- 28 Ocak 2009
- 33.811
- 55.298
- 1.123
- Konu Sahibi huzurgerek
-
Evet lisans mezunu olarak girersiniz zaten okulunuz bitince siz isteseniz de lise mezunu olarak giremiyorsunuz yönetmenlik gereği.lıse mezunu olarak o zaman gırmemek gerk kalmaz degıl mı lısans mezunu olunca lısans olarak gırerım dogru anladım dımı
bnım unıde onlısans olarak kydım var oda promlem degıl dımı bırde kyıt ıcın gereklı evraklara bktım da ögrencı belgesının aslının aynısı lazım mı s ya onuda unıden almm gerekırEvet lisans mezunu olarak girersiniz zaten okulunuz bitince siz isteseniz de lise mezunu olarak giremiyorsunuz yönetmenlik gereği.
Olmaz,yine dediğim gibi lisans mezunu olur iseniz KPSS sınavına lisans mezunu olarak girersiniz evet okuldan alacaksınız.bnım unıde onlısans olarak kydım var oda promlem degıl dımı bırde kyıt ıcın gereklı evraklara bktım da ögrencı belgesının aslının aynısı lazım mı s ya onuda unıden almm gerekır
sagol canm tesekkur edrımOlmaz,yine dediğim gibi lisans mezunu olur iseniz KPSS sınavına lisans mezunu olarak girersiniz evet okuldan alacaksınız.
canım 2. üniyi okurken 1. bıtırmek sartmıEvet lisans mezunu olarak girersiniz zaten okulunuz bitince siz isteseniz de lise mezunu olarak giremiyorsunuz yönetmenlik gereği.
Kayıtlı olman yeterli diye biliyorum öğrenci gözükmen gerek.canım 2. üniyi okurken 1. bıtırmek sartmı
ben o bolumu okumak ıstemıyorum zaten sadece kaydım var o kadar Kamu yönetımını ıstıyorumKayıtlı olman yeterli diye biliyorum öğrenci gözükmen gerek.
Evet o bölümlerinde okuyabiliyorsunuz ama aynı üniversitede iki ayrı bölüm okunmaz,eğer 2 aöf okumak istiyorsanız 1 si Anadolu Üniversitesi aöf olacak diğerinde İstanbul aöf yada Erzurum Atatürk aöf olacak.ben o bolumu okumak ıstemıyorum zaten sadece kaydım var o kadar Kamu yönetımını ıstıyorum
ben bı yazı okudum Anadolu Üniversitesinde İşletme ve İKTİSAT bölümlerinini okuya bılıyormusuz sızın bununla ılgılı bı bılgınız var mı
iktisat fakültesinin bölümlerinden biri kamu yonetımı mıEvet o bölümlerinde okuyabiliyorsunuz ama aynı üniversitede iki ayrı bölüm okunmaz,eğer 2 aöf okumak istiyorsanız 1 si Anadolu Üniversitesi aöf olacak diğerinde İstanbul aöf yada Erzurum Atatürk aöf olacak.
Evet iktisatın içine giriyor,aöf fakültesine nasıl gideceksiniz.Büroya mı gideceksiniz,Eskişehir'de mi yaşıyorsunuz.Ahu_Nur hanım buldum iktisat fakultesının bölumlerınden bırı kamu yonetımı hafta ıcı Acık Ögretım Fakultesıne gıdecegım oraylada konusup bılgı alacagım
Araştırdım bırazda kendı bolumlerınde İlk 10 a gırenlere davetıye gonderıyorlarmıs mezunıyet töreninebirde aöf kep törenlerı oluyor mu dıye baktım ama olmuyormus :S sanırım ya
Oluyor ama derece lazım.Araştırdım bırazda kendı bolumlerınde İlk 10 a gırenlere davetıye gonderıyorlarmıs mezunıyet törenine
evet öyleymıs oda zor gıbı sanırım cunkı bazı bolumlerde kontenjan sınırlaması yok kac kısının arasından ılk 10 a gırmen gerekıyorOluyor ama derece lazım.
Bu yıl bütün bölümlere kontenjan geldi aöf bölümlerine o yüzden puanlar yükseldi,geçen yıl aöf adalet 191 le alırken bu yıl 291 çıktı.evet öyleymıs oda zor gıbı sanırım cunkı bazı bolumlerde kontenjan sınırlaması yok kac kısının arasından ılk 10 a gırmen gerekıyor
arada cok puan var yaBu yıl bütün bölümlere kontenjan geldi aöf bölümlerine o yüzden puanlar yükseldi,geçen yıl aöf adalet 191 le alırken bu yıl 291 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?