..
kendi halsizliğim ..malum Türkiyedeki can yakıcı olaylar vs..
Allah sonumuzu hayır etsin
bitirmek önemli değil kızlar ya bitirip akılda kalması önemli
bana kalmadı gibi geliyo sorularda yanlışlar çıkıyo hala denemelerim iyi değil
sıkıntı yani
bende sana lisans önlsaisn diye sorabilirmiyim :44::44: ben dersanaye gitmemiştim..
sabah işe akşam eve.. 6da çıkıyordum.. 7de evde oluyordum..
cumarteside yarım gün çalışıyordum...
ben çıkıcam işte.. sen sor istediğini sabah cevaplarım..
tarihten 25 26 net yapmıştım
lisans canım benim:26:
25-26 iyimişşimdi 27 tarih çıkıyor bizde 24 falan yapmak lazım
bende 6 da çıkıyorum 7 gibi evdeyim cumartesileri 2 haftada bir öğleye kadar çalışıyorum
haftasonum dersanede geçiyor komple zaten
diğer günler de iş ders ev koca
bin parçaya bölünebiliyorumbölünerek çoğalanlardanım ben
günaydın kızlar. hayırlı sabahlar
nasılsınız bakalım.. nerelerdesiniz konularda..
bende dün aöf den bir ünite bitirdim
az kalmış sınava.. tarihten inşALLAH sınavda 24 ney yapacaksın sende..
x yayıncılık.. kpss defteri gibi basit kitaplardan hergün 10 15 dk okumak lazım. bugun mesela dağılma dönemi yarın gerileme. hergün 10 15 dk..
bide 30lu tarih denemeleri.. 30lu çoğrafya denemeleri vs var.. bide onlardan çözersin..
demek istediğim şu..
mesela tarihten dış ticaret konusundasın.. bu asıl konun... vakit ayırdıgın 1 2 saat çalışıp soru çözdüğün konun..
bunun dışında bide 10 15 dk okuyacak.. ve arkasından 30lu deneme çözecek kısım olmalı.. bu işlem deneme ile birlikte 30dk sürsün en fazla..
genel kültürden pratik şart 60dk lık süreyi 40 dakinasını kullanırsanız geri kalan 20dk yı matla uğraşırsınız