• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf dikey geçişe başvurucak kimler var

dikey geçiş yaptığın için 5.6.yarı yıl yani 3.sınıf ve 7.8. yarı yıl derslerinden sorumlu olucaksın 5.6 yarı yılda ingilizce dersi görmeyeceksin ama 7.8 yarı yılda görüceksin ingilizceyi aldıysan ilk üniversitende türk diline gelince daha önce aldıysan bu dersi Dikey geçiş yapan öğrenciler Türk Dili dersini
önlisans programında almış olduklarından lisans
programındaki 7 ve 8. yarıyıllardaki Türk Dili I ve Türk Dili II derslerinden sorumlu tutulmayacaklardır.

Teşekkür ederim sebboyy :3: 7.ve 8. yarı yılda da görmeyeydik iyiydi. bir arkadaş rektör açıklama yaptı görülen derslerin tekrar görülmemesi konusunda bir şeyler yapacağını söylemiş ama ne zaman yetişeceğini belirtmemiş.bari seneye kadar çıksa karar.
sen hangi bölümü seçtin ben kamu yönetimi okuyacam inşallah...

Teşekkür ederim sebboyy :3: 7.ve 8. yarı yılda da görmeyeydik iyiydi. bir arkadaş rektör açıklama yaptı görülen derslerin tekrar görülmemesi konusunda bir şeyler yapacağını söylemiş ama ne zaman yetişeceğini belirtmemiş.bari seneye kadar çıksa karar.
sen hangi bölümü seçtin ben kamu yönetimi okuyacam inşallah...
uluslarası ilişkiler okuyacağım ben cnm

uluslarası ilişkiler okuyacağım ben cnm

Bendemı onu okusam acaba :1:kamu yonetımı veya malıye okuyayım dıyorum ama kararda veremedım ıkısatta ıyı dıyorlar:31:bırkac kısıde dıplomam orda kalıyor onlısans dıploması pazartesı bır arkadaşı yolluycam bakalım aöf bürosuna sordurucam çok kafam karıştı :26:

Back