- Konu Sahibi Celisuenis
Ben bu bolumu okumak istiyorum ama zormu çok acaba? Okuyanlar varmi arkadaslar? Edebiyati çok sevmem aslinda ama birazda mecbur gibiyim. Yani baska tercihim yok. Acaba okuyan arkadaslar yardimci olabilirmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Cevabin icin cok tesekkur ederim. 1 yasinda kizim var benim icin Zor olcak ama olsun uni okumak hep hayalimdi. Fransa'da yasadigim icin bu firsati yakaladim ve insaallah degerlendirebikirim.(null)
. Cevabin icin cok tesekkur ederim. 1 yasinda kizim var benim icin Zor olcak ama olsun uni okumak hep hayalimdi. Fransa'da yasadigim icin bu firsati yakaladim ve insaallah degerlendirebikirim.
mrb canım ben 3. sınıfım ilk 1-2 yıl güzel geçti kredili sisteme geçtik şuan bırakmanın eşiğindeyim çok zor ama çok seviyorsan oku. 3. sınıf olmasaydım 1 gün bile bu bölümü okumazdım
Ben türk dili ve edb. okuyorum çokk güzel bir bölüm gerçekten zevkle okuyorum tam da benlik ama benim sorunum bu üniversiteyi bitirince elimizde pek bir imkan yok sadece bitirmiş olucaz çoookk çalışıp kpss den 90 küsrlerde puan alınabilirse hariç tabiii oda benim içinn hayalll ( en azından geçiş yapayım işletmeye diyorum bu bir çok bölümden geçiş var bu bölümden yok en azından işime yarasaydıı okuduğumm bakalımm...
mehtap bende bu bölümdeyim. dera çalışmak için arkadaş arıyorum ama bulamıyorum. suan birinci kitap bitmek üzere istiyorumki her an kapismali bir mucadele ile devam edebilecgim bir arkadasim olsun.Ben türk dili ve edb. okuyorum çokk güzel bir bölüm gerçekten zevkle okuyorum tam da benlik ama benim sorunum bu üniversiteyi bitirince elimizde pek bir imkan yok sadece bitirmiş olucaz çoookk çalışıp kpss den 90 küsrlerde puan alınabilirse hariç tabiii oda benim içinn hayalll ( en azından geçiş yapayım işletmeye diyorum bu bir çok bölümden geçiş var bu bölümden yok en azından işime yarasaydıı okuduğumm bakalımm...
canım artık okurken de alabiliyormuşuz....Arkadaşlar bende 2. sınıfım hem kamuda memurum hemde evliyim ona rağmen ilk yılım güzel geçti benim amacım ilerde formasyon almak. Zaten mezun olunca böyle bir hakkımız var :)
geçen sene hangi dersleri bıraktın....Arkadaşlar bende 2. sınıfım hem kamuda memurum hemde evliyim ona rağmen ilk yılım güzel geçti benim amacım ilerde formasyon almak. Zaten mezun olunca böyle bir hakkımız var :)
ben bu yıl 2. sınıfım ,
geçen yıl oğlum oldu tam bu zamanlar...hiç çalışamadım ona rağmen 2 dönemden 1er ders bıraktım osmanlıca eski türk edb....
git gide zorlaşır kanımca bu yıl daha planlı çalışıyorum....bakalım artık....eğer edb sevmiyorsan hiç bulaşma derim......
bende ama ona rağmen bazen pes edecek gibi oluyorum....benim tamamen şartlardan....oğlum var 1 yaşında kızım var 3. sınıfa gidiyo birinin dersi ötekinin ayrı yemeği banyosu ev işi derken derse yorgun düşüyorum....Ben sevıyorum edebıyatı :)
bende ama ona rağmen bazen pes edecek gibi oluyorum....benim tamamen şartlardan....oğlum var 1 yaşında kızım var 3. sınıfa gidiyo birinin dersi ötekinin ayrı yemeği banyosu ev işi derken derse yorgun düşüyorum....
lisenin 2 yılını da dışarıdan bitirdim.....80den aşağı not almadım o da geometri....çok çalışırdım..... 4.69 diploma notuyla bitirdim .... hala hırslıyım ama şartlar zorluyo çok üzülüyorum istediğim gibi çalışamıyorum.... bazı dersler hariç kılpayı geçiyorum.
ne kitabı canım bu bürodan verdikleri mi soru bankası tarzındamı....şu özet olanlardamn murat yayınları aldım içime sinmedi en iyisi ders kitabı .....Haklısın, hem evlısın hem de 2 çocuğun var. Mutlaka zor oluyordur.
Eger cok zorlanıyorsan dondursaydın keşke
Osmanlıca gramer kıtabına ıhtıyacın var mı?
ne kitabı canım bu bürodan verdikleri mi soru bankası tarzındamı....şu özet olanlardamn murat yayınları aldım içime sinmedi en iyisi ders kitabı .....
valla hiç hatırlatma osmanlıcayı 1 den kaldım 2 yi geçtim gramerde ayvayı yedik .....en çok batı edb akımlar sevdim ilgimi çektim 70 üzeri aldım hep....gerisi sınırdan geçtim...