Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
komşu komşunun külüne muhtaçdırr cnmmm
odaa seni çok sevmiş demekkiiii
komşu komşunun külüne muhtaçdırr cnmmm
odaa seni çok sevmiş demekkiiii
ben karşı komşumdan değil ama üst kat komşumdan çok şikayetçiyim, beni ağlattı bugün.....
üst katın tuvaleti aktı bizim tuvalete.....6 aydır yaptıracağım diye oyaladı beni..ilk önce siz yaptırın dedi..ev sahibi de onlar yaptırmalı dedi...ev sahibi avukat....ben de kapattım kapısını kullanmıyorum...ama misafirim gelecek bayramdan sonra....herkeste banyodaki tuvaleti kullanamıyor, samimi olduğumuz biri değil, öyle olsa hiç çekinmem...ben de sinirden ağladım..gerçi kimsenin birşey diyeceği yok ama niye bu insanlar bu kadar sahte ya...ben birşeyi söz verdim mi hemen tutuyorum, başkaları niye bu kadar saygısız....bir kere bile ne oldu bile demedi...karşılaşıyoruz.....ayıp günah ya..kendi acaba bir dakika oturur muydu bu evde?
benımde alt komsum cok saygısız kavgacı yanı tambır çirkef en ufak bir sesde küt küt vurur yukarıya ama kendisi gece yarısı bebegıne nınnı dınletır sonses nedemısler ev alma komsu al allahım iyilerle karşılaştırsın böyleleriyle ugrasmak gercekten zor
Valla zor. Sende dişini göster canım...İyiyie iyi kötüye kötü olcan böyle durumlarda...
Aman canım ya öyleleride var valla.Geçmiş olsun. Bizimde öyle sorun olmuştu tuvalatler tıkandı ben yeni evliydim. 2.5 aylık deli oldum. Eve taşıcak diye 4 gün oturdum o halde kimse ilgilenmedi desem yeri. İnsanlar bir garip olmuş. Karşı komuşumda fazla ilgili abartı. Oda kötü. Herşey istiyor. Market oldum....
bundan önceki oturduğum binada üst komşumdan şikayetciydim karı koca ahraslardı ne konuşabiliyorlar ne duyabiliyorlarr sadece çocukları konuşabiliyordu kadınn her gece gece yarısı demeden halılar örtüler paspaslar sofra besleri çatır çatır çırpıyordu ilk başlarda sesimi çıkarmadım ama sabrımı sorladı artık birgün gece 00:30 suları halı çırpıyor bu bende sıplayarak halıyı tuttum çektim iiki kadın da düşmedid haa ama nassı sinirlendim sonra kapıya geldii halımı ver diyee artık sabrım taşmıştı kadın ahras ama asıma ne gelirse sayıyorumm ama bu kadarda olmaski ramasanda sahurda bilee halı çırpıyordu artık bi siteye taşındım burdaa kimse ne halı çırpıyor nede başka bişi çok rahatım allahtan ayy biras usun oldu ama ne yapayımm