Apartman bosluguna bakan mutfak

tibettem

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
440
238
Mutfak apartman havalandırma boşluğuna bakıyor cam değişecek pimapen olacak ön tarafa doğru mutfak tezgahı dönecek ve ben bu manzarayı görmek istemiyorum kadinlar kulübünün güzel hanımları hadi bir destek bana

Apartman boşluğunu görmek istemiyorsunuz değil mi ? Yorucu bir süreç olacak ama değecek buna emin olun ışık alan ferah bir mutfağınız olacak mis gibi yenilenmiş

Apartman boşluğunu görmek istemiyorsunuz değil mi ? Yorucu bir süreç olacak ama değecek buna emin olun ışık alan ferah bir mutfağınız olacak mis gibi yenilenmiş
Evet o kısmi görmek istemiyorum çünkü amerikan mutfağa çevrilecek,salonda o manzara cam yerine aynamı olsa diye düşünmüyor değilim yada yada yada işte orda kalıyorum..

Güzel dilekleriniz için sagolun

Ön tarafa doğru mutfak tezgahı nasıl dönecek? Nokta koymadığınız için cümleleri anlayamıyorum

Cam kaplama folyoları var ya onlardan kullanabilirsiniz guzel vitray desenliler falan oluyo bildiğim kadarıyla.

Mutfağı yaptiracaksiniz ve sanirim tezgah L seklinde olacak. Oraya da acik renk bir stor perde yaptirin hic açmasanız da beyaz/krem renkte bir perde daha ferah bir görüntü olusturacaktir. Hatta eger butceniz el veriyorsa tavana kartonpiyer seklinde mini spotlardan da yaptırabilirsiniz hem daha aydınlık bir görüntü olur hem de mutfağınıza farkli bir hava katar. Pencerenin yanindaki duvara dolap yaptiracaksaniz da canlı renkler kullanirsiniz. Inşallah içinize sinen bir mutfak olsun

Tasarımı değiştirtebilirsiniz ya da o cama manzara resmi vitray gibi şeyler yaptırabilirsiniz. Cam filmi gibi yapıştırılanları var artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…