apartman temizliği

Aden98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
70
25
88
26
merhaba binam 3 katlı ben üst kattayım 4 daire var aile binası ama ben yabancıyım bina temizliğini kendileri yapıyor benim de yapmamı istediler ama ben herkes kendi kapısının önünü temizlese de olur aslında demiştim çünkü binaya ayakkabı ile girmiyoruz ve fazla pislikte olmuyor yeni evliyim ve buraya taşınırken böyle bir şeyden hiç bahsetmemişlerdi her neyse kabul etmediler yerine temizlik yapması için birini bul dediler ben de buldum kadın ayda bir geliyor 300 tl ücret veriyorum deterjanı vs benden helali hoş olsun çevremdekiler çok fazla ücret veriyosun dediler fiyatlardan haberim yok sizce normal mi fazla mı

Bize apartman temizliği için haftada 1 ayda 4 kere toplam temizliğe kadın geliyor aylık 1000 TL veriyoruz haftada bir 250 TL ye denk geliyor deterjanda bizden.

300 az bile biz iki yıl önce aylık daire başı (6 daire var) 50 TL veriyorduk. Detarjani ayrı alıyorduk.

Kaç saat temizliyor? 1 saate 300 normal. Daha fazlaysa çok az

Herkes kendi kapısının önünü temizleme olayını doğru bulmuyorum ben eskiden normal apartmanda otururken evimiz 1.kattı en alt katta bizdik neyse ilk zamanlar herkes kendi kapısının önünü temizlesin dediler yaptılar yukarı katlar yukarıdan gelen bütün pislikleri 1.katta bırakıp gidiyordu onlar kendi kapılarının önünü 2 kova ile temizlerken 1.katlar belki 5 kova su kullanıyordu annem ve kapı komşu böyle olmaz dedi ilk başta karşı çıktılar bizi ilgilendirmez biz kullanmıyoruz siz yukarıya ucarak mı çıkıyorsunuz dediler hayır asıl yukarı kata çıkmayan bizleriz ama biz kabul ediyoruz yukarı katları temizlemeyi neyse en sonunda annemgilin dediği oldu her hafta bir kişi temizlik yaptı kadınla anlaştılar sadece 1 kişi kendi yapıyordu o zamanlar silme yoktu yıkanıyordu zaten bir sıranın gelmesi en az 2 ayı buluyordu.

Verdiginiz ücret az bile aylık 300 TL .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…