AÖF Turk Dili ve Edebiyati okuyan yada okumak isteyen varmi?

Celisuenis

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
1.431
20
643
Fransa
Ben bu bolumu okumak istiyorum ama zormu çok acaba? Okuyanlar varmi arkadaslar? Edebiyati çok sevmem aslinda ama birazda mecbur gibiyim. Yani baska tercihim yok. Acaba okuyan arkadaslar yardimci olabilirmi?

merhaba ben aöf 1 sınıfım
aslında sorunu 2. ve 3. sınıflar cevaplasa seni daha memnun eder ama ben şunu söliyimki evet zor
bu zorluk aöf olmasından mı kaynaklanır bilmiyorum ama bayağı emek istiyo bence istekliysen bölümü seç

mrb canım ben 3. sınıfım ilk 1-2 yıl güzel geçti kredili sisteme geçtik şuan bırakmanın eşiğindeyim çok zor ama çok seviyorsan oku. 3. sınıf olmasaydım 1 gün bile bu bölümü okumazdım

tesekkurler canim çok sagol bilgiler için. Ben edebiyati hiç sevmem iraz mecbur kaldigi saniyordum ama zaten onu degil ilahiyati seçtim. Baalim yerlestirilirsem insallah :)

Ben türk dili ve edb. okuyorum çokk güzel bir bölüm gerçekten zevkle okuyorum tam da benlik ama benim sorunum bu üniversiteyi bitirince elimizde pek bir imkan yok sadece bitirmiş olucaz çoookk çalışıp kpss den 90 küsrlerde puan alınabilirse hariç tabiii oda benim içinn hayalll ( en azından geçiş yapayım işletmeye diyorum bu bir çok bölümden geçiş var bu bölümden yok en azından işime yarasaydıı okuduğumm bakalımm...

canım bende kaydımı yeni yaptırıcam aöf kolay değil biliyorsun öğrenim görmeden evde kendi kendine çalışıp sınavlara giriyorsun zor bir süreç ama güzel bir bölüm işe yaramayacağını bile söyleseler okumak istiyorum şahsen :)

mehtap bende bu bölümdeyim. dera çalışmak için arkadaş arıyorum ama bulamıyorum. suan birinci kitap bitmek üzere istiyorumki her an kapismali bir mucadele ile devam edebilecgim bir arkadasim olsun.

Arkadaşlar bende 2. sınıfım hem kamuda memurum hemde evliyim ona rağmen ilk yılım güzel geçti benim amacım ilerde formasyon almak. Zaten mezun olunca böyle bir hakkımız var :)

ben bu yıl 2. sınıfım ,
geçen yıl oğlum oldu tam bu zamanlar...hiç çalışamadım ona rağmen 2 dönemden 1er ders bıraktım osmanlıca eski türk edb....
git gide zorlaşır kanımca bu yıl daha planlı çalışıyorum....bakalım artık....eğer edb sevmiyorsan hiç bulaşma derim......

Arkadaşlar bende 2. sınıfım hem kamuda memurum hemde evliyim ona rağmen ilk yılım güzel geçti benim amacım ilerde formasyon almak. Zaten mezun olunca böyle bir hakkımız var :)
canım artık okurken de alabiliyormuşuz....
benim en yakın ark mezun olddu şuan formasyon alıyo...darısı bize....
bende seneye alcam inş....

geçen sene hangi dersleri bıraktın....
bende evliyim 2 çocuğum var zorluyo valla...
edb zor sanırım...bazen psikoloji mi olsaydı diye düşünüyorum...

Ben sevıyorum edebıyatı :)

Ben sevıyorum edebıyatı :)
bende ama ona rağmen bazen pes edecek gibi oluyorum....benim tamamen şartlardan....oğlum var 1 yaşında kızım var 3. sınıfa gidiyo birinin dersi ötekinin ayrı yemeği banyosu ev işi derken derse yorgun düşüyorum....
lisenin 2 yılını da dışarıdan bitirdim.....80den aşağı not almadım o da geometri....çok çalışırdım..... 4.69 diploma notuyla bitirdim .... hala hırslıyım ama şartlar zorluyo çok üzülüyorum istediğim gibi çalışamıyorum.... bazı dersler hariç kılpayı geçiyorum.

Haklısın, hem evlısın hem de 2 çocuğun var. Mutlaka zor oluyordur.
Eger cok zorlanıyorsan dondursaydın keşke
Osmanlıca gramer kıtabına ıhtıyacın var mı?

Haklısın, hem evlısın hem de 2 çocuğun var. Mutlaka zor oluyordur.
Eger cok zorlanıyorsan dondursaydın keşke
Osmanlıca gramer kıtabına ıhtıyacın var mı?
ne kitabı canım bu bürodan verdikleri mi soru bankası tarzındamı....şu özet olanlardamn murat yayınları aldım içime sinmedi en iyisi ders kitabı .....
valla hiç hatırlatma osmanlıcayı 1 den kaldım 2 yi geçtim gramerde ayvayı yedik .....en çok batı edb akımlar sevdim ilgimi çektim 70 üzeri aldım hep....gerisi sınırdan geçtim...

Kıtap bu
Elımde fazladan 1 tane var, hıc kullanılmamıs
Ihtıyacı olan bırıne gondermek ıstıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…