AÖF YARDIM

lıse mezunu olarak o zaman gırmemek gerk kalmaz degıl mı lısans mezunu olunca lısans olarak gırerım dogru anladım dımı
Evet lisans mezunu olarak girersiniz zaten okulunuz bitince siz isteseniz de lise mezunu olarak giremiyorsunuz yönetmenlik gereği.

o problem degıl zaten lısan mezunu olayım da bı yeterkı benım unı de kaydım onlısans olarak ama lısans aöf de okuyabılırım dımı cok ıstıyorum bu bolumu

Evet lisans mezunu olarak girersiniz zaten okulunuz bitince siz isteseniz de lise mezunu olarak giremiyorsunuz yönetmenlik gereği.
bnım unıde onlısans olarak kydım var oda promlem degıl dımı bırde kyıt ıcın gereklı evraklara bktım da ögrencı belgesının aslının aynısı lazım mı s ya onuda unıden almm gerekır

Olmaz,yine dediğim gibi lisans mezunu olur iseniz KPSS sınavına lisans mezunu olarak girersiniz evet okuldan alacaksınız.

Kayıtlı olman yeterli diye biliyorum öğrenci gözükmen gerek.
ben o bolumu okumak ıstemıyorum zaten sadece kaydım var o kadar Kamu yönetımını ıstıyorum
ben bı yazı okudum Anadolu Üniversitesinde İşletme ve İKTİSAT bölümlerinini okuya bılıyormusuz sızın bununla ılgılı bı bılgınız var mı

Evet o bölümlerinde okuyabiliyorsunuz ama aynı üniversitede iki ayrı bölüm okunmaz,eğer 2 aöf okumak istiyorsanız 1 si Anadolu Üniversitesi aöf olacak diğerinde İstanbul aöf yada Erzurum Atatürk aöf olacak.

benım kaydım bu üniversitede degıl aynı unı olmuyor ama kamu yonetımı ıcın tekrar sınava gırmem gerekıyor o zaman dımı

iktisat fakültesinin bölümlerinden biri kamu yonetımı mı
arastırıyorum ama bırsey bulamadım

Ahu_Nur hanım buldum iktisat fakultesının bölumlerınden bırı kamu yonetımı hafta ıcı Acık Ögretım Fakultesıne gıdecegım oraylada konusup bılgı alacagım

Ahu_Nur hanım buldum iktisat fakultesının bölumlerınden bırı kamu yonetımı hafta ıcı Acık Ögretım Fakultesıne gıdecegım oraylada konusup bılgı alacagım
Evet iktisatın içine giriyor,aöf fakültesine nasıl gideceksiniz.Büroya mı gideceksiniz,Eskişehir'de mi yaşıyorsunuz.

bürosuna gıdecegım oradan da bılgı alacagım
bana cok yardımcı oldun tesekkur ederım ben aöf ıle ılgılı bırsey bılmıyordum

evet öyleymıs oda zor gıbı sanırım cunkı bazı bolumlerde kontenjan sınırlaması yok kac kısının arasından ılk 10 a gırmen gerekıyor
Bu yıl bütün bölümlere kontenjan geldi aöf bölümlerine o yüzden puanlar yükseldi,geçen yıl aöf adalet 191 le alırken bu yıl 291 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…