• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartmandan biri tarafından taciz edildim çok çaresiz hissediyorum..ne yapmalıyım

İyi de sizin düzeniniz zaten bozulmuş. Yürüyüşe gitmeyi bırakmışsınız, biber gazıyla geziyorsunuz. Böyle yaşayacağınıza düzeninizi hepten değiştirin daha iyi.

Siz zaten bir şeyleri ispatlamanıza gerek kalmadan adam tırsacaktır. Gerekirse de aylarınızı alsın. Ben olsam peşini bırakmazdım hukuki yolları denerdim.
Öyle yapacağım zaten devam ederse.

İyi de sizin düzeniniz zaten bozulmuş. Yürüyüşe gitmeyi bırakmışsınız, biber gazıyla geziyorsunuz. Böyle yaşayacağınıza düzeninizi hepten değiştirin daha iyi.
Uzaktan taşın evini sat demek kolay neden olan kadına oluyor .. onun düzeni bozulması gerekmez mi

Kimse kimsenin kapısına elbette bıçakla dayanmasın, eşiniz de yanlış birşey yapmasın ama bana biraz ilginç geldi. Kocanızın bildiği bir olay nasıl aylardan beri devam ediyor? Kocanız biraz pasif ne ilgisiz midir nedir anlamadım.
Bahsettiğiniz gibi her dakika korku ile yaşıyorsanız niye taşınmıyorsunuz ? Taşının başınız belaya girmesin, arsız terbiyesiz insan ile uğraşmak çok zor.

Allah razı olsun konuyu tam okuyup mantıklı en mantıklı çözümlerden briirni sunmussu uz.. annem eski kafalinjn eskisi malesef .. kayınvalidem bile görünürde daha eski kafalı dersin ama.o kadın bile gerekirse döv sopayla indir kafassina gördüğün yerde diyor ... Sosyal hayatım.sifir... hiç bir şey yapamıyorum.. akşam.yuruyuslerimiz btti .. balkon sefam.bitti .. resmen gunesliklerle oturuyoruz .. evini sat demişler.. pislikbiri için neden ben düzenini.bozuyorum.neden hep olan kadına oluyor
Aylardır bu böyle devam ettiğine göre eşinizin tepki vermesi, onu rezil etmeniz, karakola gidip şikayette bulunmanız gibi seçenekleri elediğinizi düşündüm. Geriye sadece bu kaldı. Siz sindikçe o durmaz zaten. Çemkirmeniz lazım, güzel bir rezil etmeniz lazım ama baksanıza anneniz bile onun değil sizin rezil olacağınızı düşünüyor.

Aylardır bu böyle devam ettiğine göre eşinizin tepki vermesi, onu rezil etmeniz, karakola gidip şikayette bulunmanız gibi seçenekleri elediğinizi düşündüm. Geriye sadece bu kaldı. Siz sindikçe o durmaz zaten. Çemkirmeniz lazım, güzel bir rezil etmeniz lazım ama baksanıza anneniz bile onun değil sizin rezil olacağınızı düşünüyor.
Benim amacım onu güzel.rezil etmk.zaten yok bidaha arkamdan bişey yapar gelirse yani laf atarsa biber gazı en mantıklı secenek

Kimse kimsenin kapısına elbette bıçakla dayanmasın, eşiniz de yanlış birşey yapmasın ama bana biraz ilginç geldi. Kocanızın bildiği bir olay nasıl aylardan beri devam ediyor? Kocanız biraz pasif ne ilgisiz midir nedir anlamadım.
Bahsettiğiniz gibi her dakika korku ile yaşıyorsanız niye taşınmıyorsunuz ? Taşının başınız belaya girmesin, arsız terbiyesiz insan ile uğraşmak çok zor.
İlgisiz demeyelim.de baya rahat biri .. aşırı kıskanç kocalardan değil.mesela çevremizde gördüğümüz o kadar çok örnek var ki ...ama.ilgisiz de değil gecenin 4unde bile.cikolata istedim.diye gidip alan biri saplantılı değil akılcı biri uygun zamanı bekleyen hep benim.gibi.. daha elle.tutulur gözle görülür bir mesaj vs bekliyoruz

Bu olayda ben anneme güvenimi kaybettim zaten çok azdı ... Aram.baya açıldı şimdilerde .. yere düşsem kaldırmaz neden.dustun der.. sanki ben yüz vermişim de bunlar başıma gelmiş gibiydi tavrı

Sosyal hayatım.sifir... hiç bir şey yapamıyorum.. akşam.yuruyuslerimiz btti .. balkon sefam.bitti .. resmen gunesliklerle oturuyoruz .. evini sat demişler.. pislikbiri için neden ben düzenini.bozuyorum.neden hep olan kadına
Adam ne yazıyor mesela hesaplardan?
Şahsen ben olsam en az 2.tacizinde polise şikayet ederdim ceza alamasa bile karakola gidip ifade vermek dizginleyebilirdi onu. Biber gazı taşıyıp her an tetikte olmak insanı yorar. Bi pislik yüzünden evimi mi taşıcam diyorsunuz ama bi pislik yüzünden korku içinde ve tetikte yaşıyorsunuz. Kapıyı 10 kez kilitlemek balkonda oturamamak. Günler böyle geçiyor karaktersizin biri yüzünden. Ev taşımak elbette kolay değil ama huzurla oturamadıktan sonra ne anlamı var?

Adam ne yazıyor mesela hesaplardan?
Şahsen ben olsam en az 2.tacizinde polise şikayet ederdim ceza alamasa bile karakola gidip ifade vermek dizginleyebilirdi onu. Biber gazı taşıyıp her an tetikte olmak insanı yorar. Bi pislik yüzünden evimi mi taşıcam diyorsunuz ama bi pislik yüzünden korku içinde ve tetikte yaşıyorsunuz. Kapıyı 10 kez kilitlemek balkonda oturamamak. Günler böyle geçiyor karaktersizin biri yüzünden. Ev taşımak elbette kolay değil ama huzurla oturamadıktan sonra ne anlamı var?
Birçok şey yazdı .. belki o an kapısına dayanıpo an bişey yapmam gerekirdi şuan 7-8ay geçti nerdeyse .. 3-4 aydır hiç bir şey yapmıyor .

İlgisiz demeyelim.de baya rahat biri .. aşırı kıskanç kocalardan değil.mesela çevremizde gördüğümüz o kadar çok örnek var ki ...ama.ilgisiz de değil gecenin 4unde bile.cikolata istedim.diye gidip alan biri saplantılı değil akılcı biri uygun zamanı bekleyen hep benim.gibi.. daha elle.tutulur gözle görülür bir mesaj vs bekliyoruz
Dediğim gibi bilemeyeceğim tabi eşinizi en iyi siz tanırsınız fakat çantanızda biber gazı ile geziyorsunuz, spora çıkamıyorsunuz daha ne elle tutulur bir mesaj olabilir ben bilemedim🤷🏻‍♀️
aşırı, saplantılı kıskançlık tabii ki güzel değil ama kocam varken de kendimi güvende hissetmek isterim.

Kolay gelsin ne diyim 😉

Yaz aylarında başlayan hep yanlış anlamak istemiyorum diye gecistirdigim gormezden geldiğim olay malesef..
Babam yaşında bir adam tarafından balkonumu yıkarken, spor yapmaya çıktığımda ,ayakkabımı giyerken , apartmanın kapısını açarken lafla sözle başlayan iş ,,face'de kendi hesabindan daha sonra engelledikten sonra açtığı sahte hesaplardan devam.eden çirkin bir olay var başımda .. bu adamın ilk vukuati değilmiş .evli olmasına rağmen başka ilişkileri sürekli varmış .. karısı çevresi nasıl bir adam olduğunu zaten bilip hayatına devam edebiliyo.. bu olayı karısına anlatmam hiç bir şey ifade etmeyecek olduğu gbi kocasini aklamak için sen yüz vermişsin diyebilecek biri .. .muhabbetimiz kesmekten başka bir şey yapamadık .. ama kulağı gözü hep kapıda herkese anlattım olayı anneme kocama onun ailesi biliyo .. telefon numaranı değiştir .. veya muhattap olma demekten başka bir önerileri veya yaptıkları bir eylem malesef yok.. kendimi kendim ancak koruyabilirim bu hayvan heriften ... Güvenmiyorum korkuyorum her şeyi beklerim diyebileceğim biri illa bu olayları yaşamamak için birinin birinin boğazına yapışması gerekmiyor hani anlar yapmaz diye tersledim.agzina s..m her yerden engelledim kocamla ortak kullanıyorum face i ona rağmen ordan taciz etmişti ilk .. ev sahibiyim kötüsü o da ev sahibi .. kocan neden boğazına bıçak dayamadi gbi yorumlar yapmayın işin içinde olunca herkes çok farklı dusunuyo işte sonrasını bir adım sonrasını duusnuyor insan.. annem.bile boşver millete karşı rezil oluruz sus muhattap olma dedi .. kulağı camda kapıda ne zaman bir balkona çıksam arkamdan çıkar .. karşılaşmiyorjm şuan için ama.acik açık bir şey yapmasını bekliyorum artık.. bıçak kemiğe dayanırsa kocamla gidicem çatır çatır kapısına karisina kocamla her şeyi anlatıcam.mesajlar var göstericem .. elimden gelen hiç bir şey yok... Bu adamın kaybedecek bir şeyi kalmamış ki bu kadar cirkinlesebiliyor.. bunları yapabileceğini bile bile ne mesajları btti ne laf atmaları .. saçında siyah saçı kalmamış,ağzında dışı kalmamis emekliliği gelmiş bir adam bu .. 30 yaşında biir olsa da bu olayları yaşasam anlardım yine ama ben bu olayı anlayamıyorum.. beni hırs yapıp ne elde edebilecek ben cevremdekilerine anlatmisken başıma.bi iş gelse ondan bileceklerken bu özgüven saplantılık neden.. ben ilk değilmişim kaç kişiden daha önce de duydum vukuatlarini ... Biber gazim var kapımı on kez kitlerim .. ama neler oluyor her gün görüyoruz .. korkuyorum sadece korkuyorum.. ben haftada üç gün yürüyüş yapan sporumda biriyim onun yüzünden yürüyüşlerimi kestim.. ne gerek var diyor annem yürüme akşam.aksam.diyor bir sapik için benim akışında hayatım.etkileniyor !!!kadın olmak neden bu kadar zor .. bu tarz adamlar için evli bekar çirkin güzel asla fark etmiyor .. 50 yaşında da olsam.yine aynılarını yapardı ... Hastalikli herif uzak duruyorum zaten görünüyordum.hic görüşmedik ailece falan uzaktan mrb mrb.. bu işlere kalkıştı .. 3aydan fazladır sahte başka hesap açıp bişey yazmadı .. bu arada açtığı sahte hesaba kendi fotolarını koymuş da açmıştı onun olduğunu bilmemi sakıncalı olarak da gormuyor
bence siz tepki vermedikçe yapmaya devam edecek.Gidin savcılıga suç duyurusunda bulunun eşinizle birlikte şikayetcı olun(madem eşinizle ortak hesabınız face) ifade vermeye cagrılsın bakalım ne dıyecek??birşey cıkmasa bıle siz tepki vermıs olacaksınız boyle insanlara ses cıkarmadıgınız muddetce daha da azarlar.Eşinizin tepkisizliğine de şaşırdım açıkcası gıdıp tekme tokat dalmasın da tabi aslında hakettiği bu da .Onun da pasıf kalması çok enteresan.

Rabbim yardımcınız olsun bu korkuyla yaşamak çok zor ama keşke caydırıcı bişeyler yapabilseniz. Maalesef bende hissediyorum, böyle pis bir yaratığın gözünün üstümde olduğunu. Ben balkona çıkınca pis pis bakmaları, arabamı park ederken evinden perdeyi açıp pis pis bakmaları (maalesef park yeri onların evin tam önünde) çocuğumu evin önünde gezdirirken ters yönde olduğum halde bile bile kafası kopasıca bakar aşşalık herif. Sadece pis pis bakıyor pislik şükür başka bir zararı yok şimdilik. Bende o pislikte ev sahibiyiz, ama çok şükür başka bi yere ev yaptırıyoruz 8ay sonra taşınıcaz. O yüzden hiç kimselere söyleyemiyorum anlatamıyorum eşime aileme az kaldı diye sabrediyorum.

Rabbim yardımcınız olsun bu korkuyla yaşamak çok zor ama keşke caydırıcı bişeyler yapabilseniz. Maalesef bende hissediyorum, böyle pis bir yaratığın gözünün üstümde olduğunu. Ben balkona çıkınca pis pis bakmaları, arabamı park ederken evinden perdeyi açıp pis pis bakmaları (maalesef park yeri onların evin tam önünde) çocuğumu evin önünde gezdirirken ters yönde olduğum halde bile bile kafası kopasıca bakar aşşalık herif. Sadece pis pis bakıyor pislik şükür başka bir zararı yok şimdilik. Bende o pislikte ev sahibiyiz, ama çok şükür başka bi yere ev yaptırıyoruz 8ay sonra taşınıcaz. O yüzden hiç kimselere söyleyemiyorum anlatamıyorum eşime aileme az kaldı diye sabrediyorum.
Allah kurtarsın .. malesf bu tarz insanlar her yerde.. deli cesareti oluyor bazilarinda .. en ufak bir şey olduğunda tepkinizi o an koyun derim.. aman millet ne der .. rya rezil olursam diye düşünürseniz benim gibi .. yaptıkça yapar .. her gün bir tık fazlasını şekilde görüldüğü gibi.. benim başıma gelebileceği aklıma bile gelmezdi..

Allah kurtarsın .. malesf bu tarz insanlar her yerde.. deli cesareti oluyor bazilarinda .. en ufak bir şey olduğunda tepkinizi o an koyun derim.. aman millet ne der .. rya rezil olursam diye düşünürseniz benim gibi .. yaptıkça yapar .. her gün bir tık fazlasını şekilde görüldüğü gibi.. benim başıma gelebileceği aklıma bile gelmezdi..
😔 Maalesef. İnşallah tez zamanda kurtuluruz 🤲

Valla eşiniz bi köşeye çekip bir güzel tartaklasın ölmesin ama iyi bir ders olsun hiç daha ılımlı düşünemiyorum 😏 Afedersinizde tecavüz etmesimi lazım bumu bekleniyor! Pislik herif

Tamam ben yanlış okumuşum . Ama bu durumda ne olursa olsun taşınırdım benn.
İşte pislik ciğeri para etmeyecek biri için suçlu benmişim gibi benim hayatımda bir şeyleri değiştirmem .. bana saçma geliyor
😔 Maalesef. İnşallah tez zamanda kurtuluruz 🤲
Sustukça anlar diyor insan tersleyince anlar engelleyince anlar .... Anlamıyor .. o yuzsuzluge vurmuş kendini pislikle cirkeflikle kadın elde ederim diye bakan pis erkek zihniyeti . .. aşkın ,kaçamağın da gururu adabı var .. evli olup da birsuru insan var ama nedense iki taraf da istiyor yada denk oluyor .. böylelerininki sapıklık aşağılık bir durum.. ama bakalım devam ederse odunu kirmaya kadar gidecek kafasında .. madem bunun sapik olduğunu karısı da bilip susuyor.. razı geliyo pisliklerine. Önüne gelenin karısına kızına istediğine pislik yaparım zannediyo hayvan herif.. bir de sevgilisini de varmış onla da yaşıyormuş karısı herkes burda biliyormuş ... Karısı gayet memnun hayatindan ben kocamı asla bosamam.isi maaşı iyi diyen biriymiş .. düşün... Karısı da suçlu en az... Bu tipler karısı böyle olunnca daha da yüz buluyor zaten ..

Back
X