- 8 Ağustos 2020
- 311
- 616
- 27
-
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
İyi ki sizi dinlemişiz, veterinerden 10 dk oldu çıktık. Karnından ısırık almış. Hava dolmasından karnı gaz yapmış. Şu an son durum biliç kapalı. İğneler vuruldu, serum takıldı. İyi size yazmışım. Veteriner diğer ihyimalleri söyleyince eşim bekleyelim demişti. Mesajınızı okur okumaz geldik. İnşallah iyi haberlerini alırız.Çok çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inş kötü bir şeyi yoktur
İyi ki sizi dinlemişiz, veterinerden 10 dk oldu çıktık. Karnından ısırık almış. Hava dolmasından karnı gaz yapmış. Şu an son durum biliç kapalı. İğneler vuruldu, serum takıldı. İyi size yazmışım. Veteriner diğer ihyimalleri söyleyince eşim bekleyelim demişti. Mesajınızı okur okumaz geldik. İnşallah iyi haberlerini alırız.
Ayrıca sakındığımız göze çöp hesabı, o kadar üzgünüz ki. Normalde çişini, kakasını yapar eve alırdık. Ben evde değidim, oğlum çok ağladı, bende... Çünkü arka tarafa kaçmış, yetişememiş. Dışarıda da işimiz vardı, brni almaya gelmişlerdi. Sonrası saat 13.00 den 18. 00 e kadar ancak döndük. Aradık yok, bulamadık. Oğlum brnden izin aldı yan binanın bahçesine girdi, inatla bulacağım dedi. Normalde kızım dese uçan kızımız baygın buldu. Eve aldığımızda bşraz iyi gibi olsada maalesef yolda bilinç gitti sanırım. Serum için kolundan damar açtılar ya ne ağladı kuzum. Gözlerini faltaşı gibi açtı. İnşallah iyi olur da gözümden ayırmam, ayırmayız. (bu mesajı yazmıştım hata verdi)Ahhh köpek mi saldırmış kıyamam kuzuya ya
Dua edeceğim inş iyi haberler alırsınız, ayet-el kürsi okuyun bol bol çabucak iyileşsin inş
Canımm, melek olmuş. Şu an ağlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden... Ahhh nasıl yaa, gece bizimlenyatıyorduAhhh köpek mi saldırmış kıyamam kuzuya ya
Dua edeceğim inş iyi haberler alırsınız, ayet-el kürsi okuyun bol bol çabucak iyileşsin inş
Canımm, melek olmuş. Şu an ağlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden... Ahhh nasıl yaa, gece bizimlenyatıyordu
Hala şokuz, başımız ağrıyor. Çok sağ olun. Sadece tuvalete çıkarıyorduk ama anladık ki hata yapmışız. Tekirdi kızımız, pek bir asiydi. Nasıl yanıyor içimiz. Kapıda 3 yavrumuz daha var, kardeş. Bizim kızımız dışarıdab gelio girmişti hayatımıza. Eve bir evlat sığdırır mıyım, acısını hafifletir mi? Kapıdakileri de almıştım eve kızım varken ama onlar çok korkuyorlardı evde, panik yapıp duvara tırmanıyorlardı, kapıya kaçıyorlardı. Benim kızım sskin, terbiyeli idiBaşınız sağolsun çok üzüldüm
Ev hayvanlarını çıkarmamak lazım işte, sokaktakiler gibi alışkın değiller, kaçamıyorlar, cidden çok üzüldüm....
başınız sagolsunHala şokuz, başımız ağrıyor. Çok sağ olun. Sadece tuvalete çıkarıyorduk ama anladık ki hata yapmışız. Tekirdi kızımız, pek bir asiydi. Nasıl yanıyor içimiz. Kapıda 3 yavrumuz daha var, kardeş. Bizim kızımız dışarıdab gelio girmişti hayatımıza. Eve bir evlat sığdırır mıyım, acısını hafifletir mi? Kapıdakileri de almıştım eve kızım varken ama onlar çok korkuyorlardı evde, panik yapıp duvara tırmanıyorlardı, kapıya kaçıyorlardı. Benim kızım sskin, terbiyeli idi
Çok yazdım, biraz dağınık oldu kusuruma bakma lütfen.
Çok teşekkür ederim.başınız sagolsun
Hala şokuz, başımız ağrıyor. Çok sağ olun. Sadece tuvalete çıkarıyorduk ama anladık ki hata yapmışız. Tekirdi kızımız, pek bir asiydi. Nasıl yanıyor içimiz. Kapıda 3 yavrumuz daha var, kardeş. Bizim kızımız dışarıdab gelio girmişti hayatımıza. Eve bir evlat sığdırır mıyım, acısını hafifletir mi? Kapıdakileri de almıştım eve kızım varken ama onlar çok korkuyorlardı evde, panik yapıp duvara tırmanıyorlardı, kapıya kaçıyorlardı. Benim kızım sskin, terbiyeli idi
Çok yazdım, biraz dağınık oldu kusuruma bakma lütfen.
Kum kabı almıştık, kum araşırıyorduk. Çok üzgünüm. Havalar bozuyotr diye, dışarıya göndermeyecektik. Keşkeler kaldı geriye. Kesinlikle istiyoruz bir can eve.Evde yaşayan bir hayvanı kaybetmek çok zor, biraz zaman verin kendinize, sonra elbette yeni bir cana açın yuvanızı, onlarla hayat çok güzel. Ama bu kez bir kum kabı edinin, dışarı çıkarmayın.
Kum kabı almıştık, kum araşırıyorduk. Çok üzgünüm. Havalar bozuyotr diye, dışarıya göndermeyecektik. Keşkeler kaldı geriye. Kesinlikle istiyoruz bir can eve.
Çok teşekkür ederim. Hemen not alıyorum.Temizmama diye bir site var, onların micho marka kedi kumunu kullanıyorum hem fiyatı hem kalitesi çok iyi, tavsiye ederim
Birçok kişi maddiyattan bahsetmiş.
Ne kadar olur bir kedinin aylık masrafı ? Maddi olarak durumumuz iyi ama bilsek iyi olur.Aylık 300-400’ü geçmez diye tahmin ediyordum.
Bizde Mir Mir pudra kokulu kum aliyoruz kedim oyle seviyor ki onu bazen baska markalar aldik denemek amacli asla yapmadi illaki Mir Mir istiyor onada bir bakin istersenizÇok teşekkür ederim. Hemen not alıyorum.