• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöf sınavlarına çalışmak için ne kadar süre ayırıyorsunz ve çalışma programınız nasıl

hayallperestt

Kimse %100 masum değildir..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
1.742
34
113
32
Merhaba kızlar, ben bu sene uluslararası ilişkiler 3.sınıftan
başlayarak açıköğretim okuyacağım kayıt oldum, sınav tarihlerinden ne kadar önce
sınavlara çalışmaya başlamalıyım ve nasıl bir çalışma programı ayarlamalıyım
siz nasıl bir metod uyguladınız aöf ile ilgili bildiğiniz herşeyi anlatabildiğiniz kadarıyla
anlatırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, ben bu sene uluslararası ilişkiler 3.sınıftan
başlayarak açıköğretim okuyacağım kayıt oldum, sınav tarihlerinden ne kadar önce
sınavlara çalışmaya başlamalıyım ve nasıl bir çalışma programı ayarlamalıyım
siz nasıl bir metod uyguladınız aöf ile ilgili bildiğiniz herşeyi anlatabildiğiniz kadarıyla
anlatırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..
bende senin bölümünü okuyacağım cnm internetten kaydoldum ama henüz aöf gidip kaydımı olamadım yarın yaptırıcam kısmet olursa bu bölüme ben kitaplarımı alınca hemen derse başlamayı düşünüyorum kitap sayısına göre birderse bir saatimi ayırmayı düşünüyorum kitaplarımı alayım beraber program yapıp çalışırız cnm bu arada şimdi ne mezunusun hangi bölümden

bende senin bölümünü okuyacağım cnm internetten kaydoldum ama henüz aöf gidip kaydımı olamadım yarın yaptırıcam kısmet olursa bu bölüme ben kitaplarımı alınca hemen derse başlamayı düşünüyorum kitap sayısına göre birderse bir saatimi ayırmayı düşünüyorum kitaplarımı alayım beraber program yapıp çalışırız cnm bu arada şimdi ne mezunusun hangi bölümden

kızlarr bende sizddenım aynı bölüm okuyacagız desenıze:) beraber çalışalım tüyolar verelim.ben kitaplarımı aldım ama 2 tanesını eksık verdıler 15ınden sonra verceklermış.bu arada u.a.iktisad teorisi cok zor şimdiden söliyim:)

kesinlikle yardımcı kitaplardan çalışırım derim ben.okulun verdiği kitaplar inanılmaz gereksiz konu anlatımlarıyla çok sıkıyor resmen şevki kaçıyor insanın :S
ben bu yıl mezun oldum aöf den büte falan kalmadan.
yardımcı kitapların önce konu anlatımlarını okudum,ünite sorularını çözdüm,sonra e-öğrenme portalından ünite sorularını çözdüm ve geçmiş yılların sorularını.en düşük notum 68 en yüksek 93 tü.
bu arada sınavlara ortalama 1 ay önceden sabahlara kadar çalışarak hazırlandım.
başarılar hepinize şimdiden :34:

kızlarr bende sizddenım aynı bölüm okuyacagız desenıze:) beraber çalışalım tüyolar verelim.ben kitaplarımı aldım ama 2 tanesını eksık verdıler 15ınden sonra verceklermış.bu arada u.a.iktisad teorisi cok zor şimdiden söliyim:)
hg aramıza cnm önlisans mezunusun onudamı aöfde okudun yoksa örgündemi okudun hangi bölüm mezunusun cnm kitapların isimlerini yazarmısın rica etsem

hg aramıza cnm önlisans mezunusun onudamı aöfde okudun yoksa örgündemi okudun hangi bölüm mezunusun cnm kitapların isimlerini yazarmısın rica etsem

hb canm örgün eğitimden mezunum ben aöfde zorlanırmıyım diye korkularım var bakalım neler olcak.bu arada kitaplar aöfün verdiği kitaplar canm

canım bunlar;
insan hakları ve demokratikleşme süreci
orta asya ve kafkaslarda siyaset
karşılaştırmalı siyasal sistemler
uluslararası iktisad teorisi canm.pazarteside diğer 2 kitabıda alıcam:)
sendeki kitapların aynısı bende var banada bayramdan sonra vericekler kalan ikiyi pazartesi alınca yazarmısın kitapların isimlerini cnm:)

Back