• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf sonuçları bekleme topici

Ben de bir şey soracam arkadaşlar. Benim puanım hesaplamama göre yani vizenin %30 u, bütünlemenin %70 i alınınca puanım 49,8 tutuyor. Bunu şimdi 50' ye tamamlarlar mı? Bu küsüratları nasıl hesaba katıyorlar bundan haberiniz var mı? Mesela 58,4 ise puan 58 diye mi geçiyorlar acaba. 58,5'den yukarısı da 59 diye mi geçiyor.

puanın 49,8 ise 50 ile geçmiş oluyorsun canım
ama 49,4 olsaydı 49 ile kalıyordun o şekilde hesaplama oluyor

Teşekkür ederim nisancığım ben de öyle düşünmüştüm, ınşallah geçeriz ya bir türlü açıklanamadı.

canım google dan anadolu üniversitesi sınav sonuçları olarak aradığından direkt sayfaya gidiyorsun tc kimlik nonu girerek bakabiliyorsun...genelde 3 haftada açıklanıyor ya bakalım hayırlısı..çok çalıştım emin olduğum 4 sorum yanlış çıktı moralim bozuldu akannehir

QUOTE]

canım yanlış anladın benı.ben nerden bakılacağını bılıyorumda hanı cok heyecanlıyım naısl sayfayı acıpta notlarıma bakacağım o heyecanla bılemıyorum demek ıstedım.ttalım yınede cok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

58,5 ve üzeri 59 a tamamlar 58,5 altı 58 de kalır sonuçlar inşallah yarın açıklanacak geçenki gibi yapmazlarsa ben bu sefer tedbirliyim mobil öğrenmeye kayıtlıyım kontürde bıraktım msj gelir diye hiç öyle nete girmek için uğraşmıcemkaydirigubbakcemile2

ayy inşalalh kızlar bende geçmişimdir ya çok istiyorum 3 olamayı alalhım nasip etmiştir inşallah hepimiz beklediğimiz sonuçları alırız

kızlar yarın mı acaba sonuclar yoksa pazartesı mı merak etmıyım dıyorum merak edıyorum

bır sıteden baktım yarın 17:00 da acıklanıyormus aöfyı aramıs sormus oyle yazıyodu

bır sıteden baktım yarın 17:00 da acıklanıyormus aöfyı aramıs sormus oyle yazıyodu

Ay hadi bakalım kaç akşamdır rüyalarıma giriyor zaten. Ama kalmışım görüyorum rüyamda.
Gerçi benim hayatımı etkileyecek bir sınav değil ama yine de merak ediyorum.

ben bakmıştım cevaplarıma mat. iktisat full üzerinize afiet 2. üni.m delikafadulden

ben bakmıştım cevaplarıma mat. iktisat full üzerinize afiet 2. üni.m delikafadulden

Maaşallah maaşallah :nazar:
bütün sorular mı full nasıl başarıyorsun. Vaktin olacak tabi çalışmak için yardımcı kitaplar da zaten çıkacak soruları veriyor. Çalışınca oluyor tabi.

sınav sonuçları açıklancagı gün site hep kilitleniyordu bugün hiç öyle olmadı acaba açıklanmıcakmı diye de düşünüyorum

cok heyecanla bekliyorum..
5 dersin 4 ünden geçiyorum diger derste de salladığım bir soru doğru cıkarsa geçiyorum cıkmazsa kıl payı kalıyorum inşallah geçerim 3 e:Saruboceq:

Back