AÖF Türk Dili ve Edebiyatı okuyanlar bakın hele! :)

Kusolurgidersin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
45
45
Merhaba arkadaşlar. Siz nasıl ders çalışıyorsunuz. Ders çalışma programınız nasıl? Ben konu anlatımlı videolar bulamıyorum e kampüs haricinde önerebileceğiniz şeyler var mı?

Ben ders kitaplarını unite unite okuyorum ve ardindan ünite sonu soruları cozuyorum. Daha sonra da yardimci kitaptan ayni sekilde uniteleri okuyup sorularini cozuyorum. En son sinavin bi oncesi cikmis sorulara bakiyorum bol bol.

Kesinlikle bu bölümü tavsiye etmiyorum son sınıfa kadar geldim ama nasıl geldim bı ben bilirim bide Allah . Çalışma isteğimi okuma hevesimi sömürdü bu bölüm en sonunda ikinci üniversite seysiyle başka bölüme geçiş yaptım ugrasamicam daha fazla .

Kesinlikle bu bölümü tavsiye etmiyorum son sınıfa kadar geldim ama nasıl geldim bı ben bilirim bide Allah . Çalışma isteğimi okuma hevesimi sömürdü bu bölüm en sonunda ikinci üniversite seysiyle başka bölüme geçiş yaptım ugrasamicam daha fazla .
Aynen. Coook bol vakti ve ezberi süper olanlar okuyabilir izin veriyorum. :)) Son sınıfa geldim ama ara veriyorum. Kafam sakinlediginde bitiririm artık. Hangi bölüme geçiş yaptınız?

ben ara verdim fakat tekrar baslamak istiyorum su an snerelerden cikiyo sorular ve hangi kaynaklara calisiyosunuz
İki yıldır çok zorlaştı özellikle geçen yıl. Konunun genelinden ziyade aşırı ayrinti, kıyıda köşede kalmış isim, yazar vs soruyorlar. Şu önemsiz diye gecemiyorsun. Bir bakmışsın oradan gelmiş. İçinizi karartmak istemezdim ancak hüsrana ugramayin. Coook çalışın. Şimdiden başlayıp sürekli tekrar edin.

Son seneye gelmissiniz aslında. Ama hak veriyorum. Çalışıp çalışıp da emeğinin karşılığını alamayınca insan çok kötü oluyor. :KK43:
Hayırlısı olsun.
Sona geldim tabi ama lafta sona geldim 3 tane veremedigm dersim var daha 3.sinifin 2.donem derslerini alamadım alttan derslerim yüzünden daha o dersler var bide son sınıfın dersleri . Anadolu üniversitesi hiç tavsiye etmiyorum bu üniversitenin acikogretimini hiç artık iyice cozuttular... En iyisi Atatürk Üniversitesi .

Sona geldim tabi ama lafta sona geldim 3 tane veremedigm dersim var daha 3.sinifin 2.donem derslerini alamadım alttan derslerim yüzünden daha o dersler var bide son sınıfın dersleri . Anadolu üniversitesi hiç tavsiye etmiyorum bu üniversitenin acikogretimini hiç artık iyice cozuttular... En iyisi Atatürk Üniversitesi .
Evet abarttilar. Eşim de çok emek sarfetti benimle. Çocuklarla ilgilenmek olsun, sınav taşımacılığı olsun. İkinci üniversite desem düşer bayılır herhalde. :KK70:

Mehmet Kaplan in Şiir Tahlilleri 2 kitabını bulmaya çalışalım güzel bi kaynak fazlasıyla yardımcı olur bence ama kitabı ben civarimda ki kutuphanelerden bulamadim

Mehmet Kaplan'ın Şiir Tahlilleri 2 kitabını sipariş verdim. Ben de çevremdeki kütüphanelerden bulamadım maalesef. Cahit Sıtkı'nın Otuz Beş Yaş şiirini düşünüyorum. Kitabım gelir gelmez hazırlayacağım. Bir kaç tane de internetten bulurum diye düşünüyorum..

Mehmet Kaplan'ın Şiir Tahlilleri 2 kitabını sipariş verdim. Ben de çevremdeki kütüphanelerden bulamadım maalesef. Cahit Sıtkı'nın Otuz Beş Yaş şiirini düşünüyorum. Kitabım gelir gelmez hazırlayacağım. Bir kaç tane de internetten bulurum diye düşünüyorum..
ben resminii cekip gonderebilirim.ben kutuphaneden buldum.

X