- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
- 63
- Konu Sahibi loveinnovember
-
En iyisini yapıyorsunuz. Benim bir komşumda böyleydi aramaz sormazlar şifre istemeye gelirlerdi. Bende paylaşamayacağımı açıkça dile getirirdim. Gel zaman git zaman taşınacak olunca sözleşme bitimine 6 ay var ihtiyacınız vardı giderken size devredeyim dedim. Ücretini falan sordular sonra kabul etmediler. Çünkü mesele ihtiyaç değil ücretsiz kullanmak belki o şifre başka apartman sakinlerine yada evlerine gelecek misafirlerin telefonu için verilecek bilemezsiniz. Hiç çekinmeyin zaman kötü ne yazık ki. Ayrıca sakıncalı bir iş çevrilirse derdinizi Marco paşaya anlatmak zorunda kalırsınız.Hanımlar merhaba 6 aydır bu apartmanda oturuyoruz. Üst dairenin birinde teyze, kocası ve hiç evlenmemiş 50 yaşındaki oğlu oturuyor. Geçen oğlu eşimi görünce (önceden tanışmışlardı) evde dizi, maç falan izliyorum internet yok siz şifrenizi verir misiniz demiş. Eşim de şifreyi bilmiyorum öğreneyim demiş. Geldi bana söyledi kızdım ben. Saftır biraz bu konularda zaten sabit ödüyoruz falan diyor bideBen de sakıncalarını anlattım. Bir suç işlese o ağa bağlanıp bize kadar dayanır diye mevzu.
Teyze geldi bugün başka mevzudan konu internete geldi. Var mı siz de versenize falan dedi. Ben de şifreyi bilmiyorum diye geçiştirdim. Yani durumları kötü de değil bu insanların kendi evlerinde oturan insanlar. Gelirleri olduğundan da bahsetmişti. Biz ise kiracıyız ne bilim gelip bizden istiyorlar. Teyzeyle aramız çok iyi kırmakta istemiyorum ama bir Allahın kuluna güvenmekte çok zorlanan bir tip olduğumdan vermek istemiyorum yani paraya ortakta olur mevzu o da değil. Sorun dediğim gibi wifi ağından ne yapacağını da bilemem sonuçta.
Bir daha isterlerse ne diyelim veremeyiz diyemedim direkt suratına kadının da. Eve gelen misafire yada yatılıya veriyoruz elbette ama üst katımızda sürekli giriş yapabilecek birine vermek sakıncalı geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence de vermeyin.Suclu siz olursunuz.Hanımlar merhaba 6 aydır bu apartmanda oturuyoruz. Üst dairenin birinde teyze, kocası ve hiç evlenmemiş 50 yaşındaki oğlu oturuyor. Geçen oğlu eşimi görünce (önceden tanışmışlardı) evde dizi, maç falan izliyorum internet yok siz şifrenizi verir misiniz demiş. Eşim de şifreyi bilmiyorum öğreneyim demiş. Geldi bana söyledi kızdım ben. Saftır biraz bu konularda zaten sabit ödüyoruz falan diyor bideBen de sakıncalarını anlattım. Bir suç işlese o ağa bağlanıp bize kadar dayanır diye mevzu.
Teyze geldi bugün başka mevzudan konu internete geldi. Var mı siz de versenize falan dedi. Ben de şifreyi bilmiyorum diye geçiştirdim. Yani durumları kötü de değil bu insanların kendi evlerinde oturan insanlar. Gelirleri olduğundan da bahsetmişti. Biz ise kiracıyız ne bilim gelip bizden istiyorlar. Teyzeyle aramız çok iyi kırmakta istemiyorum ama bir Allahın kuluna güvenmekte çok zorlanan bir tip olduğumdan vermek istemiyorum yani paraya ortakta olur mevzu o da değil. Sorun dediğim gibi wifi ağından ne yapacağını da bilemem sonuçta.
Bir daha isterlerse ne diyelim veremeyiz diyemedim direkt suratına kadının da. Eve gelen misafire yada yatılıya veriyoruz elbette ama üst katımızda sürekli giriş yapabilecek birine vermek sakıncalı geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz?
sen kendin degiştir babandan neyi bekliyorsun.Eskiden babam yan komşumuza vermişti şifreyi. Yıllar yıllar önce. İnternet bir yavaşladı bir yavaşladı biz kullanamaz olduk. Karşıda ki çocuk ortaokula filan giden bir çocuk tüm gün pcden oyun oynuyordu. Ben evde tekim yine internet çekmiyor bende çektim fişi çocuk kapıya dayandı . Neden internet yok fişi mi çektiniz diye hesap soruyor nasıl sinir olmuştum.
Faturaya da destek çıkmıyorlardı düşünün. Babama kaç kez dedik şifreyi değiştirelim verme sakın şifreyi diye kabul etmiyordu. Bende hep fişi çekiyordum. Gece kalkıp yine fişi çekiyordum.
Erkeklere normal geliyor böyle şeyler ama o olaydan sonra böyle birşey görünce sinir oluyorum
sakın vermeyin 15 temmuz olaylarında böyle başı yanan çok oldu. Ayrıca ne münasebet yani niye veresiniz ille böyle ciddi bişi olması gerekmiyor.Hanımlar merhaba 6 aydır bu apartmanda oturuyoruz. Üst dairenin birinde teyze, kocası ve hiç evlenmemiş 50 yaşındaki oğlu oturuyor. Geçen oğlu eşimi görünce (önceden tanışmışlardı) evde dizi, maç falan izliyorum internet yok siz şifrenizi verir misiniz demiş. Eşim de şifreyi bilmiyorum öğreneyim demiş. Geldi bana söyledi kızdım ben. Saftır biraz bu konularda zaten sabit ödüyoruz falan diyor bideBen de sakıncalarını anlattım. Bir suç işlese o ağa bağlanıp bize kadar dayanır diye mevzu.
Ay gerçekten tehlikeli mi? Benim üst komşu da memur ben de öyle. Ona şifreyi vermiştim bir sorun çıkar mı ya?Hanımlar merhaba 6 aydır bu apartmanda oturuyoruz. Üst dairenin birinde teyze, kocası ve hiç evlenmemiş 50 yaşındaki oğlu oturuyor. Geçen oğlu eşimi görünce (önceden tanışmışlardı) evde dizi, maç falan izliyorum internet yok siz şifrenizi verir misiniz demiş. Eşim de şifreyi bilmiyorum öğreneyim demiş. Geldi bana söyledi kızdım ben. Saftır biraz bu konularda zaten sabit ödüyoruz falan diyor bideBen de sakıncalarını anlattım. Bir suç işlese o ağa bağlanıp bize kadar dayanır diye mevzu.
10 yıl önce olsaydık şimdi ki aklımla değiştirirdim Migimsen kendin degiştir babandan neyi bekliyorsun.
Suç kısmında yanlış bilginiz var kullanılan internet ağı değil bilgisayar ve telefon ılp no su na bakılır ....Hanımlar merhaba 6 aydır bu apartmanda oturuyoruz. Üst dairenin birinde teyze, kocası ve hiç evlenmemiş 50 yaşındaki oğlu oturuyor. Geçen oğlu eşimi görünce (önceden tanışmışlardı) evde dizi, maç falan izliyorum internet yok siz şifrenizi verir misiniz demiş. Eşim de şifreyi bilmiyorum öğreneyim demiş. Geldi bana söyledi kızdım ben. Saftır biraz bu konularda zaten sabit ödüyoruz falan diyor bideBen de sakıncalarını anlattım. Bir suç işlese o ağa bağlanıp bize kadar dayanır diye mevzu.
ben internetin kastigini soyluyorum vermemek icin ..yalanda degil evde 3 cihaz baglandiginda sıkıntı yasiyoruz meselaHanımlar merhaba 6 aydır bu apartmanda oturuyoruz. Üst dairenin birinde teyze, kocası ve hiç evlenmemiş 50 yaşındaki oğlu oturuyor. Geçen oğlu eşimi görünce (önceden tanışmışlardı) evde dizi, maç falan izliyorum internet yok siz şifrenizi verir misiniz demiş. Eşim de şifreyi bilmiyorum öğreneyim demiş. Geldi bana söyledi kızdım ben. Saftır biraz bu konularda zaten sabit ödüyoruz falan diyor bideBen de sakıncalarını anlattım. Bir suç işlese o ağa bağlanıp bize kadar dayanır diye mevzu.
şimdi de degiştirebilirsin.10 yıl önce olsaydık şimdi ki aklımla değiştirirdim Migim
Ay evlendim gittim o komşular taşındı ailem taşındışimdi de degiştirebilirsin.
hee tamam şimdide vermiyorsun artıkAy evlendim gittim o komşular taşındı ailem taşındısadece eski bir olayı anlattım
Ben zaten vermedim ki hiçhee tamam şimdide vermiyorsun artık
komsuda dagitmis sifresini candy crush da can almislar ona da odemesi gerekenden fazla fatura gelmistiben bi kere üst katta ki komşuya verdim bana bi fatura geldi feleğim şaştıhep oyun film yüklenmişler anında şifremi değiştirdim bi daha vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?