Belge falan yok keşke olsa bende sessiz kalabilsem bu durumaBence ellerinde belge vardır. Sizde emin olmadan şikayet etmeyin.
Nasıl elime bişey geçmez kaçak oturuyorlar suan onlar anlatabiliyomuyum.Şikayet etseniz bile pek elinizi bişey geçmez daha çok kötü olrsunuz imkan varsa evi değiştir müstakil ev canmış ya
Apartaman görevlisi falan yok Bizim apartmanda bu insanlar oralara oturunca kapıcı veya başka biseye gerek kalmamış onlar oturduğu için . Noterle falan da almamışlar su an onlar bana yalvarıyor benim bu işi kurcaladigimi duyunca . Ama yöneticinin bu duruma bi el koyması lazım yöneticiyle oluyor ne oluyorsaTapusu olmadan noter satışıyla yapmış olabilirler. Gerçekten para verip aldılarsa bir belgeleri de muhakkak vardır.
Eğer daire onlara ait değilse zaten apartman görevlisine bir yer tahsis etmeniz gerekmiyor mu? Bizde öyle. Elektrik, su ve doğalgazını kendisi ödüyor ama oturduğu yer apartmanın ortak malı.
Ayrıca evsahibi olsalardı ses ve gürültü yapmaya hakları olur muydu? Gürültüyü yapan kimse o kişi uyarılır. Birinin ev sahibi olup olmaması ona bu hakkı vremeyecektir.
Siz öyle diyorsunuz belki de ellerinde belge var para karşılığı aldılarNasıl elime bişey geçmez kaçak oturuyorlar suan onlar anlatabiliyomuyum.
5 yıldır bi evde oturuyorum ev sahibiyim 12 daire var . Ben en son katta oturuyorum benim üst katimda kapıcı dairesi ve yönetici için ayrılmış 2 daire var . Bu iki daireyi evi satan mutaitt onlara da satmış ama ne tabusu var ne başka biseyi sadece apartmana ait dairede ev sahibi gibi keyifli bir şekilde oturuyorlar . Evi aldık diyorlar ama aldiklari da belli değil mutait ve apartmanın geneli akrabaları bunların . Bu durumdan çok rahatsızım biktim 5 yıldır misafirleri, sesleri , ev sahibi bile değil ama tüm apartmanın sahibi gibi havası . Apartmanda onlara ait bir elektrik saati bile yok ama apartmandan ortak kullanıp ödüyorlar ara otomatikten. Benim canıma tak etti patladim artık istemediğimi ve benim gibi bikac kisinin de istemediğini biliyorlar artık. Yalnız apartmanın yarısı bunların akrabası ben yasal işlem başlatmak istiyorum ama bunlar bana karşı çıkacak yonetici de dahil olmak üzere . Ne yapabilirim arkadaşlar ben lütfen yardımcı olun. Hukuken ve manevi olarak ?? Bıktık evimizde huzurlu bir günümüz yok sırf bu yüzden ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?