aöf sonuçları bekleme topici

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
24
358
Diğer
arkadaşlar sonuçlar sizce ne zaman açıklanır bayramdan önce açıklanırmı yani bu hafta :hulya:
kimisi 25 inde açıklanır diyor :sm_confused: birde hanımlar bu aöf sitesinde sorular çıkmıyor hata var galiba yaaaa o kadar para veriyoruz sistemden yaralanamıyoruz offffffffffffff

eylül ayının sonu gibi 25 26 sı falan sanırım bende ogrensemde kurtulsam gectımmmı kaldımmı of ya kalıcam ama

bencede sonunu bulur açıklanması ama ben merak etmiyorum kalmışımdır kesin muhahahahahkaydirigubbakcemile2

açıklansın artık offf bu strese daynamıcam valla akannehirakannehir

inşallah hayırlısıyla acıklanır allah gönlümüze göre versın ınsallah notlarımızı. kızlar 3 uncu sınıf işletme olan var mı yada son yılı olan

ben vrım canım ,bugun acıklanıcak bayramdan once dıyorlardı ama acıklanmadı

25.de acıklanıcaktır buyuk ıhtımalle..

hemen acıklansa keske

çoğu sitede 27 eylül saat 15:00 den sonra yazıyo canlar.. bekleyemiyorum artık bi an önce açıklansın. birinden geçsem yetecek :gitme:

ben yıl sonu sonuçlarını çok meraketmiştim göbegim çatlamştı ama sonuç hüsran oldu
nedense şimdi hiç merak ta yok heycnlamıyorumda neden bilmm ama
umarım bu belirti geçtigimn belirtsidr :kedi:

ben yıl sonu sonuçlarını çok meraketmiştim göbegim çatlamştı ama sonuç hüsran oldu
nedense şimdi hiç merak ta yok heycnlamıyorumda neden bilmm ama
umarım bu belirti geçtigimn belirtsidr :kedi:
aynı duygu bende yasıyorum diğernde cok stres yasadım bi açıklansa diyee ama şimdi umruma deil geçik galiba bu sefer :uhm:

soruların hepsı gorunmuyor ben ıkı dersten butunlemeye gırdım ve ıkı dersınde cevap anahtarını aldım

cevap anahtarlarından sonuclarıma baktım cok sukur gececegım .. =))

en kısa zamandada aöf acıklayıp onaylarsa pek mutlu olacagım..

27 sı olmaz bence pazara gelıyor o gun 24 25 ıde cuma cumaları acıklanmıyormuydu genelde yanı en fazla 10 gun kaldı kaldıgımı ogrenmeye (((

Ya ben de 3 soruyla falan kalmış olabilirim baktığıma göre ama bakalım hayırlısı olsun herkese
Bir de bir şey soracağım sizin sınava girdiğiniz okullarda cevaplarınızı yazmanıza izin veriyorlar mı benim girdiğim hiç bir sınıfta öğretmenler izin vermedi de.

Son düzenleme:

Cnm benim girdiğim okuldada vermiyorlardı.bazı arkadaşlarım gizlice yazıp dışarı çıkarmışlar.

Bende cevaplarımı sınav giriş belgemin arkasına yazıvermiştim hemen. ızin felan almadım ki. Gerçi öğretmenlerde gördü en ön sıradaydım çünki. ızin almak gerektiğini bilmiyordum açıkçası. Benim arkadaşlarım hep alır cevapları. Bu sayede geçtim mi kaldım mı stresi çabuk geçiyor. Cevapları kontrol ettin mi tamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…