selam canım sen çoktandır yoksun hayırdır:26:
ben murat yayınları çalışıyorum canım bir de nokta atış kitapçığı aldım
ben hiçbir yardımcı kitap bulamadım sen nasıl buldun :26:
bu arada sınava 1 gün kaldı rabbim hepimizin yardımcısı olsun inaşşaallah...
herkese başarılar...
Ya arkadaşlar zahmet olmassa bana detaylı olarak anlatır mısınız :26: bu bölüme nasıl girebiliriz, puanı nedir, ilk sayfalarda okudum kafam karıştı psikoloji eğitimi alabiliyormuşsun sonradan tam olarak nasıl oluyo o yani sonradan psikoloji eğitimi alıpta psikolog falan olabiliyor muyuz :26: tam olarak ne iş yapar, iş imkanları nelerdir?? anlatın ya bana kafam çok karıştı eğer kafama yatarsa bende bu bölümü yazarım :26:
Ya arkadaşlar zahmet olmassa bana detaylı olarak anlatır mısınız :26: bu bölüme nasıl girebiliriz, puanı nedir, ilk sayfalarda okudum kafam karıştı psikoloji eğitimi alabiliyormuşsun sonradan tam olarak nasıl oluyo o yani sonradan psikoloji eğitimi alıpta psikolog falan olabiliyor muyuz :26: tam olarak ne iş yapar, iş imkanları nelerdir?? anlatın ya bana kafam çok karıştı eğer kafama yatarsa bende bu bölümü yazarım :26:
mesajlar birden fazla yayınlanmış ee artık anlamayan olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?