- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi loveinnovember
-
ni mına sipet
Evet o yüzden adamı da yaşını da belirttim ki bu adam çalışmıyor bir de anne babadan geçinen bir tip gelmiş internet şifresi isteyebiliyor.
Ne münasebetAnlamı nedir ?
Evet normal görüyorlar verme işini resmen saflık işte benim eşimde de varEskiden babam yan komşumuza vermişti şifreyi. Yıllar yıllar önce. İnternet bir yavaşladı bir yavaşladı biz kullanamaz olduk. Karşıda ki çocuk ortaokula filan giden bir çocuk tüm gün pcden oyun oynuyordu. Ben evde tekim yine internet çekmiyor bende çektim fişi çocuk kapıya dayandı . Neden internet yok fişi mi çektiniz diye hesap soruyor nasıl sinir olmuştum.
Faturaya da destek çıkmıyorlardı düşünün. Babama kaç kez dedik şifreyi değiştirelim verme sakın şifreyi diye kabul etmiyordu. Bende hep fişi çekiyordum. Gece kalkıp yine fişi çekiyordum.
Erkeklere normal geliyor böyle şeyler ama o olaydan sonra böyle birşey görünce sinir oluyorum
Yeni evliyim ve tanımadığım bir şehirdeyim bir iki gittik geldik oturmaya ne bileyim bu kadar yüz bulacaklarınıPeki siz, sadece 6 aydır oturduğunuz binada; neden bu komşularla bu kadar samimi oldunuz ki ?
Ay evet benim de ilk aklıma bunlar geldi çok tehlikeliBen vermem ne malum by lock indirecek belki. Al başına belayı
Abartiyorsunuz .Hanımlar merhaba 6 aydır bu apartmanda oturuyoruz. Üst dairenin birinde teyze, kocası ve hiç evlenmemiş 50 yaşındaki oğlu oturuyor. Geçen oğlu eşimi görünce (önceden tanışmışlardı) evde dizi, maç falan izliyorum internet yok siz şifrenizi verir misiniz demiş. Eşim de şifreyi bilmiyorum öğreneyim demiş. Geldi bana söyledi kızdım ben. Saftır biraz bu konularda zaten sabit ödüyoruz falan diyor bideBen de sakıncalarını anlattım. Bir suç işlese o ağa bağlanıp bize kadar dayanır diye mevzu.
Teyze geldi bugün başka mevzudan konu internete geldi. Var mı siz de versenize falan dedi. Ben de şifreyi bilmiyorum diye geçiştirdim. Yani durumları kötü de değil bu insanların kendi evlerinde oturan insanlar. Gelirleri olduğundan da bahsetmişti. Biz ise kiracıyız ne bilim gelip bizden istiyorlar. Teyzeyle aramız çok iyi kırmakta istemiyorum ama bir Allahın kuluna güvenmekte çok zorlanan bir tip olduğumdan vermek istemiyorum yani paraya ortakta olur mevzu o da değil. Sorun dediğim gibi wifi ağından ne yapacağını da bilemem sonuçta.
Bir daha isterlerse ne diyelim veremeyiz diyemedim direkt suratına kadının da. Eve gelen misafire yada yatılıya veriyoruz elbette ama üst katımızda sürekli giriş yapabilecek birine vermek sakıncalı geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz?
50yas genç mi oldu kızAyda yılda bir wp ye girmek için kullanacak yaşlı çift olsa ver derdim muhtemelen. Ama genç var aktif de kullanacak İnternet baglatmak çok zor değil ki.
Şifreyi bilmiyoruz ilk başlatırken ayarlamışlar deyin benceHanımlar merhaba 6 aydır bu apartmanda oturuyoruz. Üst dairenin birinde teyze, kocası ve hiç evlenmemiş 50 yaşındaki oğlu oturuyor. Geçen oğlu eşimi görünce (önceden tanışmışlardı) evde dizi, maç falan izliyorum internet yok siz şifrenizi verir misiniz demiş. Eşim de şifreyi bilmiyorum öğreneyim demiş. Geldi bana söyledi kızdım ben. Saftır biraz bu konularda zaten sabit ödüyoruz falan diyor bideBen de sakıncalarını anlattım. Bir suç işlese o ağa bağlanıp bize kadar dayanır diye mevzu.
Teyze geldi bugün başka mevzudan konu internete geldi. Var mı siz de versenize falan dedi. Ben de şifreyi bilmiyorum diye geçiştirdim. Yani durumları kötü de değil bu insanların kendi evlerinde oturan insanlar. Gelirleri olduğundan da bahsetmişti. Biz ise kiracıyız ne bilim gelip bizden istiyorlar. Teyzeyle aramız çok iyi kırmakta istemiyorum ama bir Allahın kuluna güvenmekte çok zorlanan bir tip olduğumdan vermek istemiyorum yani paraya ortakta olur mevzu o da değil. Sorun dediğim gibi wifi ağından ne yapacağını da bilemem sonuçta.
Bir daha isterlerse ne diyelim veremeyiz diyemedim direkt suratına kadının da. Eve gelen misafire yada yatılıya veriyoruz elbette ama üst katımızda sürekli giriş yapabilecek birine vermek sakıncalı geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?