aöf final 2.sınıf hazırlık için burda toplanalım

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
final sınavına hazırlanmaya azda olsa çalışmaya başladım birde alttan matematik var benim burda sohbet eder paylaşım yaparıs diye düşündüm ne dersiniz?:teytey:

bir kaçı kötü baktım gerisinede bakmadım iktisada giriş vardı alttan onu verdim kesin mat kaldı sizin peki?

bende aöf ikinci sınıftayım ama alttan iktisad ve ingilizce var ara sınavlara çalışamadım düğün hazırlıkları ve iş derken sınav sonuçları 40-50 gelecek kötü ama finallerde 4 dersten geçmeye çalışçam en az bütünlemede de 2 dersten geçsem sene mezun olurum inşallah hem çalışıp hem okumak çok zor oluyor işteyken hep eve gittiğimde çalışmayı düşünüyorum eve gidince yorgunluktan çalışamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bende aöf ikinci sınıftayım ama alttan iktisad ve ingilizce var ara sınavlara çalışamadım düğün hazırlıkları ve iş derken sınav sonuçları 40-50 gelecek kötü ama finallerde 4 dersten geçmeye çalışçam en az bütünlemede de 2 dersten geçsem sene mezun olurum inşallah hem çalışıp hem okumak çok zor oluyor işteyken hep eve gittiğimde çalışmayı düşünüyorum eve gidince yorgunluktan çalışamıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun...

hayırlı olsun dügün hazırlıkları demişsin kaç yaşındasın canım

Benimde matematik alt ders olarak duruyor.matematik öğretmeninden yardım alıyorum. ara sınavım iyi geçti. finalede hazırlanıyorum. düzenledikten sonra çalışma kağıtlarımı buradan size iletirim. umarım faydası olur.

bende bugün çalışmaya başlıycam benimde alttan muhasebe var
korkulu rüyamkötükedihüso umarım bu sene geçerim artık bu 2. sınıfı :Saruboceq:

Benimde matematik alt ders olarak duruyor.matematik öğretmeninden yardım alıyorum. ara sınavım iyi geçti. finalede hazırlanıyorum. düzenledikten sonra çalışma kağıtlarımı buradan size iletirim. umarım faydası olur.

benimde matematik var alttan ama kursa gidemiyorum veremessem üst sınıfa geçemiycem bana yardımcı olursan sevinirim çalışma kağıtların belki iyi almama sebep olur kimbilir....sevgiler..

X