- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- 168
- Konu Sahibi Celisuenis
-
çok sağolasın canım ama onu çalışacak vaktim olmayacağına eminim....umarım birinin işine yarar tekrar tsk ederim....
çok sağolasın canım ama onu çalışacak vaktim olmayacağına eminim....umarım birinin işine yarar tekrar tsk ederim....
canım artık okurken de alabiliyormuşuz....
benim en yakın ark mezun olddu şuan formasyon alıyo...darısı bize....
bende seneye alcam inş....
Canım arkadaşın hangi üniversiteden alıyo illaki AÖF den mi almak zorundayız acabacanım artık okurken de alabiliyormuşuz....
benim en yakın ark mezun olddu şuan formasyon alıyo...darısı bize....
bende seneye alcam inş....
sadece 2. dönemden eski türk edebiyatı söz sanatları dersim kaldı çok stres yapma düzenli olarak hergün bir saat falan 1 ünite oku rahat gecersin ilk yıl kolay yani :)geçen sene hangi dersleri bıraktın....
bende evliyim 2 çocuğum var zorluyo valla...
edb zor sanırım...bazen psikoloji mi olsaydı diye düşünüyorum...
amasya üniversitesi....Canım arkadaşın hangi üniversiteden alıyo illaki AÖF den mi almak zorundayız acaba
ilk yıl geçtim 2. deyim zaten 1inde osmanlıca diğerinde eski türk edb kaldı....bu sene çalışcam bakalım artıksadece 2. dönemden eski türk edebiyatı söz sanatları dersim kaldı çok stres yapma düzenli olarak hergün bir saat falan 1 ünite oku rahat gecersin ilk yıl kolay yani :)
valla arkadaşında umudu yoktu son 2 gün internetten yayınlamışlar açık var diye gitti şükür şuan okuyo aralıkta bitecek hayırlısıyla....sonra kpss....onunda 2 çocuğu var iyi kalktı altıundan....ya canım ben biraz araştırdım da nette öncelikli olarak eskişehirden alınacaktır yazıyordu ondan sordum :)
çok sevindim arkadaşın adına inşallah bizde bitirip formasyonda alırızvalla arkadaşında umudu yoktu son 2 gün internetten yayınlamışlar açık var diye gitti şükür şuan okuyo aralıkta bitecek hayırlısıyla....sonra kpss....onunda 2 çocuğu var iyi kalktı altıundan....
Selam kızlar ben su an istanbul uni. Edebiyat fakültesinde okuyorum bu bölümü uzaktan eğitim şeklinde ama ilk sene AÖF den başlamıştim. 1. Seneyi tamamladıktan sonra uzaktan eğitime yatay geçiş yaptım. Şu an 4. Sınıfim. 3 senenin ortalaması 80 geldi. Benimki biraz inat oldu eşime önce oku dedi tamam deyip başladım bölüme sonra Osmanlıca kursuna gittim orada bir arkadaş bahsetti istanbula yatay geçiş yapabileceğimi eşime bahsettigimde çok alay etti çünkü 80 ortalama istiyordu. Azmettim 4.00 ortalama getirdim ama 2. Olarak girebildim. 1.nin öss puanı benden yüksek olduğu için neyse gereksiz detay :) şu kadarını söyleyeyim AÖF istanbulun yanında hiç bisimis 2. Sınıf ortalaması berbattı ilkine göre neyseki 3 te toparladım. Bu arada eşim hala mezun Olcan da nolacak diplomalı işsiz olacaksın diyordu ta ki formasyon okurken de not ortalamasına göre verilene kadar şimdi seneye kpss kursuna yazdiririz seni diyor. Eee kendisi özel sektörde olupta benim devlete sırtımi dayama ihtimalim çıkınca çark etti. Neyse bana da iyi oldu onun ket vurma çabalari sayesinde biraz da hırs yapıp iyi bi ortalama yaptım. Artık bundan sonrası kısmet. Kısmet öteye koy yokMuş. Bu arada AÖF e başladığımda kızım 2 yaşındaydı artık 5 yaşında Anaokulunda daha rahatım bu anlamda. Benimki azimli bi sıçanin hikayesi. Azimli olun kızlar kendimizden başka kimsenin bize faydası yok.
Azmıne hayran kaldım, tebrik ederim :))
Teşekkür ederim inşallah bu azmi bu sene de devam ettirebilirim. Hem okul hem formasyon dersleri hem ev es çocuk en zoru bu sene olacak ve ben artık yoruldugumu hissediyorum cidden
Vardır diye tahmin ediyorum. Yalnız bizim bölüm uzaktan eğitimde kaldırıldı. Sanırım seneye son mezunlarını verecek. Ilk bölümünüz ne bilmiyorum ama en güzelini yapmışsınız şuanki aklım olsa ben de bekarken yapardım sizin yaptığınızı ben turizm okudum ama esim bu sektörde calismama razi olmadı evde de oturmak zor geldi. Sil baştan başladım lisansa. Bir yandan da iyi oldu. Turizm çok yoğun ve yorucu bir sektör belirsiz çalışma saatleri derken eve gel bi de ev işi çocuk çok daha zor. Her şerde bir hayır işte
Ne güzel işte hayalinizi gerçekleştirmek için bir fırsat çıkmış karşınıza. Hayirlisi olsun umarım keyifle okursunuz. Ben su geçen 3 senede hiçbir şey için geç olmadığını anladım. Biraz Osmanlıca ya asinaysaniz 1.sınıfta zorlanmazsiniz ama 2.sınıf Osmanlıca gramer zor gerçekten İSMEK falan ücretsiz kurslar acıyor Osmanlıca için tavsiye ederim çok faydalı olmuştu kendi adima
İnşallah bakalım
Evet, ısmek e 2 yıl gıttım ben
Gerçi öğrendiklerımın cogunu unuttum ama olsun, hatırlarım :)
Hayirlisi olsun simdiden başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?