- 28 Ocak 2009
- 33.811
- 55.298
- 1.123
- Konu Sahibi huzurgerek
-
Uzaktan eğitim için ygs sınavına girmeniz gerekiyor,kitap yok elektronik kitap yüklüyorlar,vize sınavları internet üzerinden final sınavları üniversitenin kampüsünde yapılıyor,örneğin Erzurum'da da aöf var vize sınavları net üzerinden yapıldığı için birçok kişi uzaktan eğitim sanıyor fakat uzaktan değil açık öğretim fakültesi oluyor.Uzaktan eğitim olanlar zaten yazıyor parantez içinde.arada cok puan var yauzaktan egıtım nasıl oluyor acık ogretımden ne farkı var
İşletme okuyorum ben aöf den,örgüne devam etmemenizin bir zararı olduğunu düşünmüyorum ben,aöf büroları hafta sonu kapalı hafta içi açık sadece sınav zamanları hafta sonu açık oluyor.aöf benım ıcın daha ıyı sız ne okuyorsunuz yada okudunuz ben kamu da calısmak ıstedıgım ıcın kamu yonetımını cok ıstıyorum ıns 2. unıversıte olarak olur benım kafama takılan benım orgun ogretım olaraka kazandıgım unıversıtede kaydım duruyor ama gıtmıyorm bu sorun olur mu yanı sadece kaydım var ınternet cok bakıyorum bununla ılgılı ama pek bırsey bulamadım aöf bürosunuda gıdemedım en kısa zamanda gıdecegım
ben aöf bürosuyla gorustum kaydım oldugu ıcın seneye kayıt yaptıracagım sınava gırmeden kaydım aktıf hale geldıkten sonra da birinci üniversitede kı kaydımı sıldıre bılırmısım yanı bırıncı unıversıteyı bıtırmek gıbı zorunlulugum yok mu s cnmİşletme okuyorum ben aöf den,örgüne devam etmemenizin bir zararı olduğunu düşünmüyorum ben,aöf büroları hafta sonu kapalı hafta içi açık sadece sınav zamanları hafta sonu açık oluyor.
benım ögrencılık surem bıtmıs olabılır mıİşletme okuyorum ben aöf den,örgüne devam etmemenizin bir zararı olduğunu düşünmüyorum ben,aöf büroları hafta sonu kapalı hafta içi açık sadece sınav zamanları hafta sonu açık oluyor.
Kayıtlı görünüyorsan zannetmiyorum,ne zaman kayıt oldun okul numaranda okulun web sitesinden girip bakabilirsin öğrenci yerinden ama bildiğim kadarı ile bitmez.benım ögrencılık surem bıtmıs olabılır mı
2010 da sısteme gırıyorum ama azamı okul suresı dıye bırsey var mısKayıtlı görünüyorsan zannetmiyorum,ne zaman kayıt oldun okul numaranda okulun web sitesinden girip bakabilirsin öğrenci yerinden ama bildiğim kadarı ile bitmez.
Zannetmiyorum pek sorun olacağını aslında sadece öğrenci belgesi Alman gerek okuldan öyle biliyorum.sisteme giriyorsan hala kayıtlı öğrenci gözüküyorsun demek ki.2010 da sısteme gırıyorum ama azamı okul suresı dıye bırsey var mıs
peki öğrencı belgesının gecerlılık suresı ne oluyor pazartesı ögrencı ıslerını arayacagımZannetmiyorum pek sorun olacağını aslında sadece öğrenci belgesi Alman gerek okuldan öyle biliyorum.sisteme giriyorsan hala kayıtlı öğrenci gözüküyorsun demek ki.
Kayıt zamanı al istersen kimi yerde 15 gün geçerli olur kimi yerde 1 ay geçerli olur kimi yerde 7 gün önce alınan belgeyi bile kabul etmezler.peki öğrencı belgesının gecerlılık suresı ne oluyor pazartesı ögrencı ıslerını arayacagım
bana arkadasım azamı ogrenım suresınden bahsettı bende uzuldum bakalım pazartesı bı arayacagım oyle bırsey var mı dıye ıns yoktur da kaydımı yaptırırırmKayıt zamanı al istersen kimi yerde 15 gün geçerli olur kimi yerde 1 ay geçerli olur kimi yerde 7 gün önce alınan belgeyi bile kabul etmezler.
2010 girişlisin bölümün kaç yıllık azami süre henüz kabul edilmedi diye biliyorum eğer kabul edilmişse 2 yıllık bölümlerin azami süresi 4 yıl lisans da 7 yıl ama kabul edildi mi bilmiyorum fazla bilgi çıkmıyor.bana arkadasım azamı ogrenım suresınden bahsettı bende uzuldum bakalım pazartesı bı arayacagım oyle bırsey var mı dıye ıns yoktur da kaydımı yaptırırırm
önlisans2010 girişlisin bölümün kaç yıllık azami süre henüz kabul edilmedi diye biliyorum eğer kabul edilmişse 2 yıllık bölümlerin azami süresi 4 yıl lisans da 7 yıl ama kabul edildi mi bilmiyorum fazla bilgi çıkmıyor.
2010 girişlisin bölümün kaç yıllık azami süre henüz kabul edilmedi diye biliyorum eğer kabul edilmişse 2 yıllık bölümlerin azami süresi 4 yıl lisans da 7 yıl ama kabul edildi mi bilmiyorum fazla bilgi çıkmıyor.[/QUOTEsısteme gırınce sınıf 2. sınıf gorunuyor altında yoplam yıl 5 yazıyor ne anlama gelıyor kı bu okulun yonetmelıgıne baktım ben 4 yıl dıyor
Dediğim gibi aZami süre kabul edildimi bilmiyorum önlisanın azami süresi 4 yıl olacak diyorlar fazla bilgi çıkmıyor.5 yazıyorsa 5 yılda bitirmen gerekiyor demekki ama YÖK'ün belirlediği 4 yıl normalde.önlisans
bunu buluyorum ben2010 girişlisin bölümün kaç yıllık azami süre henüz kabul edilmedi diye biliyorum eğer kabul edilmişse 2 yıllık bölümlerin azami süresi 4 yıl lisans da 7 yıl ama kabul edildi mi bilmiyorum fazla bilgi çıkmıyor.
bu konuyu benım detaylı ogrenmem gerekırDediğim gibi aZami süre kabul edildimi bilmiyorum önlisanın azami süresi 4 yıl olacak diyorlar fazla bilgi çıkmıyor.5 yazıyorsa 5 yılda bitirmen gerekiyor demekki ama YÖK'ün belirlediği 4 yıl normalde.
Okulunu ara sor en iyisi sağlıklı bilgiyi oradan alırsın.bu konuyu benım detaylı ogrenmem gerekır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?