- 9 Ekim 2014
- 124
- 26
- 53
- 35
- Konu Sahibi huzurgerek
evet pekı o yönetmelıktekı yazı ne anlama gelıyorOkulunu ara sor en iyisi sağlıklı bilgiyi oradan alırsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet pekı o yönetmelıktekı yazı ne anlama gelıyorOkulunu ara sor en iyisi sağlıklı bilgiyi oradan alırsın.
Belirlene sürede bitirilmesse okul azami süre aşılmıssa ögrenci bitirmek istediği okulunu harç parası ödeyerek devam edecek ben öyle anladım 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmezsen katkı payı ödenecek yani.bunu buluyorum ben
(2) Ön lisans ve lisans düzeyinde öğrenim yapan öğrencilere bu öğrenimlerini tamamlamak için tanınan azami süreler iki yıllık
ön lisans programları için dört; dört yıllık lisans programları için yedi; Eczacılık Fakültesi için dokuz yıldır. Öğrenimini azami süreler
içerisinde başarı ile tamamlayarak mezun olamayanların, ilgili döneme ait öğrenci katkı payını veya öğrenim ücretlerini ödemek
koşulu ile öğrenimlerine devam için kayıt yaptırmaları gerekir. Bu durumda olanların, ders ve sınavlara katılma hariç, öğrencilere
tanınan diğer haklardan yararlandırılmadan öğrencilik statüleri devam eder.
pekı eger benım azamı surem bıtmısse ben bahar donemın katkı parasını odeyım ders alsam ve gıtmesen yano derslerden kalsam AÖF ıcın kayıt zamanı da ögrencı belgesını alsam kaydımı yaptırsam nasıl olurBelirlene sürede bitirilmesse okul azami süre aşılmıssa ögrenci bitirmek istediği okulunu harç parası ödeyerek devam edecek ben öyle anladım 2 yıllık bölümü 4 yılda bitirmezsen katkı payı ödenecek yani.
Olur niye olmasın.Örgün eğitime devam etme gibi zorunluluk yok kayıtlı öğrenci olman gerek sadece.pekı eger benım azamı surem bıtmısse ben bahar donemın katkı parasını odeyım ders alsam ve gıtmesen yano derslerden kalsam AÖF ıcın kayıt zamanı da ögrencı belgesını alsam kaydımı yaptırsam nasıl olur
aynen benım aklıma o gelır mantık bakımından bu sefer sure uzamıs olur dıye dusunuyorum ögrencı belgesını alıp AÖF kayıt yaptırdıktan sonra aktıf ogrencı oluncada oradan gıder kaydımı sıldırrım ben bahar donemı ıcın katkıyı odeyıp ders alma ısını yapmazsam guz donemınınkını yaparsam gecmı kalmıs olurum senceOlur niye olmasın.Örgün eğitime devam etme gibi zorunluluk yok kayıtlı öğrenci olman gerek sadece.
Bahar dönemi yap,güz dönemi geç kalabilirsiniz bu seferde aöf kayıt tarihi sorun olur.aynen benım aklıma o gelır mantık bakımından bu sefer sure uzamıs olur dıye dusunuyorum ögrencı belgesını alıp AÖF kayıt yaptırdıktan sonra aktıf ogrencı oluncada oradan gıder kaydımı sıldırrım ben bahar donemı ıcın katkıyı odeyıp ders alma ısını yapmazsam guz donemınınkını yaparsam gecmı kalmıs olurum sence
tamam ben ögrencı ıslerınden onula ılgılı bı bılgı alayım sonrada bahar donemı ıle ılgılı katkıyı yatırırımBahar dönemi yap,güz dönemi geç kalabilirsiniz bu seferde aöf kayıt tarihi sorun olur.
Tamam canım,ağustos dan sonrada aöf kayıtları başlar takip edersin siteyi zaten.tamam ben ögrencı ıslerınden onula ılgılı bı bılgı alayım sonrada bahar donemı ıle ılgılı katkıyı yatırırım
bakıyorum onu o kalay zatende onemlı olan benım unıversıtedekı sorun zatenTamam canım,ağustos dan sonrada aöf kayıtları başlar takip edersin siteyi zaten.
ben bugun gorustum ogrencı ıslerı ıle bana okuyoır gorunuyorsun dedı aktıf mıs ogrencılıgım ben dedım aöf basvuru yapacagım onun ıcın ogrencı belgesı alacagım dedım oda bana ben ogrencımız ama 2 yıldır okula gelmıyor dıye bır belge verırım dedı onunla kayıt yaptıra bılırmısımTamam canım,ağustos dan sonrada aöf kayıtları başlar takip edersin siteyi zaten.
ben orada pek bırsey bulamadımaöf kayıtlar eylül ve ekim aylarında oluyor, 2. üniversiteden yolu ile sınavsız olarak kayıt olabilirsniz.
bilşgi için www.fotokopion.com blog bölümünü incele istersen
Para yatırmadığınız için zaten kaydınız donmuş oluyor.Kızlar bana acil yardım edermisiniz ben 2 yıldır büroya fln uğrami yorum sadece ilk yil sinava girmistim kaydım noldu şimdi en önemlisi kaydını silmek istiyorum bana bi borç fln cikarirlarmi
Para yatırmadığınız için zaten kaydınız donmuş oluyor.