Aöf Okuyanlar Buraya

Merhaba kızlarrr bende aöf kamu yönetimi okuyorumm inşallah birbirimize destek oluruz çünkü zor geldi bana birazz karmaşıktıda pazar günü girdiğim ikincisi:18:

Merhaba kızlarrr bende aöf kamu yönetimi okuyorumm inşallah birbirimize destek oluruz çünkü zor geldi bana birazz karmaşıktıda pazar günü girdiğim ikincisi:18:

Merhaba canım hoşgeldin.
Banada zor geldi inşallah finalde toparlarıız.
Neler yapıyosun nasıl çalışıyosun.

devam o zaman
yalnız bi problemim var bendeki bazı kitaplarla e portal daki kitaplar birbiriyle aynı değil neden sizdede bölemi

Canım ben hiç karşılaştırmadım.
Ama kitapları bu yıl aldıysan kitaplar geçerlidir :/

Merhaba canım hoşgeldin.
Banada zor geldi inşallah finalde toparlarıız.
Neler yapıyosun nasıl çalışıyosun.

Canım ben hiç karşılaştırmadım.
Ama kitapları bu yıl aldıysan kitaplar geçerlidir :/

SAOL CANIM BÜROYA GİDİP SORDUM BUGÜN
kitaplarımı eksik vermişler ayrıca e portal geçerli değilmiş oun yerine başka bi adres verdi
çalışcam artık inş

Bende 4.sınıf kamu yönetimi okuyorum..Vizeler fena değildi.5 dersten girdim.Biri kötü gibi..Finalde ona ağırlık vereyim diyorum ama daha çalışmaya başlayamadım.Hiç içimden gelmiyor.Aof kitapları çok kötü...

Bende 4.sınıf kamu yönetimi okuyorum..Vizeler fena değildi.5 dersten girdim.Biri kötü gibi..Finalde ona ağırlık vereyim diyorum ama daha çalışmaya başlayamadım.Hiç içimden gelmiyor.Aof kitapları çok kötü...

Evet kitaplar gereksiz ayrıntı dolu ama Egem yayınlarını incelendin mi?
Soru veriyor cevaplarda acıklamalı dneyebilirsin. Rahat konu anlatımı gibii.

Evet kitaplar gereksiz ayrıntı dolu ama Egem yayınlarını incelendin mi?
Soru veriyor cevaplarda acıklamalı dneyebilirsin. Rahat konu anlatımı gibii.

Murat yayınların soru bankasını aldım.Konuyu anlamadanda soru çözmenin pek espirisi olmuyor.Mecbur çatlaya çatlaya aöf kitaplarını çalışacağız:p

kesinlkle çok kötü kitaplar sınavda çıkan soruları görünce bir kez daha anladım:44:

Umutsuzluğa kapılmamak gerek..Biz elimizden geldiği kadar çalışalım..Rabbim, gayretimiz karşısında mutlaka yardım eder.

hamdolsun ya umutsuz olamıyorum açıkcası :emir_bebek:full çalışıyorum Allah hepimize zihin açıklığı vesin aminn

merhba
sınavlar bitti artık sanırım martta kayıt var benim
yalnız merak ettiğim bu elimizdeki kitaplar değişmez demi gelecek yılda aynı kitapmı olur sizce
şididen çalışıyım ben.

buarada geçen sınavda oğlum amliyat oldu giremedim.

kızlar bu konu 2013 de kalmış gelin toplanalım bu hafta sonu aöf sınavları var En Büyük KK

X