Apartmanda wifi şifresi isteyen komşu

Şifrenizi paylasmanız yasal olarak etik değil. Bilisim sucları işlediğinde ilk sizin kapınız calınır ve size yaptırım uygulanır. Bu isin şakası yok. Açıkca nedenini yasal olmadıgı seklinde acıklarsanız daha iyi anlasılır olur bence. Hatta acıklama bile yapmak zorunda değilsiniz.

Biz alt komşumuzla paylaştık yani ev sahibimizle. Onlar 80 yaşında insanlar sadece robot süpürge için lazımdı eşim gitti bağlantısını kurdu geldi. Hatta parasını bölüşelim dediler. Ne gerek var dedik biz de.
Ancak sizin durumda vermezdim. Kotalıymış bize ancak yetiyor der geçerdim.

Tabi ki de vermeyin. Ne diye geciştirip duruyorsunuz ya hakkinizi savunmak ayip mi? İşin suça bulaşma boyutu bir yana, ki bu cok onemli, insan kendini enayi gibi hisseder. Ben niye parasini ödediğim seyi paylasayim. Az yesin de internet baglatsin madem

Kesinlikle vermeyin çok tehlikeli. Bizden de komşu torunu için istedi. Hatta telefonuna işletmeye çalıştı ama vermedik açık açık kamu personeli olduğumuzu ve sıkıntıya girecegimizi söyledik. İp fln istedik korktu kacti. Belki tüm cihazların ip adresi korkutur

Evet normal görüyorlar verme işini resmen saflık işte benim eşimde de var

Ben vermem ne malum by lock indirecek belki. Al başına belayı

4 daire oturuyoruz 3 dairede Wi-Fi var, olmayan komşum geldi benden istedi telefondaki paket yetmiyor dedi bende kotalı dedim bize anca yetiyor dedim evde çocuğu oyun oynucak işte internetten onun için de istiyormuş lafta bağlat geç yani demi bu devirde bağlatmayan mı kaldı

Abartiyorsunuz .

Şifreyi bilmiyoruz ilk başlatırken ayarlamışlar deyin bence

Kesinlikle vermeyin.
Sınırlı olduğunu size anca yettiğini söyleyin. Eşinizin üzerine atın, ne iş yapıyorsa işle ilgili kullanıyor, yasak diyin.
Ne saçma. İnsanlar bedava mezar bulsa girecek.
Mobil veri de yok mu telefonlarında İnternetsiz telefon mu kalmış. Var da yetmiyorsa bir zahmet bağlatsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…