AÖF YARDIM

arada cok puan var ya uzaktan egıtım nasıl oluyor acık ogretımden ne farkı var
Uzaktan eğitim için ygs sınavına girmeniz gerekiyor,kitap yok elektronik kitap yüklüyorlar,vize sınavları internet üzerinden final sınavları üniversitenin kampüsünde yapılıyor,örneğin Erzurum'da da aöf var vize sınavları net üzerinden yapıldığı için birçok kişi uzaktan eğitim sanıyor fakat uzaktan değil açık öğretim fakültesi oluyor.Uzaktan eğitim olanlar zaten yazıyor parantez içinde.

aöf benım ıcın daha ıyı sız ne okuyorsunuz yada okudunuz ben kamu da calısmak ıstedıgım ıcın kamu yonetımını cok ıstıyorum ıns 2. unıversıte olarak olur benım kafama takılan benım orgun ogretım olaraka kazandıgım unıversıtede kaydım duruyor ama gıtmıyorm bu sorun olur mu yanı sadece kaydım var ınternet cok bakıyorum bununla ılgılı ama pek bırsey bulamadım aöf bürosunuda gıdemedım en kısa zamanda gıdecegım

İşletme okuyorum ben aöf den,örgüne devam etmemenizin bir zararı olduğunu düşünmüyorum ben,aöf büroları hafta sonu kapalı hafta içi açık sadece sınav zamanları hafta sonu açık oluyor.

İşletme okuyorum ben aöf den,örgüne devam etmemenizin bir zararı olduğunu düşünmüyorum ben,aöf büroları hafta sonu kapalı hafta içi açık sadece sınav zamanları hafta sonu açık oluyor.
ben aöf bürosuyla gorustum kaydım oldugu ıcın seneye kayıt yaptıracagım sınava gırmeden kaydım aktıf hale geldıkten sonra da birinci üniversitede kı kaydımı sıldıre bılırmısım yanı bırıncı unıversıteyı bıtırmek gıbı zorunlulugum yok mu s cnm
senın sayende bu konuda bılgılendım allah razı olsun senden

benım ögrencılık surem bıtmıs olabılır mı

benım ögrencılık surem bıtmıs olabılır mı
Kayıtlı görünüyorsan zannetmiyorum,ne zaman kayıt oldun okul numaranda okulun web sitesinden girip bakabilirsin öğrenci yerinden ama bildiğim kadarı ile bitmez.

2010 da sısteme gırıyorum ama azamı okul suresı dıye bırsey var mıs
Zannetmiyorum pek sorun olacağını aslında sadece öğrenci belgesi Alman gerek okuldan öyle biliyorum.sisteme giriyorsan hala kayıtlı öğrenci gözüküyorsun demek ki.

Zannetmiyorum pek sorun olacağını aslında sadece öğrenci belgesi Alman gerek okuldan öyle biliyorum.sisteme giriyorsan hala kayıtlı öğrenci gözüküyorsun demek ki.
peki öğrencı belgesının gecerlılık suresı ne oluyor pazartesı ögrencı ıslerını arayacagım

peki öğrencı belgesının gecerlılık suresı ne oluyor pazartesı ögrencı ıslerını arayacagım
Kayıt zamanı al istersen kimi yerde 15 gün geçerli olur kimi yerde 1 ay geçerli olur kimi yerde 7 gün önce alınan belgeyi bile kabul etmezler.

Kayıt zamanı al istersen kimi yerde 15 gün geçerli olur kimi yerde 1 ay geçerli olur kimi yerde 7 gün önce alınan belgeyi bile kabul etmezler.
bana arkadasım azamı ogrenım suresınden bahsettı bende uzuldum bakalım pazartesı bı arayacagım oyle bırsey var mı dıye ıns yoktur da kaydımı yaptırırırm

bana arkadasım azamı ogrenım suresınden bahsettı bende uzuldum bakalım pazartesı bı arayacagım oyle bırsey var mı dıye ıns yoktur da kaydımı yaptırırırm
2010 girişlisin bölümün kaç yıllık azami süre henüz kabul edilmedi diye biliyorum eğer kabul edilmişse 2 yıllık bölümlerin azami süresi 4 yıl lisans da 7 yıl ama kabul edildi mi bilmiyorum fazla bilgi çıkmıyor.

Dediğim gibi aZami süre kabul edildimi bilmiyorum önlisanın azami süresi 4 yıl olacak diyorlar fazla bilgi çıkmıyor.5 yazıyorsa 5 yılda bitirmen gerekiyor demekki ama YÖK'ün belirlediği 4 yıl normalde.

bunu buluyorum ben
(2) Ön lisans ve lisans düzeyinde öğrenim yapan öğrencilere bu öğrenimlerini tamamlamak için tanınan azami süreler iki yıllık
ön lisans programları için dört; dört yıllık lisans programları için yedi; Eczacılık Fakültesi için dokuz yıldır. Öğrenimini azami süreler
içerisinde başarı ile tamamlayarak mezun olamayanların, ilgili döneme ait öğrenci katkı payını veya öğrenim ücretlerini ödemek
koşulu ile öğrenimlerine devam için kayıt yaptırmaları gerekir. Bu durumda olanların, ders ve sınavlara katılma hariç, öğrencilere
tanınan diğer haklardan yararlandırılmadan öğrencilik statüleri devam eder.

Dediğim gibi aZami süre kabul edildimi bilmiyorum önlisanın azami süresi 4 yıl olacak diyorlar fazla bilgi çıkmıyor.5 yazıyorsa 5 yılda bitirmen gerekiyor demekki ama YÖK'ün belirlediği 4 yıl normalde.
bu konuyu benım detaylı ogrenmem gerekır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…