Apartmandan biri tarafından taciz edildim çok çaresiz hissediyorum..ne yapmalıyım

İyi de sizin düzeniniz zaten bozulmuş. Yürüyüşe gitmeyi bırakmışsınız, biber gazıyla geziyorsunuz. Böyle yaşayacağınıza düzeninizi hepten değiştirin daha iyi.

Siz zaten bir şeyleri ispatlamanıza gerek kalmadan adam tırsacaktır. Gerekirse de aylarınızı alsın. Ben olsam peşini bırakmazdım hukuki yolları denerdim.
Öyle yapacağım zaten devam ederse.

İyi de sizin düzeniniz zaten bozulmuş. Yürüyüşe gitmeyi bırakmışsınız, biber gazıyla geziyorsunuz. Böyle yaşayacağınıza düzeninizi hepten değiştirin daha iyi.
Uzaktan taşın evini sat demek kolay neden olan kadına oluyor .. onun düzeni bozulması gerekmez mi

Kimse kimsenin kapısına elbette bıçakla dayanmasın, eşiniz de yanlış birşey yapmasın ama bana biraz ilginç geldi. Kocanızın bildiği bir olay nasıl aylardan beri devam ediyor? Kocanız biraz pasif ne ilgisiz midir nedir anlamadım.
Bahsettiğiniz gibi her dakika korku ile yaşıyorsanız niye taşınmıyorsunuz ? Taşının başınız belaya girmesin, arsız terbiyesiz insan ile uğraşmak çok zor.

Aylardır bu böyle devam ettiğine göre eşinizin tepki vermesi, onu rezil etmeniz, karakola gidip şikayette bulunmanız gibi seçenekleri elediğinizi düşündüm. Geriye sadece bu kaldı. Siz sindikçe o durmaz zaten. Çemkirmeniz lazım, güzel bir rezil etmeniz lazım ama baksanıza anneniz bile onun değil sizin rezil olacağınızı düşünüyor.

Benim amacım onu güzel.rezil etmk.zaten yok bidaha arkamdan bişey yapar gelirse yani laf atarsa biber gazı en mantıklı secenek

İlgisiz demeyelim.de baya rahat biri .. aşırı kıskanç kocalardan değil.mesela çevremizde gördüğümüz o kadar çok örnek var ki ...ama.ilgisiz de değil gecenin 4unde bile.cikolata istedim.diye gidip alan biri saplantılı değil akılcı biri uygun zamanı bekleyen hep benim.gibi.. daha elle.tutulur gözle görülür bir mesaj vs bekliyoruz

Bu olayda ben anneme güvenimi kaybettim zaten çok azdı ... Aram.baya açıldı şimdilerde .. yere düşsem kaldırmaz neden.dustun der.. sanki ben yüz vermişim de bunlar başıma gelmiş gibiydi tavrı

Sosyal hayatım.sifir... hiç bir şey yapamıyorum.. akşam.yuruyuslerimiz btti .. balkon sefam.bitti .. resmen gunesliklerle oturuyoruz .. evini sat demişler.. pislikbiri için neden ben düzenini.bozuyorum.neden hep olan kadına
Adam ne yazıyor mesela hesaplardan?
Şahsen ben olsam en az 2.tacizinde polise şikayet ederdim ceza alamasa bile karakola gidip ifade vermek dizginleyebilirdi onu. Biber gazı taşıyıp her an tetikte olmak insanı yorar. Bi pislik yüzünden evimi mi taşıcam diyorsunuz ama bi pislik yüzünden korku içinde ve tetikte yaşıyorsunuz. Kapıyı 10 kez kilitlemek balkonda oturamamak. Günler böyle geçiyor karaktersizin biri yüzünden. Ev taşımak elbette kolay değil ama huzurla oturamadıktan sonra ne anlamı var?

Birçok şey yazdı .. belki o an kapısına dayanıpo an bişey yapmam gerekirdi şuan 7-8ay geçti nerdeyse .. 3-4 aydır hiç bir şey yapmıyor .

Dediğim gibi bilemeyeceğim tabi eşinizi en iyi siz tanırsınız fakat çantanızda biber gazı ile geziyorsunuz, spora çıkamıyorsunuz daha ne elle tutulur bir mesaj olabilir ben bilemedim
aşırı, saplantılı kıskançlık tabii ki güzel değil ama kocam varken de kendimi güvende hissetmek isterim.

Kolay gelsin ne diyim

Okuyup yorum yazan biri Teşekkürler
Ev sahibi olmanız da bana göre bişey değiştirmez şu durumda. Çok tepkisiz kalmışsınız. İşler daha da içinden çıkılmaz hal alır ..siz bilirsiniz umarım daha kötü şeyler olmaz

bence siz tepki vermedikçe yapmaya devam edecek.Gidin savcılıga suç duyurusunda bulunun eşinizle birlikte şikayetcı olun(madem eşinizle ortak hesabınız face) ifade vermeye cagrılsın bakalım ne dıyecek??birşey cıkmasa bıle siz tepki vermıs olacaksınız boyle insanlara ses cıkarmadıgınız muddetce daha da azarlar.Eşinizin tepkisizliğine de şaşırdım açıkcası gıdıp tekme tokat dalmasın da tabi aslında hakettiği bu da .Onun da pasıf kalması çok enteresan.

Rabbim yardımcınız olsun bu korkuyla yaşamak çok zor ama keşke caydırıcı bişeyler yapabilseniz. Maalesef bende hissediyorum, böyle pis bir yaratığın gözünün üstümde olduğunu. Ben balkona çıkınca pis pis bakmaları, arabamı park ederken evinden perdeyi açıp pis pis bakmaları (maalesef park yeri onların evin tam önünde) çocuğumu evin önünde gezdirirken ters yönde olduğum halde bile bile kafası kopasıca bakar aşşalık herif. Sadece pis pis bakıyor pislik şükür başka bir zararı yok şimdilik. Bende o pislikte ev sahibiyiz, ama çok şükür başka bi yere ev yaptırıyoruz 8ay sonra taşınıcaz. O yüzden hiç kimselere söyleyemiyorum anlatamıyorum eşime aileme az kaldı diye sabrediyorum.

Allah kurtarsın .. malesf bu tarz insanlar her yerde.. deli cesareti oluyor bazilarinda .. en ufak bir şey olduğunda tepkinizi o an koyun derim.. aman millet ne der .. rya rezil olursam diye düşünürseniz benim gibi .. yaptıkça yapar .. her gün bir tık fazlasını şekilde görüldüğü gibi.. benim başıma gelebileceği aklıma bile gelmezdi..

Maalesef. İnşallah tez zamanda kurtuluruz

Valla eşiniz bi köşeye çekip bir güzel tartaklasın ölmesin ama iyi bir ders olsun hiç daha ılımlı düşünemiyorum Afedersinizde tecavüz etmesimi lazım bumu bekleniyor! Pislik herif

Tamam ben yanlış okumuşum . Ama bu durumda ne olursa olsun taşınırdım benn.
İşte pislik ciğeri para etmeyecek biri için suçlu benmişim gibi benim hayatımda bir şeyleri değiştirmem .. bana saçma geliyor
Maalesef. İnşallah tez zamanda kurtuluruz
Sustukça anlar diyor insan tersleyince anlar engelleyince anlar .... Anlamıyor .. o yuzsuzluge vurmuş kendini pislikle cirkeflikle kadın elde ederim diye bakan pis erkek zihniyeti . .. aşkın ,kaçamağın da gururu adabı var .. evli olup da birsuru insan var ama nedense iki taraf da istiyor yada denk oluyor .. böylelerininki sapıklık aşağılık bir durum.. ama bakalım devam ederse odunu kirmaya kadar gidecek kafasında .. madem bunun sapik olduğunu karısı da bilip susuyor.. razı geliyo pisliklerine. Önüne gelenin karısına kızına istediğine pislik yaparım zannediyo hayvan herif.. bir de sevgilisini de varmış onla da yaşıyormuş karısı herkes burda biliyormuş ... Karısı gayet memnun hayatindan ben kocamı asla bosamam.isi maaşı iyi diyen biriymiş .. düşün... Karısı da suçlu en az... Bu tipler karısı böyle olunnca daha da yüz buluyor zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…