• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÖF YARDIM

huzurgerek

Simdi, cati katinda inziva vakti..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.489
1.162
168
Kızlar ben ygs ye girdim. Ama puanım çok yüksek değil aöf'den devam etmek istedim ilk tercihleri kaçırdım. Şimdi bakıyorum sitelere ama nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olur musunuz?
Bir de aöf adalet seçmek istiyorum bilginiz var mı ?

Kızlar ben ygs ye girdim. Ama puanım çok yüksek değil aöf'den devam etmek istedim ilk tercihleri kaçırdım. Şimdi bakıyorum sitelere ama nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olur musunuz?
Sizin puanınız kaç Anadolu üniv aöf adalet puanı 291 küsür oldu bu sene.

ÖSYM NİN DUYURULAR BÖLÜMÜNDEN TAKİP DEBİLİRSİNİZ.18İNDE EK KONTENJAN İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYO.140 VE ÜZERİ HERKES BAŞVURABİLİYOR YANLIZ BU YIL TABAN PUANLAR EPEY YÜKSEK.18İNDE BAŞVURU ÜCRETİ 10 TL Yİ ZİRAAT YADA HALK BANKASINA YATIRIP BAŞVURUNUZU YAPABİLİYORSUNUZ.

ÖSYM NİN DUYURULAR BÖLÜMÜNDEN TAKİP DEBİLİRSİNİZ.18İNDE EK KONTENJAN İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYO.140 VE ÜZERİ HERKES BAŞVURABİLİYOR YANLIZ BU YIL TABAN PUANLAR EPEY YÜKSEK.18İNDE BAŞVURU ÜCRETİ 10 TL Yİ ZİRAAT YADA HALK BANKASINA YATIRIP BAŞVURUNUZU YAPABİLİYORSUNUZ.

teşekkür ederim puanım 178:KK43:

bende aöf ıstıyorum kac puan gerekıyor bunun ıcın
Hangi bölümü istediğinize bağlı,3 üniversitede aöf var,Anadolu Üniversitesi,İstanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi,400 puan olanda var,200 küsür olanda var.

Hangi bölümü istediğinize bağlı,3 üniversitede aöf var,Anadolu Üniversitesi,İstanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi,400 puan olanda var,200 küsür olanda var.
kamu yonetımı yada sosyal hızmetler ıstıyorum ortalama puanları nedır bırde kamu yonetımın kontenjanı 2500 meselan taban puanı 250 olsa ama 2500 kısı dolmasa taban puanları dusuyormu yanı 200 puan alan kısıyı alırlarmı

kamu yonetımı yada sosyal hızmetler ıstıyorum ortalama puanları nedır bırde kamu yonetımın kontenjanı 2500 meselan taban puanı 250 olsa ama 2500 kısı dolmasa taban puanları dusuyormu yanı 200 puan alan kısıyı alırlarmı
Anadolu Üniversitesi 2 yıllık sosyal hizmetler puanı 237 küsür ama 2 yıllık sosyal hizmetlerin ataması yok ya örgünden lisansa tamamlayacaksınız yada aöf Erzurum'dan sosyolojiye tamamlayacaksınız.Anadolu Üniversitesi kamu yönetimi bölümü 244 küsür.

Erzurum Atatürk Üniversitesi 2 yıllık sosyal hizmetler 296 küsür,yine dediğim gibi 2 yıllık sosyal hizmetlerin ataması yok,Erzurum aöf 4 yıllık sosyal hizmetlerin puanı 316 küsür 4 yıllık sosyal hizmetlerin ataması var,
Bu yıl aöf puanları düşmedi ,yerleşmeyen bir sürü kişi var.

Peki siz lise mezunumusunuz,eğer daha önce üniversite okumuş iseniz o zaman ygs sınavına girmenize gerek yok,aöf 2. Üniversite kapsamında okuyabilirsiniz sadece 4 yıllık sosyal hizmetler için ygs girmeniz gerek diye biliyorum.

lise mezunuyum bı ünide kaydım var ama kammu da calısmak ıstedıgım ıcın suan kı bolummun kamuda alımı hıc yok ozelde var ben ozelde calısmak ıstemıyorum kamu yonetımı ıstıyorum Anadolu unı kamu yonetımı lısans mı

lise mezunuyum bı ünide kaydım var ama kammu da calısmak ıstedıgım ıcın suan kı bolummun kamuda alımı hıc yok ozelde var ben ozelde calısmak ıstemıyorum kamu yonetımı ıstıyorum Anadolu unı kamu yonetımı lısans mı
Evet lisans o zaman ygs girmenize gerek yok,2. Üniversite olarak okuyabilirsiniz kayıdınız duruyor ise üniversitede.

pekı nasıl kayıt yaptıracagım bı anlatırmısınız
Anadolu üniversitesinin web sitesini takip edeceksin canım,kayıt tarihlerini açıklıyorlar Ağustos - Eylül gibi başlar.Önce internet üzerinden oluyor daha sonra büroya gidiyorsun gerekli evraklar birlikte onuda kayıt zamanı açıklarlar ne istediklerini.:KK54:

Anadolu üniversitesinin web sitesini takip edeceksin canım,kayıt tarihlerini açıklıyorlar Ağustos - Eylül gibi başlar.Önce internet üzerinden oluyor daha sonra büroya gidiyorsun gerekli evraklar birlikte onuda kayıt zamanı açıklarlar ne istediklerini
onu takıp edrım ben lısede meslek lısesı mezunuyum 2 üniversite kapsamında hangı bolum okudugumun bı anlamı olur mu sızce

Anadolu üniversitesinin web sitesini takip edeceksin canım,kayıt tarihlerini açıklıyorlar Ağustos - Eylül gibi başlar.Önce internet üzerinden oluyor daha sonra büroya gidiyorsun gerekli evraklar birlikte onuda kayıt zamanı açıklarlar ne istediklerini.:KK54:
onu takıp edrım ben lısede meslek lısesı mezunuyum 2 üniversite kapsamında hangı bolum okudugumun bı anlamı olur mu sızce

Yok canım olmaz.Sadece okulunuz bittiğinde KPSS ye lise mezunu olarak giremezsiniz.

Back