aöf hakkında

scodelario

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
280
138
Merhaba, meslek lisesi cıkışlılar aöf de ilgili bölümlere sınavsız geçiş yapabiliyor mu? Sınav sartsa tarihi kaçırdım mı ve meslek cıkıslı oldugum için ygs de zorlanırmıyım sizce?

Lisedeki bölümünle alakalı iki yıllık bi bölüme geçiş yapabilirsin , ama sınavsız geçiş için de ygs kayıt süreci içinde başvuru yapmış olman gerekirdi Yapmadıysan bu yıl şansını kaybettin

+1

Daha cok erken sanıyordum ne hemen geçmiş cok üzüldüm

Daha cok erken sanıyordum ne hemen geçmiş cok üzüldüm
Ocak ayının 20 si son gündü. Ygs sınavına girmeyecek olanlar da ygs başvurusu şeklinde yapıp, sınava girmeyeceğim seçeneğini işaretliyorlar. O yüzden süre doldu

Merhaba, meslek lisesi cıkışlılar aöf de ilgili bölümlere sınavsız geçiş yapabiliyor mu? Sınav sartsa tarihi kaçırdım mı ve meslek cıkıslı oldugum için ygs de zorlanırmıyım sizce?
Kendi alanın varsa AÖF ygs sınavsız geçiş başvurusu yapacaktin. Ama alanın yoksa aof de alan dışı olursa sınava girmek zorundasın .sınavsız geçişte yapsan sınavada girsen tercih veriyorsun.

Profilinde lisans yazıyor eğer daha önce üniversite okuduysan 2.üniversite kapsamında sınavsız kayıt olursun.

grafik tasarm fotograf mezunuyum meslek lisesinden.profildeki yanlıs.Peki bu alanla hangi bölümlere geçiş yapabilirim bilginiz varmı? Aslında bnkacılık ve sıgortacılık istiyorum ama cok alakasız bölümümle sınavvsız olmaz heralde.şimdi kaçırmısım peki bidahaki yine ocak ayındamı oluyor?

AÖF fotoğrafcilik bölümü var birde marka iletişimi bunlar sizin alaniniz diye biliyorum yinede ÖSYM den bakın geçiş yapabileceğiniz bölümlere yinede. Alan dışı isterseniz sınava girmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…