Apartmanda wifi şifresi isteyen komşu

En iyisini yapıyorsunuz. Benim bir komşumda böyleydi aramaz sormazlar şifre istemeye gelirlerdi. Bende paylaşamayacağımı açıkça dile getirirdim. Gel zaman git zaman taşınacak olunca sözleşme bitimine 6 ay var ihtiyacınız vardı giderken size devredeyim dedim. Ücretini falan sordular sonra kabul etmediler. Çünkü mesele ihtiyaç değil ücretsiz kullanmak belki o şifre başka apartman sakinlerine yada evlerine gelecek misafirlerin telefonu için verilecek bilemezsiniz. Hiç çekinmeyin zaman kötü ne yazık ki. Ayrıca sakıncalı bir iş çevrilirse derdinizi Marco paşaya anlatmak zorunda kalırsınız.

Bence de vermeyin.Suclu siz olursunuz.

bizdede komşu kızına vermişti görümcem şifresini ev yakındı buradan çekiyormuş..
bizde şifreyi degiştirdik..
bi daha istedi görümcem vermedi.
internet sadece aile mahsustur..
bence internet adini ve şifresini degiştirin.. girmesin.

sen kendin degiştir babandan neyi bekliyorsun.

sakın vermeyin 15 temmuz olaylarında böyle başı yanan çok oldu. Ayrıca ne münasebet yani niye veresiniz ille böyle ciddi bişi olması gerekmiyor.

Ay gerçekten tehlikeli mi? Benim üst komşu da memur ben de öyle. Ona şifreyi vermiştim bir sorun çıkar mı ya? kendini tehlikeye sokmaz o da inşallah yani

Suç kısmında yanlış bilginiz var kullanılan internet ağı değil bilgisayar ve telefon ılp no su na bakılır ....
Sizden önce orda oturan kişiler öyle kullanmasına müsade ettiği için istemiştir samimiyetiniz yoksa veremem dersiniz vermeyin zaten imkanları da varmış ama samiyetimiz var diye bir cevap verecekseniz sınırlı paket aşım olursa yüksek fatura gelir o yüzden veremeyiz dersiniz

Son düzenleme:
ben internetin kastigini soyluyorum vermemek icin ..yalanda degil evde 3 cihaz baglandiginda sıkıntı yasiyoruz mesela

Sakın sakın vermeyin. Benim de başıma geldi. Üniversitese üst çaprazımda iki kız öğrenci vardı. Tencere, süpürge istiyorlardı benden öyle tanıştık merhaba merhaba ilişkimiz. Bir gün internet istediler ama bende gerçekten wifi olan modem yoktu, kablolu modem vardı. Böyle böyle dedim. Kız da dedi ki biz modem alalım, interneti de bölüşelim yani o dönem internet çok pahalı değil, modem pahalı. Deli herhalde dedim ama kabul etmedim.

Gel zaman git zaman kız beni zaman gazetesine ebone yapmak istedi ben ateist seküler bir kadınım bu arada. Kırmayayım diye "teşekkür ederim ben gazeteleri internetten bedavaya okuyorum" dedim. Sonra ısrar etti baya. Ki hiç salon kadını çizgimi bozmadım arkadaşım olsa derdim benim dinli gazeteyle işim olmaz diye

Sonra biliyorsunuz ki fetö olayları başladı. Bu kız fetöden miydi bilmiyorum ama öyleyse benim adıma kayıtlı internetten işlerini yapacaktı. Anlat anlatabilirsen ben ateistim ne işim olur cemaatle diye sonra...

Kısacası internetinizi asla vermeyin. Çok sıkıştırırlarsa yol gösterin. Aylık şu kadara var deyin vermeyin.

ben bi kere üst katta ki komşuya verdim bana bi fatura geldi feleğim şaştı hep oyun film yüklenmişler anında şifremi değiştirdim bi daha vermedim
komsuda dagitmis sifresini candy crush da can almislar ona da odemesi gerekenden fazla fatura gelmisti

Tabiki vermeyin
düşünüyorum da insanlar ne rahat ben olsam isteyemem yaa
sadece bizde internet 1 2 gün kesilmişti tek kızım için kapı komşumdan istemiştik oda 1 2 gün
birde ortak istiyorlar ne rahatlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…