Canım evden çıkın gidin eşinide ikna et taşı eviYaz aylarında başlayan hep yanlış anlamak istemiyorum diye gecistirdigim gormezden geldiğim olay malesef..
Babam yaşında bir adam tarafından balkonumu yıkarken, spor yapmaya çıktığımda ,ayakkabımı giyerken , apartmanın kapısını açarken lafla sözle başlayan iş ,,face'de kendi hesabindan daha sonra engelledikten sonra açtığı sahte hesaplardan devam.eden çirkin bir olay var başımda .. bu adamın ilk vukuati değilmiş .evli olmasına rağmen başka ilişkileri sürekli varmış .. karısı çevresi nasıl bir adam olduğunu zaten bilip hayatına devam edebiliyo.. bu olayı karısına anlatmam hiç bir şey ifade etmeyecek olduğu gbi kocasini aklamak için sen yüz vermişsin diyebilecek biri .. .muhabbetimiz kesmekten başka bir şey yapamadık .. ama kulağı gözü hep kapıda herkese anlattım olayı anneme kocama onun ailesi biliyo .. telefon numaranı değiştir .. veya muhattap olma demekten başka bir önerileri veya yaptıkları bir eylem malesef yok.. kendimi kendim ancak koruyabilirim bu hayvan heriften ... Güvenmiyorum korkuyorum her şeyi beklerim diyebileceğim biri illa bu olayları yaşamamak için birinin birinin boğazına yapışması gerekmiyor hani anlar yapmaz diye tersledim.agzina s..m her yerden engelledim kocamla ortak kullanıyorum face i ona rağmen ordan taciz etmişti ilk .. ev sahibiyim kötüsü o da ev sahibi .. kocan neden boğazına bıçak dayamadi gbi yorumlar yapmayın işin içinde olunca herkes çok farklı dusunuyo işte sonrasını bir adım sonrasını duusnuyor insan.. annem.bile boşver millete karşı rezil oluruz sus muhattap olma dedi .. kulağı camda kapıda ne zaman bir balkona çıksam arkamdan çıkar .. karşılaşmiyorjm şuan için ama.acik açık bir şey yapmasını bekliyorum artık.. bıçak kemiğe dayanırsa kocamla gidicem çatır çatır kapısına karisina kocamla her şeyi anlatıcam.mesajlar var göstericem .. elimden gelen hiç bir şey yok... Bu adamın kaybedecek bir şeyi kalmamış ki bu kadar cirkinlesebiliyor.. bunları yapabileceğini bile bile ne mesajları btti ne laf atmaları .. saçında siyah saçı kalmamış,ağzında dışı kalmamis emekliliği gelmiş bir adam bu .. 30 yaşında biir olsa da bu olayları yaşasam anlardım yine ama ben bu olayı anlayamıyorum.. beni hırs yapıp ne elde edebilecek ben cevremdekilerine anlatmisken başıma.bi iş gelse ondan bileceklerken bu özgüven saplantılık neden.. ben ilk değilmişim kaç kişiden daha önce de duydum vukuatlarini ... Biber gazim var kapımı on kez kitlerim .. ama neler oluyor her gün görüyoruz .. korkuyorum sadece korkuyorum.. ben haftada üç gün yürüyüş yapan sporumda biriyim onun yüzünden yürüyüşlerimi kestim.. ne gerek var diyor annem yürüme akşam.aksam.diyor bir sapik için benim akışında hayatım.etkileniyor !!!kadın olmak neden bu kadar zor .. bu tarz adamlar için evli bekar çirkin güzel asla fark etmiyor .. 50 yaşında da olsam.yine aynılarını yapardı ... Hastalikli herif uzak duruyorum zaten görünüyordum.hic görüşmedik ailece falan uzaktan mrb mrb.. bu işlere kalkıştı .. 3aydan fazladır sahte başka hesap açıp bişey yazmadı .. bu arada açtığı sahte hesaba kendi fotolarını koymuş da açmıştı onun olduğunu bilmemi sakıncalı olarak da gormuyor
Daha evimin borcu dururken satmam imkansizken bir sapik yuzuden neden ben düzenimi.bozayim ?Canım evden çıkın gidin eşinide ikna et taşı evi
Rahatsız edilmiş durumdasınız sizde çözüm yolu istemişsiniz bence bu e n iyi yoluDaha evimin borcu dururken satmam imkansizken bir sapik yuzuden neden ben düzenimi.bozayim ?
Hayır kiracı degilizTaşının .neden hala bekliyorsunuz. Kiracı ymışsınız üstelik. Çıkın gidin. Pislik herif .
Başka sahte hesaplar açtığını nereden biliyorsunuz bişey yazmadiysa size madem ? Yaftalamiyorum anlamak için soruyorum inanınYaz aylarında başlayan hep yanlış anlamak istemiyorum diye gecistirdigim gormezden geldiğim olay malesef..
Babam yaşında bir adam tarafından balkonumu yıkarken, spor yapmaya çıktığımda ,ayakkabımı giyerken , apartmanın kapısını açarken lafla sözle başlayan iş ,,face'de kendi hesabindan daha sonra engelledikten sonra açtığı sahte hesaplardan devam.eden çirkin bir olay var başımda .. bu adamın ilk vukuati değilmiş .evli olmasına rağmen başka ilişkileri sürekli varmış .. karısı çevresi nasıl bir adam olduğunu zaten bilip hayatına devam edebiliyo.. bu olayı karısına anlatmam hiç bir şey ifade etmeyecek olduğu gbi kocasini aklamak için sen yüz vermişsin diyebilecek biri .. .muhabbetimiz kesmekten başka bir şey yapamadık .. ama kulağı gözü hep kapıda herkese anlattım olayı anneme kocama onun ailesi biliyo .. telefon numaranı değiştir .. veya muhattap olma demekten başka bir önerileri veya yaptıkları bir eylem malesef yok.. kendimi kendim ancak koruyabilirim bu hayvan heriften ... Güvenmiyorum korkuyorum her şeyi beklerim diyebileceğim biri illa bu olayları yaşamamak için birinin birinin boğazına yapışması gerekmiyor hani anlar yapmaz diye tersledim.agzina s..m her yerden engelledim kocamla ortak kullanıyorum face i ona rağmen ordan taciz etmişti ilk .. ev sahibiyim kötüsü o da ev sahibi .. kocan neden boğazına bıçak dayamadi gbi yorumlar yapmayın işin içinde olunca herkes çok farklı dusunuyo işte sonrasını bir adım sonrasını duusnuyor insan.. annem.bile boşver millete karşı rezil oluruz sus muhattap olma dedi .. kulağı camda kapıda ne zaman bir balkona çıksam arkamdan çıkar .. karşılaşmiyorjm şuan için ama.acik açık bir şey yapmasını bekliyorum artık.. bıçak kemiğe dayanırsa kocamla gidicem çatır çatır kapısına karisina kocamla her şeyi anlatıcam.mesajlar var göstericem .. elimden gelen hiç bir şey yok... Bu adamın kaybedecek bir şeyi kalmamış ki bu kadar cirkinlesebiliyor.. bunları yapabileceğini bile bile ne mesajları btti ne laf atmaları .. saçında siyah saçı kalmamış,ağzında dışı kalmamis emekliliği gelmiş bir adam bu .. 30 yaşında biir olsa da bu olayları yaşasam anlardım yine ama ben bu olayı anlayamıyorum.. beni hırs yapıp ne elde edebilecek ben cevremdekilerine anlatmisken başıma.bi iş gelse ondan bileceklerken bu özgüven saplantılık neden.. ben ilk değilmişim kaç kişiden daha önce de duydum vukuatlarini ... Biber gazim var kapımı on kez kitlerim .. ama neler oluyor her gün görüyoruz .. korkuyorum sadece korkuyorum.. ben haftada üç gün yürüyüş yapan sporumda biriyim onun yüzünden yürüyüşlerimi kestim.. ne gerek var diyor annem yürüme akşam.aksam.diyor bir sapik için benim akışında hayatım.etkileniyor !!!kadın olmak neden bu kadar zor .. bu tarz adamlar için evli bekar çirkin güzel asla fark etmiyor .. 50 yaşında da olsam.yine aynılarını yapardı ... Hastalikli herif uzak duruyorum zaten görünüyordum.hic görüşmedik ailece falan uzaktan mrb mrb.. bu işlere kalkıştı .. 3aydan fazladır sahte başka hesap açıp bişey yazmadı .. bu arada açtığı sahte hesaba kendi fotolarını koymuş da açmıştı onun olduğunu bilmemi sakıncalı olarak da gormuyor
Ev sahibiyim işin kötüsü o da ev sahibi .yazıyor .Taşının .neden hala bekliyorsunuz. Kiracı ymışsınız üstelik. Çıkın gidin. Pislik herif .
Evet konuyu net okuyup cevap yazan biri en azından cevaplıyorum .. evet pasif biri ben değil her konuda .. ağzına vur lokmasını al .. yüksek sesle bile konusamayan biri .. ben de farkındayım huyu bu başka biri olsa başka şekillerde tepki verir ...ama kimse başka biri değil .. hepimiz ayrı hayatlar yaşıyoruz malesf .. çok farklı karakterlerde insanlarla ..Evet kocanız bıçak dayamasın haklısınız da bu kadarda pasif kalmamalı aylardır süren birşey diyorsunuz.. şikayet edin bari çok pasif kalmışsınız aile olarak karşıda ki kişide bundan cesaret ediyor bence..
Açtığı sahte hesap farklı isim soyisimle yazdı .. resmini koymuş albüm bile yapmış .. beğenileri var hobiler eklemiş ... Ne tesadüf ki benim hobilerim.. ha bu arada face'de arattigimda kendi resmiyle o isimle.baska hesapları da var instada da varBaşka sahte hesaplar açtığını nereden biliyorsunuz bişey yazmadiysa size madem ? Yaftalamiyorum anlamak için soruyorum inanın
Okuyup yorum yazan biri TeşekkürlerEv sahibiyim işin kötüsü o da ev sahibi .yazıyor .
Kiraciyiz diye bişey demedi ki
Canım benim.cokkk cokkk haklısın evet .. kiracı da olsam.degistirmezdim.bu tarz adamlar yaşından bile.saoiklar yapacağı varsa gittiğin yerde de yapma mi küçücük bir beldede yaşıyorsan üstelik..Taşının .neden hala bekliyorsunuz. Kiracı ymışsınız üstelik. Çıkın gidin. Pislik herif .
Düşünmedim mi düşündüm. . Sahte hesap evet kendi resmini koymuş ben değilim.diyecek .. bilişim.suclarindan ip sine ulaşmam aylarımi alır onun olduğunu ispatlamamam sahte hesaplara bakmıyorlar diye duydum .. baksalar bile hesapları donduracak o an .. ekran görüntülerini aldım...nasıl bir pislik oldugunu karısi zaten biliyor ama millete karşı inkar edecekler. Kocam.defalarca karısıyla.konusacam dedi elle tutulur gözle görülür büyük bir şey yapsın öyle dedim .. belki duyar bana laf atarken karısı diye bekledim ama adam tecrübeliPolise şikayet etseniz içeri atacaklarından değil ama en azından artık sizi taciz etmeyi bırakır.
İyi de sizin düzeniniz zaten bozulmuş. Yürüyüşe gitmeyi bırakmışsınız, biber gazıyla geziyorsunuz. Böyle yaşayacağınıza düzeninizi hepten değiştirin daha iyi.Daha evimin borcu dururken satmam imkansizken bir sapik yuzuden neden ben düzenimi.bozayim ?
Allah razı olsun konuyu tam okuyup mantıklı en mantıklı çözümlerden briirni sunmussu uz.. annem eski kafalinjn eskisi malesef .. kayınvalidem bile görünürde daha eski kafalı dersin ama.o kadın bile gerekirse döv sopayla indir kafassina gördüğün yerde diyor ... Sosyal hayatım.sifir... hiç bir şey yapamıyorum.. akşam.yuruyuslerimiz btti .. balkon sefam.bitti .. resmen gunesliklerle oturuyoruz .. evini sat demişler.. pislikbiri için neden ben düzenini.bozuyorum.neden hep olan kadına oluyorEşiniz tabi ki adama bıçak dayamasın. Öyle saçma şey mi olur?
Annenize de şaşırmadım. Rezil oluruz falan diyip sizi sindirmesi klasik eski kafalı kadın.
Ne yapılabilir bilmiyorum ama bir avukata danışabilirsin belki. Ya da polise gidip başımda böyle böyle bir bela var. Sizce ne yapabilirim çok korkuyorum diye durumu anlatabilirsin.
Bu tip adamlar genelde tırsak olur. Polisle bir kez gözü korksa devam ettiremez.
Yürüyüşe çıkın, sporunuzu yapın. Sosyal hayatınıza devam edin. Kendinizi kısıtlamayın lütfen.
Düşünmedim mi düşündüm. . Sahte hesap evet kendi resmini koymuş ben değilim.diyecek .. bilişim.suclarindan ip sine ulaşmam aylarımi alır onun olduğunu ispatlamamam sahte hesaplara bakmıyorlar diye duydum .. baksalar bile hesapları donduracak o an .. ekran görüntülerini aldım...nasıl bir pislik oldugunu karısi zaten biliyor ama millete karşı inkar edecekler. Kocam.defalarca karısıyla.konusacam dedi elle tutulur gözle görülür büyük bir şey yapsın öyle dedim .. belki duyar bana laf atarken karısı diye bekledim ama adam tecrübeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?