Aöf işletme

Limonluzeytin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
278
1
26
Manisa
işletme bölümünde okuyan 3. sınıf arkadaşlar, ya nasıl dersleri çalışıyorsunuz? kitaptanmı yoksa kaynaktanmı? sınıfta kaldım kayıt yenileme yapacağımda yani bu kez geçmem gerek..önereceğiniz kaynak kitap yada sorular olan kitaplar varmı?

bilmiyorum kaç dersten kaldın ama artık kredili sisteme geçildi. derslerden kalsan da üst sınıflardan ders alabiliyorsun artık bazı koşulları sağladığın takdirde. onun için aöf bürolarından bilgi almanı tavsiye ederim.
ben murat yayınlarından çalıştım vakit buldukça o derslerden geçtim. yalnız kredili sistemde 2 vize+ final olacak ve 2 dönem olacak bir sene. bundan sonra ne tarz soru gelecek ne olacak hiçbir fikrim yok ne yazık ki.
buradan kaldığın derslerin yerine ne alacaksın bakabilirsin. bazı dersler 2 döneme yayılmış. http://www.anadolu.edu.tr/sites/default/files/2012_2013_DersIntibakListesi.pdf

Bende bugun kayıt oldum dikeye gecisle 3.sınıfa. 4 tane kitap verdiler 2 tanesini Ekim sonuna doğru verecekler.

Murat yayınlarından calıstım gecen sene cokta memnun kaldıgımı söyleyebilirim. Bugun kitaplarımı alırken dedim yardımcı kitap alayım konu anlatımlı. Artık onlar olmayacakmıs galiba. Sadece çözümlü soru bankaları olacakmıs. Sadece Murata mı özel bilmiyorum ama konuları aöfün verdigi kitaplardan calısacakmısız. Bu durumu hic sevmedim. Aöf kitaplarını hic sevmiyorum suana kadar da hic oradan calısmamıstım. Benim için zor olucak. Ben bugunden itibaren baslıyorum calısmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…