- 18 Haziran 2016
- 45
- 45
- Konu Sahibi Kusolurgidersin
Merhaba arkadaşlar. Siz nasıl ders çalışıyorsunuz. Ders çalışma programınız nasıl? Ben konu anlatımlı videolar bulamıyorum e kampüs haricinde önerebileceğiniz şeyler var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen. Coook bol vakti ve ezberi süper olanlar okuyabilir izin veriyorum. :)) Son sınıfa geldim ama ara veriyorum. Kafam sakinlediginde bitiririm artık. Hangi bölüme geçiş yaptınız?Kesinlikle bu bölümü tavsiye etmiyorum son sınıfa kadar geldim ama nasıl geldim bı ben bilirim bide Allah . Çalışma isteğimi okuma hevesimi sömürdü bu bölüm en sonunda ikinci üniversite seysiyle başka bölüme geçiş yaptım ugrasamicam daha fazla .
İki yıldır çok zorlaştı özellikle geçen yıl. Konunun genelinden ziyade aşırı ayrinti, kıyıda köşede kalmış isim, yazar vs soruyorlar. Şu önemsiz diye gecemiyorsun. Bir bakmışsın oradan gelmiş. İçinizi karartmak istemezdim ancak hüsrana ugramayin. Coook çalışın. Şimdiden başlayıp sürekli tekrar edin.ben ara verdim fakat tekrar baslamak istiyorum su an snerelerden cikiyo sorular ve hangi kaynaklara calisiyosunuz
Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik canımAynen. Coook bol vakti ve ezberi süper olanlar okuyabilir izin veriyorum. :)) Son sınıfa geldim ama ara veriyorum. Kafam sakinlediginde bitiririm artık. Hangi bölüme geçiş yaptınız?
Son seneye gelmissiniz aslında. Ama hak veriyorum. Çalışıp çalışıp da emeğinin karşılığını alamayınca insan çok kötü oluyor.Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik canım
Sona geldim tabi ama lafta sona geldim 3 tane veremedigm dersim var daha 3.sinifin 2.donem derslerini alamadım alttan derslerim yüzünden daha o dersler var bide son sınıfın dersleri . Anadolu üniversitesi hiç tavsiye etmiyorum bu üniversitenin acikogretimini hiç artık iyice cozuttular... En iyisi Atatürk Üniversitesi .Son seneye gelmissiniz aslında. Ama hak veriyorum. Çalışıp çalışıp da emeğinin karşılığını alamayınca insan çok kötü oluyor.
Hayırlısı olsun.
Evet abarttilar. Eşim de çok emek sarfetti benimle. Çocuklarla ilgilenmek olsun, sınav taşımacılığı olsun. İkinci üniversite desem düşer bayılır herhalde.Sona geldim tabi ama lafta sona geldim 3 tane veremedigm dersim var daha 3.sinifin 2.donem derslerini alamadım alttan derslerim yüzünden daha o dersler var bide son sınıfın dersleri . Anadolu üniversitesi hiç tavsiye etmiyorum bu üniversitenin acikogretimini hiç artık iyice cozuttular... En iyisi Atatürk Üniversitesi .
Bence zaman bitmeden bı an önce kendinize bu iyiliği yapın ..Evet abarttilar. Eşim de çok emek sarfetti benimle. Çocuklarla ilgilenmek olsun, sınav taşımacılığı olsun. İkinci üniversite desem düşer bayılır herhalde.
Zaten birine başlayınca diğeri bitecek değil ikiside aynı anda devam edecekBence zaman bitmeden bı an önce kendinize bu iyiliği yapın ..
ben resminii cekip gonderebilirim.ben kutuphaneden buldum.Mehmet Kaplan'ın Şiir Tahlilleri 2 kitabını sipariş verdim. Ben de çevremdeki kütüphanelerden bulamadım maalesef. Cahit Sıtkı'nın Otuz Beş Yaş şiirini düşünüyorum. Kitabım gelir gelmez hazırlayacağım. Bir kaç tane de internetten bulurum diye düşünüyorum..