- 26 Ağustos 2006
- 1.893
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi BenAskMelegi
off şuan şok durumundayım 3. sınıfı 3 dersle tekrarlıyorum zaten o ayrı bir sinir konusu neyse dersleri bitirdim baya zaman oldu tekrarlıcam sınavlara kadar yazılarınıza baktım sınav yerleri gelmiş demişsiniz bende aöfbüro sayfasından bakayım dedim alacagınız kitaplar bölümünede tıkladım Türk Vergi Sistemi - kitap,, Anayasa hukuku - kitap düzeltmesi yazıyoo yaa konularmı değişti napıcam ben şimdi ,, şubatta gittim büro bilgi değişikliklerim için yeni kimlik kartımıda aldım ozaman bişey demediler şimdi yeni soyadımla bi kimlik daha alıcam onu sınava dogru alırsın dedi kadın bende bi ara gidicektm off yeni kitabı alan varsa konuların değişmediğinii sölesiin noluurr(
AŞK MELEĞİ ben DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MYO MUHASEBE mezunuyum bizim makro ve mikro iktisat derslerimize RADİKAL gazatesinde ekonomi yazıları yazan bir hocamız giriyordu çok güzel ders anlatırdı hakkını verirdi ama sınavlarda çok zor sorardı ben geçemem bu hocadan diyordum ama takıntısız geçmiştim.aöf İKTİSAT sınavları nasıl bilmiyorum ama en azından arkadaki özetlere çalış arkadaki soru modellerine bak sıra sizdeleri oku inan yaparsın canım korkma...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...benneyaptımki
arkadaşlar aklıma takıldı ben 2. sınıfım ama final ısnavları ağırlıklı son konulardan mı çıkıyordu yoksa hepsinde aynı ağırlıktamı şaşırdım baştan çalışsam yetiştiremem sona çalışsam yanlışmı yapıyorum aklım karıştı cevaplarsanız sevirim