Apandisit sorunu yaşayan oldu mu?

Safra kesesi de olabilir gidip pankreas ve safra kesesine baktırmak gerek. İhmal etme, ufak bir ilaç tedavisi ile iyileşebilecekken ameliyat olmak zorunda kalma. Daha gençsindir, şimdilik almaya gerek yok çünkü.

Hayır, hayır, şiddetli ağrı olmak zorunda değil.
Zaman zaman hortlayan bir ağrım vardı, en sonunda bir doktor acaba olabilir mi diye şüphelendi ve ameliyat oldum. Siz doktora görünün, şiddetli değil, önemli değil diye düşünmeyin.

Buradan teşhis koymak imkansız Gobek fıtığı da olabilir anlattığıniz şey. Apandisit nasıl birşey hiçbir fikrim yok. Geçmiş olsun ...

Bazen yumurtlama döneminde de aynı şekilde ağrı yaşanabiliyor arada bende yaşıyorum ki siz zaten ilaç kullanıyormuşsunuz ben o yüzden olduğunu düşünüyorum. Ama çok rahatsız ederse ihmal etmeyin tabi

Eşim yurtdisindaydi 5 ay sonra gorecektim ilk defa, karnim ağrıya ağrıya tüm gün temizlik yaptim, gece oldu uyudum sabah uyandim alisveris oncesi arkadasimla yemek yiyecektim, sonra eve gelip yemek yapacaktim, yemek yedik (hala karnim agriyor), arkadasim "yeter ulan doktora götürüyorum seni" dedi gittim patlamak üzereymiş, esim istanbula inmisti, yasadigimiz yere uçak bileti bulamadi o gece otobuse binip ertesi sabah gelecekti ama beni o gece apar topar ameliyata aldilar.
Yani patlayinca nasil oluyor bilmiyorum ama daha patlamadiginda öyle ölürsünüz dayanamazsınız değil, yada benim canım cok kiymetli mi degil bilemedim, ben kaldır indir temizlik yaptim
Kişiden kişiye değişir, benim tüm karnim ağrıyordu, ama apandisit yani bagirsagin kör ucu normalde sağa kıvrık olurmuş benimki sola kıvrıktı, benim ameliyat deliklerim tam gobek deligim hizasında üstüste 3 adet, yani sağda degil.

Geçen gün sporda ani bir harekette bulunduğum sırada felaket bir ağrı saplandı, o an patladı falan zannettim. Eve gelene kadar yasadigim o acıyı tarif edemem. Sonra geçti tabii

Aaa hep sağda bilirdim ben. Şaşırdım. Ama geçmiş olsun çok şükür ağrım azaldı. Takipteyim

Geçen gün sporda ani bir harekette bulunduğum sırada felaket bir ağrı saplandı, o an patladı falan zannettim. Eve gelene kadar yasadigim o acıyı tarif edemem. Sonra geçti tabii
Benim uykumda başlamıştı. Ani hareket etmedim ama bilemedim cevap için teşekkür ederim

Yarın sabah doktor randevum var. Ona da soracağım yumurtam büyüsün de ağrı çekerim razıyım

Dikkatli bir doktor elle muayenede bile anlayabilir.esimde karin agrisi, apandisit diye kostur kostur gittik bobrekte tas cikmisti.
Siz mutlaka bir doktora gosterin

Benim agrim gece baslamişti ben umursamayip uyumustum ama gece ara ara batmalarla uyanmistim sabah yine agrim vardi. Sonra hastaneye gitmistik zaten.

İlla asiri siddetli dayanilmaz bir agri beklemeyin benimki de dayanilmaz degildi hastanrye gittigimde muayenelerde ve testlerde bile anlamakta zorlandilar.
Yani buradan şu varsa apandist şu yoksa degildir diyemeyiz.

Baska bir uyenin yazdigi ziplayinca batma yapar seklinde muayeneyi bana da uyguladi doktor ama ziplayinca ekstra batma olmuyordu olmuyordu mesela bende.
Neticede apandisttim ve ameliyat oldum. Zor gecmedi ama doktora gidin mutlaka belirtiler ve agri boyutu herkeste tam olarak ayni olmuyor.

Evet haklısınız. Aslında bunun tek tip bir belirtiyle alakalı olmadığını görmek için sordum. Herkesin tecrübesini görmek için. Çok teşekkür ederim herkese. Size de inşaAllah değildir. Yine de önlemimi alacağım.

Anlattığınız ağrı apandisit gibi. Bende ameliyat oldum. 3 gün çektim ağrısını. Hafta sonuna denk gelmişti.acilde pek ilgilenmediler. Pazartesi doktora gittiğimde muayenede birşey çıkmadı ultrasonda görülmedi doktorum akrabamızdı daha sonra ultrasonda farklı bir başlıkla baktılar ve apandisit çıktı ameliyat oldum daha başlangıçmıştı. Yani apandisit acısından durulmaz diye bir şey yok. Eğer patlarsa acısından durulmaz

Çok geçmiş olsun. Ağrım bugün azaldı. İnşaAllah geçici birşeydir. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Bir anda spora başladınmı mekik gibi mesela
merhaba biraz geç olmuş ama benim sağ tarafım ağrıyor uzun süredir olmuyordu ama çok hareket ettiğimde ve ağır spor yaptığımda ağrı oluyor dün baya plank squat falan yaptım bir sorun olur mu ya da neye sebep oluyor

Evet bir anda yapılan spor hamlaşmisken yapılan spor ağrı verir tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…