aöf sonuçları bekleme topici

bende bakmıştım cvplarıma inkılap tarihi zaten tek derstim ona göre 28 netim var ama gözümle görmeden netleşmeyecek inş. bitiririmde işletmeye devam edecem ve 3. sınıf olacam bakalım halkla ilişkilerdi benim bölüm ve inş. mezunumdur.....:Saruboceq:

hadı saat 5olsun.hadı saatlerı ılerı alalım of ıkı saat daha var herkes sonucları yazıyor buraya tamam mı

27 eylül akşamı saat 17 den sonra açıklanması bekleniyo arkadaşlar

Haydaa bu da nerden çıktı şimdi yahu bu akşam beklerken ama 27 Eylül pazar geliyor kaydirigubbakcemile5 pazar açıklanmaz ki olursa 28 i olur. Ama inşallah bu akşam açıklanır sınıfta kalmak istemiyorum.

sınav sonuçları açıklancagı gün site hep kilitleniyordu bugün hiç öyle olmadı acaba açıklanmıcakmı diye de düşünüyorum

aynen bende öyle düşünüyorum.
siteyi de yenilemişler gerçi belki daha sağlamdır bu
ondan çökmüyordur

aa bugün mü açıklanıyo?

sitede ne kilitlenme var ne de sonuç demin önceki dönemler sonuçlarıma bakmısım kaldım sandım,ödüm koptuu

bugün açıklanmcak herhalde yaa:sinifsinif: bende sevgilimin sonuçlarına bakcam 10 dkdır beklyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…