• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÖF Turk Dili ve Edebiyati okuyan yada okumak isteyen varmi?

Hayirlisi olsun simdiden başarılar dilerim.

Merhaba dizzy,
2. Unıversıte ıle ılgılı bır sey okudum. Sana sormak ıstedım. Galıba örgün egıtıme gecıs hakkı yok. Sen ne düşünüyorsun?
Aşağıya kopyalıyorum:

Yukarıdaki koşullarda açıköğretim programlarına kaydolan örgün öğretim öğrencileri veya mezunları, örgün öğretimden açıköğretime veya açıköğretim den örgün öğretime ders transferi veya kredi saydırma işlemi yaptıramaz.

Merhaba dizzy,
2. Unıversıte ıle ılgılı bır sey okudum. Sana sormak ıstedım. Galıba örgün egıtıme gecıs hakkı yok. Sen ne düşünüyorsun?
Aşağıya kopyalıyorum:

Yukarıdaki koşullarda açıköğretim programlarına kaydolan örgün öğretim öğrencileri veya mezunları, örgün öğretimden açıköğretime veya açıköğretim den örgün öğretime ders transferi veya kredi saydırma işlemi yaptıramaz.
Örgün öğretim öğrencileri zaten geçemez 2 örgün aynı anda okunmaz birisi aöf olacak birisi örgün olacak aynı anda üniv okunduğu için,2. Üniversitede ben de geçiş yok diye biliyorum çünkü sınavsız olduğu için.

Merhaba dizzy,
Aşağıya kopyalıyorum:

Merhaba AsiNaz
acıkcası pek bir bilgim yok bu konuda. çünkü benimki 2. üniversite kapsamında değildi ben 2.ye sınava girdim. o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

yeni başladım. osmanlıca öğrenmek isitoyrdum. ayrıca edebi yönümüde kuvvetlendirmek istiyorum. benimde üç çocuğum var. akşam onları uyuttuktan sonar bir unite bitirmeye çalışıyorum. umarım vizelere kadar hepsini bitirebilirim. kolay bir şey yok hayatta. zorluk çekmek her işin fıtratında var. o sebepten zorluğunu filan düşünmeyin. yapabildiğiniz yere kadar. bırakmadan kararlı şekilde ilerleyin. sonu güzel olur inşallah diye hayal edin.

yeni başladım. osmanlıca öğrenmek isitoyrdum. ayrıca edebi yönümüde kuvvetlendirmek istiyorum. benimde üç çocuğum var. akşam onları uyuttuktan sonar bir unite bitirmeye çalışıyorum. umarım vizelere kadar hepsini bitirebilirim. kolay bir şey yok hayatta. zorluk çekmek her işin fıtratında var. o sebepten zorluğunu filan düşünmeyin. yapabildiğiniz yere kadar. bırakmadan kararlı şekilde ilerleyin. sonu güzel olur inşallah diye hayal edin.

Tebrik ederim sızı :))

bnde bu bölümü okumak istiyorm ygs ye hazrlanıyorm ama pek bilgim yok üstelik evliyim 1 yasnda kızım var ancak kızım uyuduktan sonra çalısabiliyorum :( umarım sonu güzel olur..

Back