- 26 Ağustos 2006
- 1.893
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi BenAskMelegi
canım ben de çalıştıgım için henüz çalışmaya başlayamadım hepsinden kalıcam sanırsam korkuyorumm.
Kimliğimi aldım ben ama bandrol de mi gerekiyomuş ?
aynen canım eşim çalış dedikçe daha avr dyodum takvime baktımki bir ay var yok
şimdide hiç içimden gelmiyo çalışmak ama mecburum 6dersim var geçmem için şart bunlar allah yardımcımız olsun
anayasa hukuku idare hukuku uffffffffffffffff sizden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmm
saat 11de kahvaltımı yaptım bilg başına geçtim önümde kitaplar elim gitmiyor ya....gitsede okuğumu anlayamam ztn şuan :SS:Spufffff
ben de ders çalışmak sadece benim içimden gelmiyo sanıyodum demek siz de aynı durumdasınız ooohhh içim rahatladı yaa yarından tezi yok derse başlamalıyım
arkadaşlarsizin eşleriniz çalış diyorlarmış benimkide sınavlara 1 ay kala seni kampa sokacağım sana hiç bir iş yaptırmayacağım diyordu. Dün sınavlara 1 ay kaldı hayatım hadi sözünü tutta ben sadece ders çalışayım dedim. O da bana ne dese beğenirsiniz sanki oxfortta tıp fakültesindemi okuyorsun altı üstü açıköğretimde büro yönetimi ve sekreterlik okuyorsun dedi. :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
yeni kayıtmı biz3 yıllık olduğumuz içişn her sene bandrol yapıştırıyorlar ondan canım