okul öncesi öğretmenimisiniz.
Soru BAna mı ?...........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okul öncesi öğretmenimisiniz.
Kızlar aranızda aöf okul öncesi okuyan varmı?Varsa eğer birkaç sorum olacak.
Bu yıl aöf okul öncesi için sınava hazırlanıyorum.yerleşen arkadaşlara kaç puanla ve hangi puan türünden yerleştiklerini soracaktım.Bilmiyorum bu konuda bilgin varmı
canım sözelden alıyo geçen yıl 310 falan öle girmişti arkadaşlarım ama bu yıl sınav sistemi degişti ve söelden alınmış olabilir şimdiki durumu bilmiorum yani sen ne okudun lise de mi çocuk gelişimi okudun
ben 335 sözel 1 le yerleştim bu sene. bu sene taban puan 323 tü sanırım
Tebrik ederim canım bende bu yıl amacıma ulaştım ve 326 ile aöf okul önc.öğretmenliğine yerleştim.Bu arada sen ne yapıyorsun?Usta öğreticilik yapıyormusun?
allah aşkına bırı bana cevap yazssın okul oncesı istıyorum ama kız meslek lısesı cocuk gelışımı bolumu şart mı bıde degil herkez gırıyorsa hangı bolum mezunu olursa olsun kız meslek lısesınden mezun olanlara ayrıca ek puan verılıyor mu?
Okul Öncesi Öğretmenliği Yalnızca ea aLIR. Konya Selçuk ünv ve gazi ünv anaokulu öğretmenliği ismi altında açılmş bölüm war bunlar sözelden alıyor bunlarında puanları baya yüksekti. Puan Meslek Lİselerinde Alan dışı tercih yapıldığında kırılır. Meslek Lisesi çıkışlılar kendi alanlarını seçtiklerinde ise ek puan gelir kız meslek lisesi çocuk gelişimi bitirenler zihinsel engelliler, işitme engelliler ve görme engellileri OrtaK bölümler oluyor bunları seçebilir puan kırılmaz ek puan gelir. Sayısal bitiren biri ne kadar puan kaybına uğrar bu konuda bi bilgim yoq..
bu sistem hala devam edıyormu . acıkögretim meslek lısesı varmı
eğer lise mezunuysan ve 2 ya da 4 yıllık bir okul okumamışsan mesleki açık liseden çocuk gelişimi bölümünü okuyup(bu da 2 veye 3 sene sürüyor.bulunduğun ile,ders ve öğretmenlere göre değişiyor yani) mezun olduktan sonra çocuk gelişimi bölümü mezunu olarak üniversite sınavına girip ek puan da alarak okul öncesi öğretmenliğini tercih edebiliyorsun..