• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

apartmandan gelen yemek kokusu

asminyes87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
6
8
86
35
canlarımm merhabalar,
sizinle eminim sizin de çok rahatsız olduğunuz bir konu hakkında fikir almak istiyorum. ben hafta içi 6 gün çalışıyorum. hafta boyunca yoruluyorum ve pazar günü evde dinlenmek en doğal hakkım. ancak geçtiğimiz pazar başıma gelen durum yüzünden o tek tatil günüm de rezil oldu. güzelce ev temizliğimi yaptım ve ayaklarımı uzatıp tv izleyecek iken, komşunun pişirdiği balık kokusu bütün evi sardı :( bu konu hakkında bir fikri olan var mı ? nasıl engelleyebilirim ne yapabilirim acil yardım lütfenn :(

canlarımm merhabalar,
sizinle eminim sizin de çok rahatsız olduğunuz bir konu hakkında fikir almak istiyorum. ben hafta içi 6 gün çalışıyorum. hafta boyunca yoruluyorum ve pazar günü evde dinlenmek en doğal hakkım. ancak geçtiğimiz pazar başıma gelen durum yüzünden o tek tatil günüm de rezil oldu. güzelce ev temizliğimi yaptım ve ayaklarımı uzatıp tv izleyecek iken, komşunun pişirdiği balık kokusu bütün evi sardı :KK43: bu konu hakkında bir fikri olan var mı ? nasıl engelleyebilirim ne yapabilirim acil yardım lütfenn :KK43:
Yapılacak birşey olduğunu düşünmüyorum,genellikle biz de oluyor özellikle kızartma,ve balık kokuları geliyor belki bizlerinde gidiyordur yemek kokusu her yemekte davlumbazı açarım ama yinede gidebilir koku havalandırmadan falan.

evet oluyor böyle şeyler, ama balık gibi ağır kokular geldiğinde ben hemen suya bir damla yumuşatıcı döküp kaynatırım hemen dağılır o koku. yumuşatıcı bastırıyor kokuyu.

teşekkür ederim öneriler içinn ancak bunu kesn bi çözüme kavuşturucak bişiler olmalı mutlaka ya.. araştırıyorum nette falan bunla ilgili konuları güzel bi çözüme ulaşamadım henüz :/

aynı sorun bizde de vardı koku eğer davlumbazın havalandırmasından giriyorsa oraya takılan baca valf diye bişey var. internette de var hatta.onu alıp kendimiz taktık davlumbazın baca girişine.fiyatı 50 tl civarında bişeydi ama kesin çözüm:)sen davlumbazı açınca evdeki kokuyu bacaya yolluyor ama dışardan gelen kokunun gelmesine engel oluyor. mutlaka araştır.bazen banyonun havalandırmasından falan da geliyor koku bu yüzden de havalandırma penceresini genelde kapalı tutuyorum.

Back
X