• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf dikey geçişe başvurucak kimler var

cnm valla bn uluslarası ilişkileri atndığımda yükselmek için okuyorum yoksa bu bölüm üzerinden bir hayalim yok ama şöyle bir göz gezdirdim mezun olduktan sonra bir sınav varmış ona girince diplomat olabiliyormuşşun birde uluslarası ilişkiler uzmanı olabiliyormuşsun bu ikisini duydum ama bn hangiisini okusam farketmez:) sözel dersler fazla baktım bunda oyüzden bunu seçtim

Anladım canım, ben Muhasebe kursuna da yazıldım. Bu ay içinde baslayacak derslerim. Kendimi daha cok bu alana yakın görüyorum. O yüzden benim için İşletme daha faydalı olacak. Hepimiz için hayırlı olsun :16:

bölümlere göre sececeğimiz bölümler farklılık gösteriyor mu ki?
benim bölüm intibak dersleri almam gereken bölüm rtv...

arkadaşlar dikey geçişle ilgili sorum olucaktı size acaba ilahiyat önlisanstan mezun olan biri dikey geçişle açıköğretim olarak 4 yıllığa tamamlayabiliyomu,yani bu dikey geçiş nasıl oluyo üniversitenin kendinemi gitmek gerekiyo yoksa yine evde okunabiliyomu:44:

arkadaşlar dikey geçişle ilgili sorum olucaktı size acaba ilahiyat önlisanstan mezun olan biri dikey geçişle açıköğretim olarak 4 yıllığa tamamlayabiliyomu,yani bu dikey geçiş nasıl oluyo üniversitenin kendinemi gitmek gerekiyo yoksa yine evde okunabiliyomu:44:
açıköğretime sınavsız dikey geçiş yapıp 4 yıllık geçebilceğiniz bölümlere geçip okuyabilirsiniz ama ilahiyat okuyamazsın yeniden cnm

Ben halkla ilişkiler ve tanıtım ön lisans mezunuyum. Dikey geçiş yapmayı düşünüyorum, ilk seçeneğim uluslararası ilişkiler, ikincisi işletme. Ama henüz karar veremedim bende. :) Herkesin okuduğu bölüme göre farklılık gösterebiliyor seçebileceğiniz bölümler. Ama genelde yukarda bi arkadaşın saydığı gibi 5-6 bölümden birini seçebiliyorsunuz.

Dikey geçiş dışında bir de ikinci üniversite okuyabilirsiniz. Onun için ön lisans veya lisans mezunu olmanız, ya da örgün öğretimde şu an okuyor olmanız gerekli. O zaman istediğiniz bölümde okuma şansınız var, ama birinci sınıftan başlıyorsunuz. :)

Ben halkla ilişkiler ve tanıtım ön lisans mezunuyum. Dikey geçiş yapmayı düşünüyorum, ilk seçeneğim uluslararası ilişkiler, ikincisi işletme. Ama henüz karar veremedim bende. :) Herkesin okuduğu bölüme göre farklılık gösterebiliyor seçebileceğiniz bölümler. Ama genelde yukarda bi arkadaşın saydığı gibi 5-6 bölümden birini seçebiliyorsunuz.

Dikey geçiş dışında bir de ikinci üniversite okuyabilirsiniz. Onun için ön lisans veya lisans mezunu olmanız, ya da örgün öğretimde şu an okuyor olmanız gerekli. O zaman istediğiniz bölümde okuma şansınız var, ama birinci sınıftan başlıyorsunuz. :)
uluslarası ilişkileri seç cnm bende onu okuyacam enazından birbirimize yardımcı oluruz ders çalışmaya başlayınca:) birde zaten ben bu bölümü atandığımda yükselmek için okuyorum aöf büro yönetimi ve sekreterlik mezunu olarak ömss girdim atanırsam 2.tercihlerde lisansı bitirdiğimde bu diplomamı götürcem böle yükselicem kurumumda yoksa bu bölüm üzerinden bir hayalim yok cnm ben daha sözel bölüm diye bunu seçtim:)

uluslarası ilişkileri seç cnm bende onu okuyacam enazından birbirimize yardımcı oluruz ders çalışmaya başlayınca:) birde zaten ben bu bölümü atandığımda yükselmek için okuyorum aöf büro yönetimi ve sekreterlik mezunu olarak ömss girdim atanırsam 2.tercihlerde lisansı bitirdiğimde bu diplomamı götürcem böle yükselicem kurumumda yoksa bu bölüm üzerinden bir hayalim yok cnm ben daha sözel bölüm diye bunu seçtim:)

yaa uluslararsı ilişkiler çok zor değilmi?
bende önlisans bilg programcılığı mezunuyum.
tek amacım devlet memuru olmak ,işletme ile kamu ve uluslarası araısnda kaldım..
hangisini seçersem devlete girmem daha kolay olur fikrin varmı canım :5:

Bende halkla ilişkiler bölümünden mezun oldum. iktisat ya da maliyeye geçicem ama hangisine geçeyim kararsız kaldım bayağ

bende halkla ilişkiler ve tanıtım önlisans mezunuyum
lisansa tamamlamak istiyorum sınavsız başvuru yapıcam
kayıtlar da başladı ama bilmediğim o kadar çok şey var ki !

mesela hangi bölümü seçebilirim? matematiğim berbat ve çalışıyorum sayısal olmayan okuyumta anlayabileceğim dersler hangi bölümde var ?
başvurcağım bölüm 2yıllık mı olacak 4yıllık mı olacak?
kaçıncı sınıftan başlicam ?
1.ve 2.sınıfın mı yoksa 3. ve 4.sınıfın mı derslerini görücem ?

bilginiz varsa lütfen cevap yazarmısınız :17:

Bende halkla ilişkiler bölümünden mezun oldum. iktisat ya da maliyeye geçicem ama hangisine geçeyim kararsız kaldım bayağ
bence maliyeyi seç çünki sanırım bu sekilde ilerde muhasebe bürosu açabiliyormuşsunuz bende yeni öğrendimm ne kadar doğru inan bilmiyorum araştırmak lazım..

bir sorumda şu
bankaya ödemeyi ne zaman yapıcaz?

internetten başvuru yaptıktan öncemi , sonramı ?

bence maliyeyi seç çünki sanırım bu sekilde ilerde muhasebe bürosu açabiliyormuşsunuz bende yeni öğrendimm ne kadar doğru inan bilmiyorum araştırmak lazım..

Artık bende bilmiyorum ama kayıt oldum bugün.En azından istediğim bölümü okumuş bir işsiz olurum napalım :52:

ne zaman bitiyo kayıtlarr kıızlarr başladığını biliyorumdaa ne zaman bitiyo bilmiyoruum =?:26::26:

Back